Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Bratři a sestry… to je tedy Alláhova láska…

Tak média konečně začaly obracet pozornost k hladomoru. Nic nového pod sluncem, jenže všichni se probouzí, až za minutu dvanáct. A tak zase  zalepíme vše jednorázovou náplastí, nějaká pomoc dojde, pokud jí zrovna islamisti neblokují, zase zapomene, a budeme  čekat, až vypukne další hladomor, a opět se probudíme na poslední chvíli.

Já osobně s tímto tématem žiji intenzivně, a naprosto to pohlcuje moje emoce. Bohužel chlebem až do Afriky neumím dohodit, a tak se spoléhám, že alespoň pár dárcovacích sms pomůže. Bohužel, sama mám pohledávek každý měsíc až nad hlavu.

Koukala jsem ale také na facebooku na islámské stránky. Ani na jedné, co jsem koukala, jsem se nevšimla, že někdo alespoň upozornil, co se děje u jejich bratrů a sester. Stránky jsou zaplněné islámskými agitkami, či  událostmi z Osla. Ale aby muslimové ukázali, jak se žije jiným jejich bratrům, třeba v Somálsku, na to už nezbývá čas. Nechci po nich, aby obraceli tedy takovou pozornost ke „kufarským“ Korejcům či Indům, které sužuje hlad také, ale ke svým  bratrům v islámu. A tak je vůbec nemrzí,  že daleko větší mašinérii a reklamní kampaň pro pomoc hladovějícím, provádíme my „kufarové“, ale jim ani jejich bratři a sestry nestojí za to, aby na to upozornili další lidi, a připomínali kam je potřeba směřovat pomoc. Bohužel Somálsko není tak zajímavé pro ně, třeba jako Gaza.

Hlavně že se hádají, kde postaví jakou mešitu a za kolik. Najednou se jim objeví nevím kolik milionů ze Saudské Arábie,  na úplně zbytečnou mešitu, ač vždycky po každém kázání skuhrali, že  nemají ani na zaplacení nájmu mešit. Holt mešita, džihád a agitky jsou asi důležitější, než lidské životy.

Autor: Béatrice Radosa | čtvrtek 28.7.2011 15:01 | karma článku: 28,58 | přečteno: 2529x
  • Další články autora

Béatrice Radosa

India calling

" Vem si zítra na sebe něco, co potom vyhodíš. Budeš celá mokrá a od barev." " A nebude mi venku zima?" " Neboj, to je tak zařízený po tisíce let, na Holi je vždycky krásné počásí. Zítra už chladno a pršet nebude." "No, ta Rashi je asi taky už z toho hinduismu celá pomatená." řekla jsme si v duchu... "Tak zítra se těším, jak budeme "play Holi", řekla Rashi při odchodu.

16.4.2015 v 12:53 | Karma: 13,90 | Přečteno: 1212x | Diskuse| Cestování

Béatrice Radosa

Hloupý a extrémní běžný český člověk?

Když se podívám kolem sebe, a nebo řeším běžné životní starosti a problémy, o to větší respekt mám ke všem lidem, kterým téma nebezpečí islámu není lhostejné. Najdou si čas a dorazí na demostraci. Všichni tito lidé řeší běžné denní starosti s jejich podnikáním, zaměstnáním, rodinné problémy a různé další neduhy naší české kotliny, jako jsou exekutoři, nízké platy a důchody z kterých horko těžko se vůbec zaplatí nájem, a také úžasná překvapení od pana Babiše. Ve víru všech těchto zásadních a existenčních problémů, islám se může zdát jako něco méně důležité. Zejména u nás, kde díky bohu, otázka islámu stále není v tak extrémní situaci, jako u našich západních sousedů.

26.2.2015 v 21:51 | Karma: 36,15 | Přečteno: 2241x | Diskuse| Ostatní

Béatrice Radosa

Jsem rasista, extrémista, xenofob a nácek.

Pořád se někde dočítám, či si vyslechnu, jak IVČrN je extrémistické hnutí, jak jsme děsní xenofobé... a polonácičkové... Teda řeknu vám, na to, že je nás už skoro stodvacet tisíc, a jsme příšerní extrémisté, k tomu je nás daleko víc než bojovníků ISIL, tak je asi něco špatně. Ještě jsme nikoho nepodřízli, neupálili, nezotročili... Jenom se děsně extrémisticky scházíme na náměstích našich měst vyjádřit náš názor, kde opět jsme nikoho ještě (nejspíše zázrakem) na životě neohrozili. Já vlastně zapomněla, jsme usvědčení z kyberšikany. Občas si říkám, že já holká bláhová, taky nejsem tak útlocitná, a nenahlašuju a neřeším na policii každý přisprostlý a vyhrožující e-mail. To bych totiž nedělala nic jiného, než jen chodila na policii. A to nemluvě o Martinu Konvičkovi, kde snahu ho popotahovat a šikanovat, můžeme vidět v přímém přenosu.

12.2.2015 v 11:40 | Karma: 43,82 | Přečteno: 8822x | Diskuse| Společnost

Béatrice Radosa

Chraňme své muže burkou

Tuhle jsem šla se svým partnerem něco zařídit na prodejnu Vodafonu. Obsloužila nás slečna kolem třiceti. Ač jsem byla s ním, a myslím, že bylo jasné, že jeho ségra opravdu nejsem, milá slečna, očividně velice okouzlena mým hřebečkem, se rozjela, a já jen čekala, kdy ho ještě pozve i na rande. Když jsme odešli, museli jsme se oba dva smát, protože to byla opravdu komediální situace. Můj přítel byl zaskočen, nevěděl jak má s ní komunikovat, pač prostě jen potřeboval aby mu změnila služby, a já jen valila oči. No, samozřejmě že je fajn, že můj sameček není žádnej vývrhel, o kterej si žádná ženská neopře ani starou grešli. Na druhou stranu, kdyby opravdu došlo k nějakému zvaní na rande, tak bych ani nečekala aby přítel nějak zareagoval, a slečna by měla co dělat se mnou. Svoje teritorium, rodinu a samečka si hlídám.

30.1.2015 v 18:01 | Karma: 41,45 | Přečteno: 10446x | Diskuse| Společnost

Béatrice Radosa

My se nedáme ;)

Krásnou sobotu Všem. Každému, kdo dorazil na demonstraci chci vyjádřit obrovské dík. Také chci poděkovt všem organizátorům, řečníkům, policii, zkrátka všem, kteří se na demonstraci podíleli. Atmosféra byla úžasná. A to ví každý, který na ní byl. Protože nás bylo kolem dvou tisíc, tak to vůbec není málo lidí, kteří tu atmosféru zažili na vlastní kůži. Některá média se snaží manipulovat různými způsoby. Snaží se zlehčovat hlas lidu, který ukazuje své názory ohledně své vlasti slušně a demokratickým způsobem. Snaží se z nás dělat extrémisty, snaží se bagatelizovat množství zúčastněných. A tak z padesáti “sluníček” udělají stovky a z tisíců našich dělají “stovky” taktéž. Stále se snaží z nás dělat extrémisty a xenofoby, a tím zamlčet a zastrašit. V množsví je ale síla, a lidí, kterým budoucnost naší země není lhostejná je dostatek. Takto má vypadat demokracie. Lidé by měli mít možnost ukázat svůj názor, který nijak není v rozporu s našimi zákony.

17.1.2015 v 13:20 | Karma: 40,81 | Přečteno: 4717x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Hasiči při pálení čarodějnic zasahovali u dvacítky požárů, často zbytečně

1. května 2024  9:14,  aktualizováno  9:45

Na mnoha místech Česka se během včerejšího posledního dubnového večera rozhořely ohně při tradičním...

Ukrajina zasáhla další ruskou rafinérii, okupační armáda zabíjela v Oděse

1. května 2024  9:39

Sledujeme online Ruská protivzdušná obrana v noci na středu sestřelila šest dronů nad čtyřmi regiony, informovalo...

VIDEO: V jižní Číně se propadla dálnice, o život přišlo nejméně 19 lidí

1. května 2024  9:09

Nejméně devatenáct lidí zahynulo při propadu části dálnice na jihu Číny. Informovala o tom místní...

Bitva o Kolumbijskou univerzitu. Policie udeřila na zabarikádované studenty

1. května 2024  7:08,  aktualizováno  8:32

Newyorská policie vyklidila v noci na středu budovu Kolumbijské univerzity, kde se před tím...

  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.