Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Bílý muž je vždycky parchant. „Asiat“ za své parchanství nemůže.

Když odhlédnu od hojně používaného „politicky korektního“ označení „asiat“, kdy touto generalizací a strachem specifikovat určitou skupinu lidí, zvláště třeba v případech různých znásilňovacích gangů,

akorát urážejí Číňany, Japonce, Thajce , Vietnamce atd… ,kteří nejspíše automaticky, protože jsou z Asie, mají  nějaký patent na poměrně rozšířený jev znásilňovacích gangů. Také  když odhlédnu i od našeho intošícího subince, který si sice myslí jak skvělá vzdělaná elita s přehledem o světě je, ale přitom ani pořádně neví rozdíl mezi Muslimem, Sikhem a Drúzem, pořád by jen  poučovala a moralizovala všechny ostatní, přitom jim  mezi ušima docela slušně profukuje... O to větší šok pak dostávají, když při „ochraně Sikhů“ nakonec zjistí, že by je měli hodit do stejnýho koše se všema strašnějma fobama a buranským póvlem, protože přeci Sikhové se historicky vždycky vzpírali muslimským nájezdům, a obrana před islámem je více méně součást jejich vyznání. Není ani tajemstvím, že třeba i ještě za dob English defense league, mnoho jejich členů byli právě Sihkové. Rasisté jedni! Když odhlédnu od těchto všech blbostí made by „intošící mozeček“, dostáváme se k podstatě věci.

 

Zatímco imigrant, uprchlík, Asiat ( ale proboha, hlavně ne muslim) nemůže za to, že znásilňuje, protože přeci ho jen volá příroda, a je to jen součást kulturních rozdílů. Bílý muž, byť jedná neorganizovaně a znásilňuje jako jednotlivec, za stejný přečin bývá odsouzen na daleko delší dobu, je považován za sexuálního devianta, a  vždycky je daleko horší vývrhel společnosti, než jeho kamarádi z Asie. Ba naopak, je používán jako alibi pro Asiata, že „bílí“ taky znásilňujou, tudíž pro uprchlíka to už není až takový hřích.

 

Na stejné vlně logiky pak můžeme přejít k Breivikovi. Teroristické útoky v madridském vlaku – ale vždyť my přece máme Breivika! Jedenáctého září – my přeci máme Breivika! Sebevražedné atentáty v Londýně – ale vždyť my máme Breivika! Teroristické útoky v Rusku – nezapomeňme na Breivika! Charlie Hedbo – Breivik! Pařížské atentáty – Breivik. Bruselké teroristické útoky – Breivik. Ztrestejte nás za Breivika! …. a když jsou už hodně v úzkých… A co třeba IRA? …. Důkaz totální zoufalosti jsou Křížové výpravy.

 

A k dokreslení dnešní zblázněné degenerující společnosti. Zatímco v devadesátkách největším přečinem bílého muže z pohledu feministek bylo sexuální obtěžvání. Dnes největší přečin bílého muže je, pokud sexuální obtěžování kritizuje. Protože se tím dotýhá „ožehavého tématu“ kultruních pestrostí, a mohl by se tím třeba náhodou někoho dotknout. A tak feministky melou blbosti o tom, jak si vlastně i za znásilnění může evropská žena sama , určitě beztak ubohého uprchlíka provokovala, a přibližujem se tak k islámským ideálům společenského uspořádání. . O tom jak muži z našich pseudoelitářsko-novinářských kruhů bagatelizují znásilňování žen, jsem psala už minule. Kariéra eunuchů by jim neuškodila. Ostatně ještě dvacet let zpět by tito pánové byli označeni za sexistický prase. Dnes je sexistické prase ten, kdo kritizuje útlak žen v islámu. Například Martin Konvička.

 

Je potřeba ještě víc vysvětlovat, proč za fenomén dnešní doby označuju sebemrskačský intelektuální subinec? BDSM komunity chápou, že tyto sexuální hrátky jsou jen hra pro zpěstření sexuálního života, a netahají to do normálního civilního života. Intelektuální subík své sexuální preference bere jako nějaký společenský a morální ideál, a vnucuje to celýmu zbytku společnosti, pod výhružkou, že jinak bude xenofob, extrémista, póvl a plebs.

 

Autor: Béatrice Radosa | středa 13.4.2016 12:31 | karma článku: 39,92 | přečteno: 3387x
  • Další články autora

Béatrice Radosa

Vyjádření ke vzniku spolku Blok proti islámu

Ze všeho nejdříve chci poděkovat všem, kteří dorazili. Mnoho z vás přijelo až z druhého konce republiky, a opravdu si cením této příležitosti, že jsem mohla mnoho tváří vidět "naživo".

7.6.2015 v 20:59 | Karma: 41,17 | Přečteno: 3527x | Diskuse| Politika

Béatrice Radosa

Islám proti ženám

Dlouho jsem se snažila nesměšovat dohromady antiislám s mojí prací, i když popravdě řečeno, bylo to dost těžké. A hlavně opravdu jsem tím ochuzovala dost zásadní témata.

13.5.2015 v 0:22 | Karma: 39,39 | Přečteno: 3414x | Diskuse| Ostatní

Béatrice Radosa

Islamizace národů

To, co teď probíhá před našima očima, není nic jiného, než novodobé stěhování národů. Dnes po modernu to nazýváme "uprchlická krize".

10.5.2015 v 1:40 | Karma: 47,38 | Přečteno: 9514x | Diskuse| Společnost

Béatrice Radosa

Slumy v Evropě

Je mi až záhadou, že naši zcestovalí (jak o sobě tvrdí) sluníčkáři, co neustále jsou někde v cizokrajné, nejlépe muslimské zemi, a přitom nevídí věci více než zjevné. A tak trochu chci dát do perspektivy a souvisloti věci z mých cest po světě. Znám Paříž, část mé rodiny tam žije. Také znám řadu zemí z Blízkého východu, severní Afriky a Indii. Když jsem naposledy byla v Paříži (ještě před uprchlickou krizí), byla jsem až zděšená, kolik lidí i v centru Paříže, žije na své matraci na ulici, a jak moc je organizovaných gangů, které se snaží vytahovat peníze z lidí. Paradoxní je, že policie neustále jen měla práci s tím, aby "rozprášila" skupinky Afričanů, které se snažily jen tak (a vlastně i poctivou prací) vydělat si peníze tím, že prodávaly suvenýry kolem Eiffelovy věže (protože problém u nás v Evropě je, že na každou blbinu musíš mít povolení, aby neunikaly daně), přitom v jejich zemích by jim na tohle nikdo nic neřekl. Lepší něco prodávat bez povolení ( to většinou ani nevědí co je), než krást. Na druhé straně, policie dělala, že nevidí všechny Indo-pákistánské organizované gangy, které rychle pochopopily, že za "charitu" jim nikdo nic dělat nebude, a tak tam v zimě bez pořádného oblečení i obuvy obcházeli turisty a snažili se dostávat z lidí peníze na nespecifikovanou charitu, kde bylo jasné, že beztak ty obdržené peníze půjdou nějakému jejich "šéfovi", a snad takhle alespoň mají kde přespávat. Dost podobnou zkušenost mám i z Osla.

3.5.2015 v 1:10 | Karma: 38,09 | Přečteno: 2506x | Diskuse| Ostatní

Béatrice Radosa

India calling

" Vem si zítra na sebe něco, co potom vyhodíš. Budeš celá mokrá a od barev." " A nebude mi venku zima?" " Neboj, to je tak zařízený po tisíce let, na Holi je vždycky krásné počásí. Zítra už chladno a pršet nebude." "No, ta Rashi je asi taky už z toho hinduismu celá pomatená." řekla jsme si v duchu... "Tak zítra se těším, jak budeme "play Holi", řekla Rashi při odchodu.

16.4.2015 v 12:53 | Karma: 13,90 | Přečteno: 1212x | Diskuse| Cestování
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Nová odhalení z fakulty: studenti viděli vraha dřív, policie byla v budově víckrát

3. května 2024

Premium Masový vrah David K., který v prosinci při střelbě na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v...

Na důchodce zaklekli, chalífát neřeší. Němce děsí mdlé reakce jejich politiků

3. května 2024

Premium Snímky stovek radikálních islamistů demonstrujících v ulicích severoněmeckého Hamburku, kteří...

Na jednání o míru nepřijdeme, vzkázali Rusové. Švýcaři je ani nezvali

2. května 2024  22:11

Švýcarsko iniciuje vlastní mírovou konferenci o Ukrajině. S pozváním Ruska na setkání, které se má...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.