Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cimbálbimbál

24. 1. 2012 21:51
Už se těším, až mi euroúředník vleze na dvůr

kontrolovat podle občanek kdo je a kdo není přízeň, to bude mít Azor zase nějakou novou hračku, kterou panu vymahateli práva odebere za huronského smíchu poloviny dědiny se zamaštěnou hubou.

Co by tam ti šašci dělali kdyby nevymejšleli nevymahatelný kraviny.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JF

fikacek

24. 1. 2012 13:41
Jen aby to mělo něco společného s EU :-)

Neznám tenhle případ, takže se k němu nebudu vyjadřovat, ale znám mnohé jiné, kde EU směrnice nařizují třeba počet umyvatel ve školách apod. Když se člověk tím zabývá blíže, zjistí, že žádná EU směrnice na tohle neexistuje, že si to vymyslela krajská hygiena, a aby lidi nereptali, tak jim řekne, že to rozhodli v EU. Zrovna hygienické normy jsou v tomhle typické, protože naše hygienické úřady jsou daleko přisnější než ty EU.

Žiju v Belgii a tady se jaksi nesetkávám s tím, jak EU furt šikanuje občany třeba právě co se týče škol a školek. Z toho usuzuju, že jsme v Česku strašně přeposraní z EU, rádi na něj svádíme, co uděláme sami... a podle diskuse tady soudím, že ta předposranost se projevuje i v tom, že jsme hrozně rohodní, pokud jde o kecy. Ale aby nějak Čech, co tady diskutuje, něco udělal, to ne. To by musel vstát o piva. :-)))

0 0
možnosti
VN

naroznej

24. 1. 2012 12:06
Ještě se vrátím k těm nekvalitním potravinám

Za které dle autora může EU. Ano dle autora může za všechno negativní EU.

Ale není to pouze o nás ? Vždyť většina lidí chce nakupovat co nejlevněji. Kvalita je jim ukradená , ale hlavně , když nakoupí lacino.

Kdyby tento dav vyslal řetězcům jasný signál , že si přeje dražší a kvalitnější potraviny , měl by dražší a kvalitnější potraviny. To nemá s EU nic společného.

2 0
možnosti
C

cimbálbimbál

24. 1. 2012 21:57
Re: Ještě se vrátím k těm nekvalitním potravinám

Víš ty co volečku, dav nemá na nájemný a ostatní poplatky, takže sežere kdejaký lejno, co mu řetězce nabídnou za tu tvoji nejmenší cenu. Kdyby ale existovaly normy na potraviny jako za komančů, nikdo by si nedovolil toto lejno vyrobit a tudíž by ho ani nikdo neprodával a nekonzumoval. Tak zní skutečná pravda. A Babiš by jistě nevlastnil masny z celý republiky.!! !!!!Nakupujte u v řeznictví Čecha!!!!!!

0 0
možnosti
O

odsjezlo

24. 1. 2012 11:12
článek je lež, nic takového se zakazovat nebude

zase si někdo pořádně nenastudoval problém, o kterém mluví ;-D;-DRvRv

3 0
možnosti
VN

naroznej

24. 1. 2012 12:07
Re: článek je lež, nic takového se zakazovat nebude

Ale tak protievropsky založený bloger potřeboval napsat o něčem článek , kouknul se na televizní noviny a hned měl námět , ne:-)

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

23. 1. 2012 22:58
Proboha

nic dalšího nezmiňujte nebo zakážou i sbírat houby! A když se vám po houbách nedej Bože udělá špatně, dají vám k tomu flastr jako řemen - jako ty pokuty pro cyklisty, co se vymázli na kole a zranili sami sebe! Na tyhle kraviny jsou experti nejen Bruselští, ale i naši, echt "domácí" byrokrati. Takže by to chtělo nejen vystoupit z Unie, ale taky poslat 70% úředníků "do výroby". Nebo raděj do pr..le, ve výrobě by to leda rozesra..li.

0 0
možnosti
JF

fikacek

24. 1. 2012 13:43
Re: Proboha

To s těmi cyklisty, je, pokud vím, čistě český výmysl. :-) Jak vidím, čím méně člověk o věci ví, tím pevnější a adresivnější má názor. :-)

0 0
možnosti
EP

E.Stark

23. 1. 2012 21:18
Supermarket

Teda nevím jak Vy, ale supermarkety mi vůbec nevadí. Píšete, že je naši předkové naštěstí neměli. No tak to spíš naneštěstí...nekonečná práce na poli, někdy moc pršelo, někdy bylo moc sucho, takže se prd urodilo. Věčná práce s dobytkem. Člověče, buďte rád, že když chce Vaše dcera mlíko, nemusíte běžet dojit (a kydat a krmit atd...), ale koupíte ho na nejbližším rohu. Taková ta nostalgická idealizace minulosti fakt nefunguje.

1 0
možnosti
E

Epitaph

24. 1. 2012 9:42
Re: Supermarket

I když je někdy v supermarketech děsnej sajrajt, tak nějak souhlasím. Moje babička byla tak sedřená, že ani něměla sílu se se mnou pomazlit. Já s mojí ženou dnes jezdíme s malým vnoučkem např. v zimě na hory či v létě do Tater.

Na zabíjačce jsem nebyl asi 20 let, docela bych si to zas prubnul;-)

0 0
možnosti
HP

hanak44

23. 1. 2012 17:29
Jenže

Jenže ono nakonec nejde ani tak o to, co presne se zakazuje. Pokud jde o ty verejne zabijacky, je to opravdu opodstatnene? Nemame vlastni mozek, abychom si vyhodnotili, zda-li je bezpecne to jist nebo ne, protože se nam na cele akci neco nezda?

Pokud jde o ty domaci zabijacky - jsou zde nazory, ze pokud by byly zakazane, je to fuk, ze to prece muzeme delat na tajnacku. Jenze to mi prijde jako problem - proc se mam skryvat, byt jen jako, s necim, co nikoho neposkozuje (az na to prase samozrejme, ale ono by mu ve velkochlive nebylo lip).

0 0
možnosti
BT

markyz.Gero

23. 1. 2012 11:39
ne domací

ale veřejnou ;-D

1 0
možnosti
JN

tojsouveci

23. 1. 2012 11:33
Člověče!

Člověče vy jste blázen! Do takového článku ještě zamícháte otravu z hub!

Tak teď už je jasné, že se toho dříve nebo později chytne nějaký úřednický trouba a pak bude následovat zákaz sběru veškerých hub. Samozřejmě v zájmu zdraví nás všech, jak jinak, že? :-/

0 0
možnosti
JP

kecedarp

22. 1. 2012 14:02
souhlas

jsou to zapadní bolševici. ono lidi ty zabiječky budou dělat dal ale jaksi s ohlížením přez rameno.

0 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2319x
Samotář a introvert. Přesto občas mívám pocit nutkání ostatním něco sdělit. Zvláště o nepravostech světa lidí...