Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

3. 6. 2011 23:53
Divná báchorka

Když někdo podniká a potřebuje spolupracovníky, nic mu nebrání založit nějakou obchodní společnost. Tedy mít opravdové rovnoprávné spolupracovníky, ne novodobé otroky. Výběr vhodných kolegů umožňuje právě ten stanovený limit, např. 5 zaměstnanců.

Na úklid si skoro každý najímá externí firmy.

Rostoucí firma se zpravidla různě transformuje. Proč by se tedy měla transformovat zrovna na a.s., proč ne na státní podnik?   

0 0
možnosti
RW2

Roger Wilco 2

3. 6. 2011 17:12
.

Táta ja taky levičák jako prase i když v posledních letech už méně radikální. Tloukl jsem ho vždycy podobnými argumenty, na tohle se nic nedá říct. Navíc když jsem začal sám podnikat, byť bez zaměstnanců a jako vedlejšák, došla mu pára už totálně. :-) Karma R^

0 0
možnosti
K

kaktusak

3. 6. 2011 23:45
Re: .

To určitě. Lidé jsou naopak radikálnější, protože poznávají, i když si to nechtějí připustit, že před 22 lety naletěli zlodějům a podvodníkům.

0 0
možnosti

jrc

3. 6. 2011 9:06
Takový naivní pravicová agitka!

Něco na způsob komunistických agitek!

Že by osobní, či zděděné zkušenosti z doby komunismu.

Tou tvorbou WWW by se už příliš neuživil.

Nabízí je spousta firem a často zdarma!;-D!!

0 0
možnosti
PK

Ccecil

3. 6. 2011 8:27
Znám podobné debaty

ale komunisti nejsou zaražení. Oni ví, že by se syn v případě nutnosti stal jedním z nich.

0 0
možnosti
J

Jirigb

3. 6. 2011 8:22
Varování ministra

bolševismus vážně poškozuje mozek....Malé, šedivé buňky mizí a spoje se stávají pomalejšími, než ČD. Postupně je schopen udržet jedinou myšlenku...kde co ukrást. Dávám naději do jeho syna a dalších generací. Ještě to potrvá.

0 0
možnosti
E

ephemeroptera

3. 6. 2011 8:21
Np těch 5, to fakt přehnal...

Znárodnit (nebo zůstat v rukou státu) by se měly pouze firmy z oblastí s výrazným strategickým dopadem na fungování státu... Energetika, banky, finančnictví, veřejná doprava, pošty, zdravotnictví, vzdělání, policie, vězeňství, armáda, vodohospodářství... většina z toho státni je, ale stále jsou tendence něco z privatiozovat... a banky .. ty neměly být soukromé nikdy v historii... (a když už znárodnění, tak odkupen, nikoliv zabavením)

0 0
možnosti
H

habit-.!..

3. 6. 2011 17:19
Re: Np těch 5, to fakt přehnal...

.... a domovníci... na domovníky jsi zapoměl...

0 0
možnosti
PH

picky

3. 6. 2011 7:53
Položil jste si někdy otázku,

kde se vzali za pouhých 20 let naši multimiliardáři? Respektive, kde vzali ty multimilardy? Jistě, peníze lze natisknout, ale pochybuji, že si je natiskli, nebo jim je natiskla Národní banka. Nikdy jste se nezajímal, kam se poděl ten majetek, který ač relativně skovný po komunistech, ale byl? Kam zmizaly peníze ze zkrachovaných bank, kampeliček, kudy tekly peníze z privatizace, přej jeichž toky zavíral oči bývalý ministr financí, posléze premiér a nakonec dnes náš prezident? Kdo nasekal ty neuvěřitelné dluhy? Vše to byla poctivá dřina od nuly? Dnes Kalosek šmahem přenáší tyto dluhy na zaměstnance, drobné živnostníky, ...  a ti dříči, ti multimilardáři, kteří začínali od nuly a v potu tváře si ty prachy vydělali se jen smějí. A tak o tom to je.

0 0
možnosti
FS

aroneček

3. 6. 2011 7:41
Autore,jste asi slepý,

když nevidíte,jak se rozkádá naše zem.Asi jste upad,ale můj názor na Vás je takový,že jste pořád tím,čím Vás otec dělal.

0 0
možnosti