Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

A59n33n72a 62J96a74n86k21u

12. 2. 2015 22:53

Velmi by mne zajimaly ty prameny, o kterych autorka clanku hovori.Zna tak dokonale arabsky, aby je predkladala za jiste a nemene?Ze islam potrebuje reformu, to rikaji i vzdelani rodili muslimove a poukazuji na to, ze i treba v AL Azharu, nejstarsi universite, se ucilo podle knih, ktere prave hlasily toto nasili a nenavist a to podle nazoru tzv ucencu 200 let po vzniku islamu.Tyto knihy se stahly a nove budou prisne kontrolovany.Vi autorka, ze i koranu jsou urcite verse, ktere jsou platne ve sve dobe v urcite situaci a nelze je uplatnovat univerzalne?Ziji uz mezi umirnenymi a praktikujicimi muslimy 44 let tak doufam, ze vim o cem a o kom mluvim.Ze se posledni dobou zduraznuje jenom radikalni islam, tak jeho obeti jsou v prvni rade tito umirneni muslimove.A jsou jich tisice a ne jedna desitka.Podotykam, ze nepraktikuji zadne nabozenstvi, ale nejsem ateista.V muslimske zemi chodim oblecena zrovna tak jako v CR.Ne sice vystrihy k pupku a k mini sukne nebo minisortky, ale o to ja nemam zajem.Kdo zasiva zlobu, ten ji take sklizi.At je to kdokoliv.Je velice snadne byt vulgarni, viz projev docenta Konvicky, ale to neni zpusob reseni.Ze vsichni muslimove jsou teroristi, tak to je zrovna tak, jako kdybych rekla, ze vsichni Cesi jsou ozralove a vsechny Cesky devky.A to bych si nikdy nedovolila i presto, ze takovych je hodne.Proc se musi zduraznovat porad jenom to zle, ktereho zakladem je povrchnost a politicke cile, ktere se kryji za nabozenstvim a neschopnosti vlad resit politicke a ekonomicke problemy?Salamu alejkum.Mir s vami vsemi.Snad me za to neukrizujete.

2 5
možnosti
MK

Jak byste se paní Janků vyjádřila ke skutečnosti, že se v českých modlitebnách protěžuje islám ze SA? Je to ten správný, ten mírumilovný?

1 0
možnosti
TB

Máte to velmi těžké dámo, islám po vás jde protože jste ho opustila a sluníčkáři po vás jdou zase proto, že jim kazíte jejich sluníčkový pohled na svět. I když zde si nejsem jistý, že i ti sluníčkáři po vás jdou ze stejných důvodů jako islám, když už jsou obě skupiny na stejné vlně.

Rozhodně Vám držím všechny palce a vytrvejte  R^

12 0
možnosti
Foto

Po dlouhe dobe me prispevek na tema tohoto typu velice pobavil ;-D ... Tolik nesmyslu a protirecicich si veci se da najit malokde ..... Uz jen to tvrzeni o poctu "nas z IVCRN" ;-D ... Pani to zrejme odvozuje od cisel z FB ... Podle teto logiky ma dejme tomu Jaromir Jagr nekolik set tisic nebo milionu pratel, ze ;-D .... Chapu, ze se mate potrebu zviditelnovat, ale neslo by to nejak "lepe"?

2 13
možnosti
MK

Myslím, pane Vaňourku, že to číslo příznivců IVČRN bude ještě o mnoho větší; já např. nejsem registrován. Smějete se hezky, ale až bude šária hlídka (jako v sousedním Německu) někde na české ulici zastavovat a peskovat nějakou ženu z Vašeho klanu, těch úsměvů  bude u Vás asi méně, ale to už bude skoro pozdě.

8 1
možnosti
VD

Nejlepší zbraní Čechů proti muslimům je a bude humor.

http://youtu.be/Inq8DORznXE

0 0
možnosti
LS

Skvělý a výstižný článek. Podle "logického  kritického myšlení" našich sluníčkářů jsou nacisty i rodilý muslimové, kteří odešli od islámu a kritizují jej pro jeho nesnášenlivost a nenávist vůči všemu neislámskému. Je až trapné, jak se z nedostatku relevantních argumentů snaží dehonestovat každou kritiku islámu. Měli by se hlavně víc soustředit na ty kdo stojí v čele českých muslimů a co jménem islámu tu prosazují. Láska a tolerance to tedy zrovna nejsou. Děkuji paní Radoso.

18 0
možnosti
MK
VA

Betinko, super článekR^ Mimochodem nechceš mě do té Indie jako spoluzavazadlo ;-D

6 0
možnosti
JR

J67a32n 98R41á36ž

12. 2. 2015 12:01

Nejsem xenofob, protože strach z ničeho neznámého , tedy ani z muslimů nemám. Rasistou také ne, neb mi je jedno, jaké je kdo rasy, když dodržuje psané i nepsané zákony a pravidla, podle kterých zde žijeme,. Náckem být nemohu, protože ačkoliv jsem pro důsledné hájení národních zájmů, nepovažuji náš národ za nadřazený jiným, což je podstata nacizmu.

Lidskopravní fundamentalisté a lidé přisátí k Havlovu odkazu mají ve svých hlavách takový chaos a nenávist ke všem, kdo uvažují jinak než oni, že označení jako rasista, extremista, nácek, či xenofob neustálým opakováním tak zprofanovali, az ztratilo svůj pravý význam. Takže já to, jak mne tito lidé označují, zcela ignoruji.

P.S. Jsem sympatizant každé občanské iniciativy, která vystupuje proti islamizaci Evropy!

46 0
možnosti