Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jsem rasista, extrémista, xenofob a nácek.

Pořád se někde dočítám, či si vyslechnu, jak IVČrN je extrémistické hnutí, jak jsme děsní xenofobé... a polonácičkové... Teda řeknu vám, na to, že je nás už skoro stodvacet tisíc, a jsme příšerní extrémisté, k tomu je nás  daleko víc než bojovníků ISIL, tak je asi něco špatně. Ještě jsme nikoho nepodřízli, neupálili, nezotročili... Jenom se děsně extrémisticky  scházíme na náměstích našich měst vyjádřit náš názor, kde opět jsme nikoho ještě (nejspíše zázrakem) na životě neohrozili. Já vlastně zapomněla,  jsme usvědčení z kyberšikany. Občas si říkám, že já holká bláhová,  taky nejsem tak útlocitná, a nenahlašuju a neřeším na policii každý přisprostlý a vyhrožující e-mail. To bych totiž nedělala nic jiného, než jen chodila na policii. A to nemluvě o Martinu Konvičkovi, kde snahu  ho popotahovat a šikanovat, můžeme vidět v přímém přenosu.

Jsem hrozný rasista. Můj už několikaletý partner je Ind. Můj syn poloviční Arab. Při tom mém rasismu se příští měsíc asi zvencnu, protože jedu opět do Indie. Nejspíše jsem si vybrala špatnou destinaci. A navrch ti, co mě znají, moc dobře vědí, že jsem z dnešního pohledu alternativec. Docela často mě uvidíte v různým “etno oblečení”, kupodivu ani po mém opuštění islámu jsem se v mém stylu oblékání „nezradikalizovala“. Od mé puberty se ráda ověnčím různýma orientálníma cingrlátkama, barevnýma tunikama, teď opět se vrácím k mé dávné zálibě, a to břišním tancům... Jo a mimochodem, do té Indie jedu na další jogínské cvičení... ;) Zkrátka jsem takové radikální xenofobní sluníčko.

 

A to nemluvě o tom, že naše hrdinka exmuslimka Pavlína Bitarová je poloviční Syřanka a mezi svými nácíčkovskými řadami mamé plno etnickcýh Židů, Arabů, Arménců atd.

 

Čověk by řekl, že vše vyjmenované, je v jasném rozporu s tím, aby mohl být i islamofob. Já ale říkám, že každý člověk, alespoň trochu při smyslech, pokud má rád rozmanitost a svobodu, tak islám by měl být jeho nepřítel číslo jedna. Všechny mé záliby vyjmenované jsou totiž v jasném v rozporu s islámským učením. Se divím, že ty naše konvertitky v lásce k té rozmanitosti a multikultnosti, nenosí tradiční oblečení jejich manželů. Hijab to totiž opravdu není. To je povinně vnucený islámský styl oblékaní v oblastech, které islám dobyl. By jste koukali, například na krásné afghánské vyšívané a barevné tradiční kroje. A s burkou nemají nic společnýho. Šperky mají zakazáne. Tradiční oblečení také. A břišní tance? Jak by žena vůbec beztrestně mohla být svůdná a svůdně tančit na veřejnosti...? Všechny ty naše umírněné konvertitky vidíte jen v inoformních šátcích, s vybledlýma obličejema a smutnýma očima. Takhle reprezentují tu rozmanitost a multikulturnost. Uniformním dress codem plným pravidel – jinak cesta do pekel.

 

 

Naposledy mě docela zaujala akce „ne naším jménem“ od Hate free culture. Na jednu stranu si cením a jsem ráda, že se několik našich muslimů tak snažilo odsoudit násilí. Na druhou stranu, mi to příjde jako nějaká parodie. Takže „Hate free culture“ zachraňuje jméno islámu, jehož naprostým ideologickým základem pocházejícím z pramenů Koránu a Sunny, je nenávist ke všemu neislámskému, protože vše neislámské pochází od šajtána. Dává to logiku? Mně ne.

Tak dobře, ještě se pokusím jinak. „Hate free culture“ se snaží zachránit jméno našich muslimů. Ale první věta je „Jako muslimové žijící v České republice důrazně odsuzujeme násilí páchané ve jménu islámu a jasně se od něj distancujeme.” Takže oni vědí, že násilí je páchané ve jménu islámu. Moc dobře vědí, že “návod” k násilí ve jménu islámu , nepochází z ničeho jiného, než z pramenů Koránu a sunny, a následování života jejich proroka Muhammeda. Ale pořád si budou stát za tím, že být muslimem je cool. Dává to nějakou logiku? Nedává....

A ještě navrch, jsou tam vyfocené i ty samé muslimky, které byly v pořadu „Máte slovo“, a neměly žádný problém z půlmozkem žen, areály pro Křesťany, a naprosto veřejně deklarovaly, že islám a sharia jsou v pořádku, islám jejich životní styl, a snaží se cestu proroka co nejlépe následovat. Mě se tak nějak zdá, že si z nás dělají srandu.

 

Je až trapná tato neustálá propaganda, že „islám nemá nic společného s islámem“, a zároveň, jak islám je dokonalé a mírumilovné náboženství. Naopak bych podpořila projekt, kde by islám jasně chtěli reformovat, a kde by jasně definovali, že jisté koránské pasáže a ohromné množství hadísů je v 21. století nepřípustné podporovat a následovat, a je to akorát tak návrat ke středověkéu tmářství. Že islám urgentně potřebuje reformovat a a to hlavně i důlěžitými islámskými učenci a imámy. Zatím ale žádnou takovou akci jsem nikde neviděla. Na oficiálních webech našich muslimů se akorát tak můžeme dočíst, jak jakékoliv inovace a změny islámu vedou do pekla, a Muhammed byl dokonalý člověk hodný následování.

 

 

Autor: Béatrice Radosa | čtvrtek 12.2.2015 11:40 | karma článku: 43,82 | přečteno: 8822x
  • Další články autora

Béatrice Radosa

Mladí zelení se připojili k Tichému pochodu žen

Sice mnohá média to spíše označila jako protiakci, a možná že i někteří od nás to tak pochopili, nevím jak to mysleli mladí zelení, ale teda mě osobně ohromili svými krásně vymalovanými transparenty.

21.8.2015 v 18:25 | Karma: 30,64 | Přečteno: 1611x | Diskuse| Ostatní

Béatrice Radosa

Moji Cigáni mi rozumějí

Už dlouho jsem se chystala o cigánech napsat. Ano o cigánech, sami mezi sebou si tak říkají, a slovo Cigánka mi je zvukomalebnější než Romka.

27.7.2015 v 22:39 | Karma: 23,05 | Přečteno: 2906x | Diskuse| Společnost

Béatrice Radosa

Rozhovor se znalým islamofobem ohledně nikábic

Abych se s tim moc nepárala a netlumočila a takhle v ranních hodinách nesepisovala něco, tak tu konverzaci převážně zkopíruju.

20.6.2015 v 1:56 | Karma: 24,27 | Přečteno: 2968x | Diskuse| Ostatní

Béatrice Radosa

Depersonalizace burkou a nikábem

Když se narodí miminko, kromě důležitého fyzického kontaktu, tepla a vůně, základní bonding s maminkou a všemi ostatními lidmi v rodině je skrze obličej.

19.6.2015 v 22:20 | Karma: 39,82 | Přečteno: 3514x | Diskuse| Ona

Béatrice Radosa

Islám proti mužům

I když se to na první pohled nemusí zdát, islám neskutečně degraduje muže. V islámu je stanoveno, že žena je muži podřízená a muž je za ní zodpovědný.

18.6.2015 v 11:59 | Karma: 38,18 | Přečteno: 3821x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Zřícená dálnice v jižní Číně má již 36 obětí, další pátrání komplikuje počasí

2. května 2024  6:23

Nejméně 36 lidí zemřelo v hornaté oblasti na jihu Číny, kde se ve středu po silných deštích zřítila...

Poslanci mají jednat o změně zákoníku práce, o minimální a zaručené mzdě

2. května 2024  5:42

Poslanci by měli na mimořádné schůzi začít projednávat úpravu zvyšování minimální mzdy. Novela...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.