Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

Wendolene/

1. 11. 2010 17:19
Pro Tuubeen (mala diskuse)

Takže podle stejné logiky je také jedno, co

říká křesťanství o zabíjení  - když v Nigérii upalují dětské

čarodějníčky nebo jim natloukají hřebíčky do hlavičky, je to čistě vina

křesťanství, protože v jeho jménu se to děje, ať už o tom teologie a

Písmo praví cokoliv?   01.11.2010 10:49   Tuubeen ......................ale, no tak, Tuubeen, kdy uz prestaneme davat za vzor krestanu nejakou malou sektu, ktera sice tvrdi, ze je krestanska, ale je to extremni priklad. Takovych malinkych cirkvi, kostelicku, odtrzenych od puvodniho krestanstvi nebo jenom rimskokatolicke cirkve jsou tisice, jenze nefer srovnani. Pali snad dnesni katolicka cirkev carodejnice? Ne. Malinky kostelik v zapadle oblasti v Nigerii hlasa to a to a dela hon na carodejky (spis samanstvi riznutou krestanskou cirkvi), ale to opravdu neni vina krestanstvi. Dulezite je, ze je to trestne. Oproti tomu, saria pravo existuje v mnohych muslimskych zemich, neni trestna, prave naopak, je soucasti trestneho prava ....

0 0
možnosti
W

Wendolene/

1. 11. 2010 17:21
Re: Pro Tuubeen (mala diskuse)

... a kde ze teda islam chrani zeny? Kdyz  muslimove chrani zeny, kde je chrani pred tim, aby byly ukamenovany atd., jak bylo receno v clanku? Neni to zadny maly kostelik, zadna odnoz, jsou to muslimove, kteri uplatnuji muslimskou sariu. To je trosku rozdil, myslim, mezi tou nigerijskou sektou a muslimskou sariou.

0 0
možnosti
A

atom.y

1. 11. 2010 15:29
lži muslimáků

Psala paní "pomatená" - že kamenují muže i ženy za nevěru ... co je to za pitomej argument? Každej přece vý jakou má váhu svědectvý ženy a muže u muslimáků .. tzn. že za to stejně pak vdycky může žena :.))

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

1. 11. 2010 17:53
Re: lži muslimáků

To není argument, ale skutečnost. Vzpomínám si na případ z konce minulého roku, kdy byl v Somáldku muž ukamenován za nevěru. Dívka, se kterou se spustil, nebyla vdaná, takže vyvázla s výpraskem, ale jejího milence popravili.

0 0
možnosti
A

atom.y

1. 11. 2010 15:24
NE ISLÁMU !

Kdno je pro zákaz islámu v ČR? Fašismus je taky zakázanej .. a hnislám hlásá mnohem horší věci!

0 0
možnosti
A

atom.y

1. 11. 2010 15:22
Muslimky bláznivý

Už aby táhly někam do pr. ...  Nebo třeba do Iráku vysvětlit těm křestanům co se v klidu modlily v kostele jak je islám "mýrumilovné náboženstvý" ....

http://aktualne.centrum.cz/zahranici/blizky-vychod/clanek.phtml?id=681594

0 0
možnosti
IR

Isaac Rokosowski

1. 11. 2010 13:21
Mírumilovný Islám= pohádka

Dovolím si přímo citovat z článku: "Žena by měla být vzdělaná a využít tak svůj potenciál." proč tedy v muslimských zemích je zcela běžné, že se dle koránu dostává vzdělání jen mužům?

A Celkově, nikde jsem neviděl Vaše odpovědi na otázky ohledně Islámu zde v diskuzích a že jich je požehnaně. Napadá mě hned jedna: Když je dle Vás Islám tak tolerantní, mírumilovné a bezpečné náboženství proč v dějinách šíření Islámu šlo vždy o šíření mečem? Proč muslimské komunity po celém světě napadají křesťanské menšiny, Židovské, či v případě Indie Hinduisty? Prosím o jasnou odpověď, jinak Vaše články o "kráse" Islámu bez argumentace ztrácí smysl.

Chcete slyšet můj upřímný názor? Podle mě Vám o Boha jde v poslední řadě, spíše se cítíte zajímavá když jdete proti proudu většinové "proti muslimské Evropě"

Samozřejmě jde pouze o můj dojem z Vašich článků.

Šalom ;-D

0 0
možnosti

Sergeant

1. 11. 2010 13:17
To je zajímavé

jak tyhle holky vždycky vyplesknou nějaké moudro a pak se ani neobtěžují odpovídat na dotazy v diskusi. Snad kromě jedné, ale ta je pak dost sprostá.

Mám  z toho dojem, jako bych se pokoušel o debatu s příslušníkem nějaké sekty nebo vyznavačem nějaké politické ideologie , prostě to tak je a hotovo.

Nebo se snad někdy někomu podařilo přesvědčit o něčem jehovistu, komunistu nebo fašistu? (Za tenhle příměr se nehodlám nikomu omlouvat)

Jednoduše vám řeknou, že prorok nebo vůdce to tak sepsal a tak je to pravda.

0 0
možnosti
C

Camino

1. 11. 2010 16:05
Re: To je zajímavé

Mluveni s nekym ze sekty je stale ok, s podekovanim odmitnu a odchazim. S netopyry je to horsi, dostavaji za kazdy novy blog odpustky od imama, proto nas pripravuji na "lepsi zitrky", pokud budeme neverni ve dvou, je to okay, kdyz si pozveme 4 cumily, budeme ukamenovaniRv

0 0
možnosti
VNP

veš na pleši

1. 11. 2010 12:27
A to myslíte,

že potřebuju islám, aby mne někdo nenutil být horníkem či lovit lišku? 8-o

0 0
možnosti
IH

misaviki

1. 11. 2010 10:30
Jste vyzývavá

Ukázala jsem vaši fotku manželovi a zhodnotil vás, že tak vyzývavá žena jak působíte na fotu, se vidí málokdy (a můžete být zabalená do hadry kolik chcete), takže se oblékáte v rozporu s islámem.

0 0
možnosti

Ormir

1. 11. 2010 9:52
Beatrice ze sebe dělá tak dokonalou muslimku

že mám čím dál víc pocit, že žádná Beatrice neexistuje a celý blog je jen chytrým marketingovým tahem jak prezentovat islám v dobrém světle.

0 0
možnosti
F

Finglofin

1. 11. 2010 9:02
můj ty Jankutondovatej

Vy by jste mladá paní potřebovala poctivých českých pětadvacet na holou panimadnu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.