Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

iwwi

3. 11. 2010 16:12
hmm

já mám milá dámo dojem, že jste vůbec Korán nečetla, a nebo ano, ale jste tak pomatená, že jste ho nepochopila :-O

0 0
možnosti

kachne123

31. 10. 2010 10:01
pokračování

Není divu, že se pod textem vyrojila spousta reakcí, ve kterých se Vás diskutující opakovaně ptají, jak je například možné, že drtivá většina teroristických činů je páchána muslimy, jak je možné že muslimové požadují v západních zemích respektování jejich zvyků, zatímco ve svých zemích ty západní respektovat odmítají, jak to že nejvíce týraných žen je právě v muslimských zemích, jaké pro to máte vysvětlení. Otázek Vám směřovaných je víc než dost, a Vy jakožto zástupce muslimské společnosti nám dlužíte odpověď. Tak nemlčte, zabalená v šátku, bezesporu pěkném a laskavě odpovězte.

Děkuji.

Kateřina Šašková

 

Příliš dlouhý příspěvek, zkraťte ho prosím o 5 znaků.

0 0
možnosti

kachne123

31. 10. 2010 9:56
A kde je odpověď na název článku???

Vážená paní,

se zájmem jsem se pustila do čtení Vašeho článku, protože mě, podobně jako spoustu jiných zde diskutujících, problém islámu zneklidňuje a zajímá. Bohužel, odpověď na otázku, která je zároveň názvem článku jsem ve vašem textu nenašla. Místo toho jakési pojednání o tom, zda nosit nebo nenosit šátek, zda se zahalovat, a jak je či není k vašemu stylu oblékání tolerantní majoritní společnost. Zajímavé, ale když už jsem kvůli chytlavému názvu věnovala článku pozornost, dlužíte mi i ostatním skutečnou odpověď:  jaké máte další pádné argumenty, kterými nás přesvědčíte že islám není nebezpečný? To, že se ženská rozhodla nosit nějaký mundůr a dodržovat nějaká pravidla, činí to dobrovolně a ráda - budiž, ale to přeci není TA odpověď kterou bych očekávala..

0 0
možnosti
RC

xko

30. 10. 2010 11:34
Je Islám tak nebezpečný?

Ano, je.

0 0
možnosti
JM

janacz

27. 10. 2010 11:47
Dotaz

Je to podle Koránu pravda, že do nebe chodí jen muži? Jsem četla že do Nebe přijde jen muž a tam má spousty mladých panenských milenek ?

0 0
možnosti
FD

FoDa

23. 10. 2010 14:51
Hmm..

tu ani tolik nejde o to, zda nosíte nějaké šátky, máte nějaké svoje zvyky a svátky. Mnohem horší je to, že se nijak netajíte tím, že se vám nelíbí, že ostatní lidé se nechovají podle vašich pravidel a požadavků a do budoucna to budete rozhodně vyžadovat a musí se vám podrobit. To je tou naprosto zásadní a nebezpečnou a pro mně naprosto nestravitelnou podstatou islámu a muslimské imigrace.  V evropských zemích, kde je vás víc, se už stává, že nemuslimské dívky na školách jsou napadány kvůli svým dlouhým vlasům nebo nezahalené hlavě,  nemuslimské děti všeobecně mláceny kvůli tomu, že jí v době ramadánu,  v dopravních prostředcích se nesmí přepravovat psi, protože je to podle vás nečisté zvíře atd..

Děkuji nechci !!  Odstěhujte se do nějaké muslimské země, tam vás nebude nikdo v ničem omezovat.

0 0
možnosti
JM

janacz

27. 10. 2010 11:48
Re: Hmm..

Křesťané taky nenosí na sobě kříže, víra je jec soukromá. :-(

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

21. 10. 2010 17:34
ono v zasade neni dulezite, co se pise v Koranu

a nebo co pisi muslimsti ucenti. Zasadni je, jak se chovaji lidi. A mnoho muslimu se v Evrope chova nehezky. U sebe taky, ale to je mi v zasade jedno.

Evropa ma krestanske koreny a tradice, To je rposte fakt, stejne, jako jsou na Dalnem Vychode koreny a tradice islamske. Pokud sem nekdo prijde, bude chtit pracovat, bude repektovat kulturu, pravidla, zakony, zvyky a nebide se prosazovat, neni problem. (Ony stejne casem nejake zvyky apod. prolnou, to se deje vzdy, ale pomalu a postupne.) Pokud ovsem nekdo prijde, nerespektuje mistni zvyky, zkony, kulturu, zacne se vnucovat, prosazovat sve veci...tak at se vrati. Nikdo ho nenuti zde byt....

A mimochodem - co kdybych prisel treba do muslimskeho toleratniho Iranu, tam si chtel otevrit krestansky (nebo buddhisticky) kostel, praktikovat a sirit viru.... A zriit treba hospodu, kde by byl k dostani alkohol a tradicni ceska kuchyne (vcetne vepra-knedla-zela). Urcite vidim, jak by me uvitali a umoznili by mi to. Vic bych nechtel..

0 0
možnosti
.

._palič

21. 10. 2010 17:13
Jděte

s tím už konečně TAM KDE MIZÍ STO DUKÁTŮ.

0 0
možnosti
S

stargate

21. 10. 2010 12:25
Něco z mírumilovného Koránu

Súra  (str.526) "Muži zaujímají postavení nad ženami proto, že Bůh dal přednost jedněm z vás před druhými."

A ty, jejichž neposlušnosti se obáváte, varujte a vykažte jim místa na spaní a bijte je !Súra- (str.607)

"Vy, kteří věříte! Neberte si židy ani křesťany jako přátele, neboť oni

jsou si přáteli jedni druhým. Kdokoliv z vás se s nimi přátelí, ten

stane se jedním z nich tak jestli se bavíme o tomto tak jděte a nechte se ukamenovat.

0 0
možnosti
S

stargate

21. 10. 2010 12:26
Re: Něco z mírumilovného Koránu

Bylo by dobré si ten legendární Korán přečíst a jít si ho pod dohledem revolučních gard a nasraláha prožít do Iránu chytrolínko.:-):-)

0 0
možnosti

Ormir

21. 10. 2010 10:41
Milá mohamedánko

Píšete, že v tisku se o islámu píše nepříznivě a že máte dojem, že se omílá pořád to samé ? Tady je webová stránka na které se koncentrují všechny u nás vyšlé články týkající se tohoto nenávistného náboženství (spíš totalitní ideologie na ovládání mas) http://mediaoislamu.cz/

Na jiné stánce se zase celosvětově sledují počty teroristických činů spácháných ve jménu islámu http://thereligionofpeace.com/

Muslimové o svém náboženství tvrdí, že je náboženstvím míru. Ale tady pozor ! V pojetí muslimů vládne mír jedině tam, kde je u moci islám. Ostatní území jsou "dům války" a dokuď tyto územi neopanuje islám nebude na světě "mír".

Ale o tom vy asi moc nevíte, okouzlil vás bohaty cizinec. Troufám si tvrdit, že vím co bude následovat. Takových jako vy je hodně a většinou zůstaly samy bez dětí, které jim manžel odvezl do své země, kde má i další manželky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.