Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

My se nedáme ;)

Krásnou sobotu Všem. Každému, kdo dorazil na demonstraci chci vyjádřit obrovské dík. Také chci poděkovt všem organizátorům, řečníkům, policii, zkrátka všem, kteří se na demonstraci podíleli. Atmosféra byla úžasná. A to ví každý, který na ní byl. Protože nás bylo kolem dvou tisíc, tak to vůbec není málo lidí, kteří tu atmosféru zažili na vlastní kůži. Některá média se snaží manipulovat různými způsoby. Snaží se zlehčovat hlas lidu, který ukazuje své názory ohledně své vlasti slušně a demokratickým způsobem. Snaží se z nás dělat extrémisty, snaží se bagatelizovat množství zúčastněných. A tak z padesáti “sluníček” udělají stovky a z tisíců našich dělají “stovky” taktéž. Stále se snaží z nás dělat extrémisty a xenofoby, a tím zamlčet a zastrašit. V množsví je ale síla, a lidí, kterým budoucnost naší země není lhostejná je dostatek. Takto má vypadat demokracie. Lidé by měli mít možnost ukázat svůj názor, který nijak není v rozporu s našimi zákony.

A tak si dovoluji tady pronést další výzvu. Pokud média tvrdí, že nás bylo pár stovek, dokážeme jim, že i na další demonstraci se nás sejde několik tisíc. Media nemohou lhát donekonečna.

Dnešní sobotu už mám takovou polopracovní. A opravdu se musím opět velice smát. Media tvrdí jací jsme extrémisté. Přitom kdybych neměla jasné politické názory, neviděla jasné nebezpečí bezhlavé multikultury, a neviděla, že islám je v jasném rozporu s jakoukoliv multikulturou, tak jsem jasné sluníčko. Zrovna teď sedím v kavárně. Dělala jsem menší nákup věcí co potřebuji ke své práci. Od olejů, esencí, po sošky Buddhů. Asi už skoro každý ví, že vlastně by se dalo řít, že jsem „pomatená alternativkyně“, pošahaná jogou, ajurvédou, muzikoterapií, dělající i tantrické masáže. Toto je moje práce. To, čím si vydělávám na živobytí. A hlavně je to něco, co mě ohromně baví. Můj běžný den vypadá, že mám pár masáží, u toho mektám o východních filozofiích, během toho poslouchám orientální hudbu a zpívám si mantry. Njn, jsem takové extrémistické sluníčko. Pak příjdu domů, kde čeká na mě již čtyři roky, můj milovaný partner, opět pozor, ať to nezavání rasimem, je to Ind! Syn je poloviční Arab. A já sama jsem taková evropská směska všeho možného.

A proč že to vlastně jsem proti islámu? Za prvé, takovouhle nechutnou ideologii, kterou znám i ze vnitř, jednoduše mé svědomí nemůže dovolit podporovat. Vím, že je důležité poukazovat na nebezpečí , která nám hrozí. Druhá velice důležitá část, je pud sebezáchovy a mého životního stylu, který mám ráda.

Je veřejným tajemstvím, že mimo jiných aktivit dělám i tantrické masáže. Ani si neumíte představit jak ohromně mě baví. Těch důvodů je víc. Za prvé baví mě pracovat s lidmi, za druhé masáže celkově, ale zejména tantrické, mají blahodárný vliv na mnoho stránek života. Na seberealizaci, sebevědomí, umí pomaháhat řadě problémům sexuálních dysfunkcí, ale i zdraví. No teď si představte, co islámci by mi na tohle říkali. Moc bych s tím nepochodila. V naší svobodné společnosti mohu naprosto svobodně a se vztyčenou hlavou dělat co mě baví. A co třeba i taková joga, která pochází od kufarských hinduistů, a je naprosto v rozporu s islámskou věroukou, a tím pádem z hlediska islámu zakázaná.... Taky bych s ní moc nepochodila. Navrch miluji umění, miluji hudbu a zpěv.

A co je vůbec nejdůležitější, hodně řeším ženskou otázku. Já sice sebe nazývám feministkou, bohužel toto slovo je dnes spíše taková nadávka. Ne, nejsem pošahaná ženská bojující proti mužům, ani nemám potřebu se na prostest svlékat a „šukat“ na veřejnosti. Jen jsem žena, věřím v sílu žen, v jejich intuici a mnohé nadání, která muži nemají. Ti zase disponují jinými přednostmi. Veřím, že ženy by si vždy měly svobodně vybrat, co chtějí dělat. Od kariéry, až po naplnění mateřství. Ženy by měly mít svůj veřejný prostor. Krása žen není nic nemravného. Charisma žen také není nic nemravného. A inteligence? No snad se opět nebudeme bavit o půlmozkách, a ženské emocionalitě. Emocionalitu jak u muže tak i u ženy, beru jako velikou přednost. Co mě děsí, je spíš emocionální stupidita řady stoupenců islámu, od ISIL až po schvalování kamenování a jiných shariatských trestů, i našimi konvertitkami. Vlastně aby někdo mohl být dobrý muslim, a následovat správně islám, musí být emocionální imbecil bez špetky svědomí.

Mí drazí přátelé, my se nedáme. Po včerejšku jsem si více než jistá, že Česká republika se stane ostrůvkem, kde bude bezpečno a svoboda. Ostrůvkem bezpečí, i pro naše západnější sousedy, kteří ignorací a mlčením jsou na hraně hodně nebezpečných nepokojů. Kteří i přes naplno pracující tajnou policii, se budou těžko vyhýbat konfliktům. Nedovolme, aby podobný scénář se opakoval i u nás.

Přeji Vám krásný víkend, a těším se na další demonstraci, kde se v úžasné náladě opět sejdem.

Autor: Béatrice Radosa | sobota 17.1.2015 13:20 | karma článku: 40,81 | přečteno: 4717x
  • Další články autora

Béatrice Radosa

Můj komentář k pořadu "Máte slovo" ohledně kvót na urpchlíky

Ráda bych včerejší vysílání okomentovala v několika bodech, protože mnoho věcí díky vypjaté atmosféře tam nezaznělo, a nebo prostě v tom brajglu zaniklo.

12.6.2015 v 14:27 | Karma: 43,62 | Přečteno: 4289x | Diskuse| Politika

Béatrice Radosa

Vyjádření ke vzniku spolku Blok proti islámu

Ze všeho nejdříve chci poděkovat všem, kteří dorazili. Mnoho z vás přijelo až z druhého konce republiky, a opravdu si cením této příležitosti, že jsem mohla mnoho tváří vidět "naživo".

7.6.2015 v 20:59 | Karma: 41,17 | Přečteno: 3527x | Diskuse| Politika

Béatrice Radosa

Islám proti ženám

Dlouho jsem se snažila nesměšovat dohromady antiislám s mojí prací, i když popravdě řečeno, bylo to dost těžké. A hlavně opravdu jsem tím ochuzovala dost zásadní témata.

13.5.2015 v 0:22 | Karma: 39,39 | Přečteno: 3414x | Diskuse| Ostatní

Béatrice Radosa

Islamizace národů

To, co teď probíhá před našima očima, není nic jiného, než novodobé stěhování národů. Dnes po modernu to nazýváme "uprchlická krize".

10.5.2015 v 1:40 | Karma: 47,38 | Přečteno: 9514x | Diskuse| Společnost

Béatrice Radosa

Slumy v Evropě

Je mi až záhadou, že naši zcestovalí (jak o sobě tvrdí) sluníčkáři, co neustále jsou někde v cizokrajné, nejlépe muslimské zemi, a přitom nevídí věci více než zjevné. A tak trochu chci dát do perspektivy a souvisloti věci z mých cest po světě. Znám Paříž, část mé rodiny tam žije. Také znám řadu zemí z Blízkého východu, severní Afriky a Indii. Když jsem naposledy byla v Paříži (ještě před uprchlickou krizí), byla jsem až zděšená, kolik lidí i v centru Paříže, žije na své matraci na ulici, a jak moc je organizovaných gangů, které se snaží vytahovat peníze z lidí. Paradoxní je, že policie neustále jen měla práci s tím, aby "rozprášila" skupinky Afričanů, které se snažily jen tak (a vlastně i poctivou prací) vydělat si peníze tím, že prodávaly suvenýry kolem Eiffelovy věže (protože problém u nás v Evropě je, že na každou blbinu musíš mít povolení, aby neunikaly daně), přitom v jejich zemích by jim na tohle nikdo nic neřekl. Lepší něco prodávat bez povolení ( to většinou ani nevědí co je), než krást. Na druhé straně, policie dělala, že nevidí všechny Indo-pákistánské organizované gangy, které rychle pochopopily, že za "charitu" jim nikdo nic dělat nebude, a tak tam v zimě bez pořádného oblečení i obuvy obcházeli turisty a snažili se dostávat z lidí peníze na nespecifikovanou charitu, kde bylo jasné, že beztak ty obdržené peníze půjdou nějakému jejich "šéfovi", a snad takhle alespoň mají kde přespávat. Dost podobnou zkušenost mám i z Osla.

3.5.2015 v 1:10 | Karma: 38,09 | Přečteno: 2506x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

V Břeclavi na chlapce spadla branka, na následky zranění zemřel

1. května 2024

V Břeclavi ve středu v podvečer po úrazu na hřišti zemřel dvanáctiletý chlapec. Policie okolnosti...

  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.