Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vy si vystačíte — katolíci, ex‑katolíci, muslimové, ex‑muslimové, židé, ex-židé — všechno jedna potrhlá rodina. A beseda je dokonce zábavnější než textík.

0 0
možnosti
Foto

K blogu Lukáše Lhoťana jsem jen napsal, že se podivuji nad tím, jak může normální (a doufejme i vzdělaný) člověk konvertovat k islámu, a to v době kdy se islám nebezpečně radikalizuje.

Totéž platí pro autorku a všechny ostatní, kteří takovou blbinu udělali. Lze je ale brát vážně, i když se pak odkonvertovali?

0 0
možnosti
MK

Na druhou otázku odpovím snadno: Lze, pokud svými činy prokáží, že to s dekonverzí myslí vážně.

A na první - víte, napsal jsem o příčinách konverzí celou sérii článků, hledejte pod názvem "Islámský verbovací balíček". Islám míří na lidi v nesnázích, do nesnází se někdy může dostat každý, i ta nejsilnější osobnost. Každý můžeme udělat chybu. Ale jen **** ji udělá opakovaně.

0 0
možnosti
LR

Myslím, že z tohoto házení hnoje Kavka/Lhoťan/Konvička/Radosa mají největší radost naši bratři ve víře islámské Rv !!;-€

4 0
možnosti
DL

Jo, žalobu, prosím. Konečně se na úkor IVČRN pobaví i širší veřejnost ;-D

1 0
možnosti
JK

Jste jak malé děti. Obě strany včetně Konvičky. Hádáte se o kyblíček na bábovičky.Rv

5 0
možnosti
BN

Beatrici už znám delší dobu. Přestože je povoláním prostitutka (profesionální domina) a ve svých osobních vztazích je nevěrná, ulhaná a křivá až běda, nic jí nebrání v tom, aby se před okolím prezentovala jako morálně vyspělá "bohyně". Běda ale, když jí někdo, jako třeba Lukáš Lhoťan, její image začne kazit. To je potom oheň na střeše a Bea sahá k trestním oznámením a podobným věcem. Holt uražené ego jedné zhrzené ženské dokáže nadělat pořádnou paseku. Rv

2 16
možnosti
MR

Řekla neexistující Barbora Novotná, :D jo to umím taky zakožit si Fake učet a pak psát komentáře do diskusí :D :D :D

12 1
možnosti
MK

Jedna lež vedle druhé. Stačilo mi dočíst jak za peníze IvČRN vydal Lukáš knihu a další nesmysle. Lukáš knihu vydal ještě než poznal nějaké IvČRN a to vědí všichni z Lukášova okolí, kteří věděli, že odchází od islámu. Stejná lež je to, že odešel od islámu, stal se katolíkem a pak se zase k islámu vrátil jako reformní muslim a pak se zase stal katolíkem. Rv

4 7
možnosti
MR

Aby se tu neozval největší lhář mezi Křesťany (i když ani sám křesťan není) leda tak někdo kdo se za něj vydává, nenávistný lhář a podvodník a klerofašista Kavka osobně, pan inkvizitor by si měl radši odcestovat někam do Vatikánu a meditovat než tady zase lhát jako vždy...

4 2
možnosti
JN

J39i11ř41í 16N56o83s38e17k

25. 5. 2015 20:52

Beatrice, na vašem místě bych se vykašlal i na trestní oznámení. Lukáš je nešťastný typ věčného kverulanta, který si bude nepřítele hledat naprosto všude. Je profesionálně ukřivděný. Je to škoda. Kašlete na něho, nemá cenu cokoliv dál rozmazávat. Moc stoupenců svým nářkem nezískal. A já bych mu rád - v dobrém - popřál, aby dospěl a začal se chovat zodpovědně. Nejvíc by to prospělo jemu.

10 2
možnosti
MK

Ano, Lukáš je nešťastný, ale erosenka Beatrice bojuje proti islámu, ale zákazníci muslimové jí nevadí. Tomu se říká schizofrenie.

2 5
možnosti
JK

J40o10s28e33f 61K97l18a48t

25. 5. 2015 20:37

Tomu se říká kýbl kydů

5 2
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.