Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

tatar.

17. 8. 2011 9:32
:-)

vy jste se těšil na projížďku metrem ? mohl byste zkusit třeba trasu b, může se vám poštěstit, že k vám třeba na smíchovském nádraží přistoupí pár vyvoněných bezdomovců , fetek, příznivců fotbalu nebo týpků v teplákových soupravách ale ti jsou spíše blíže centru.;-)

0 0
možnosti
KV

valissen

16. 8. 2011 23:41
Karma

R^

Přesně vystižen i můj názor. Pořád čtu jak je to bezva, ale jaksi nechápu proč se chlubit tím, že jsem úchylný.

Možná spoustě lidí chybí 1. máj.

0 0
možnosti
LM

havran80

16. 8. 2011 22:08
...

Pár homosexuálů si dalo francouzáka a hned z toho děláte .....;-D a jste demagog jak vyšitý ;-)

0 0
možnosti
VD

všd

15. 8. 2011 4:40
Podle homosexuálů jste tam měl dceru právě proto vzít

Oni např. požadují, abyste jí říkal "až budeš velká a vezmeš si muže nebo ženu".

A má sestra (léta žila s mužem, teď je sama) to nadšeně vítá a prohlašuje, že až bude mít děti, bude s nimi takto mluvit, protože tím dosáhne, že její děti budou tolerantní.

1 0
možnosti
R

rudaz

16. 8. 2011 23:23
Re: Podle homosexuálů jste tam měl dceru právě proto vzít

Ale měla by jim sdělit všechno, ne jen pravdy půl.

Kdo hledá, najde. V Bibli určitě naleznete i tohle:"Nebudeš obcovat muž s mužem, jako s ženou, je to ohavné!"

Tolerance nemůže být uplatňována v případech, kdy se porušují zákony, třeba Boží. Mluví sestra o lásce, tedy je u ní i víra. Takže by měla vědět základní zásady chování lidských tvorů, se zdravým rozumem. A nezávislých na vášni, rozmarech a dychtění.

Bude líp.

0 0
možnosti
F

forEd38

14. 8. 2011 17:29
hm

Praha se stava vice homosexualni nez hlavni mesto homosexualu San Francisco... V SF projede pruvod, ukazou svetu ze existujou a je to... je to neco jako maskarni ples... zadny festival trvajici 5 dnu... sexualita je soukroma vec kazdeho jedince... V

0 0
možnosti
R

rudaz

14. 8. 2011 15:33
Dodatek

I  Sibylině proroctví nalezneme tohle:

Nebudeš obcovat s mužským pohlavím jako se ženou, je to ohavnost! A

přece tato neřest se rozmůže v letech kolem 2000 po narození Mesiáše.

Bude příčinou mnoha smrtí a vražd...

Kdo hledá, najde. V Bibli určitě naleznete i tohle:"Nebudeš obcovat muž s mužem, jako s ženou, je to ohavné!"     Bude líp.

1 0
možnosti
LS

Lesní sběř

17. 8. 2011 11:01
Re: Dodatek

Jak taky chcete obcovat s mužem jako se ženou, když muž nemá hento ono, že ano. ;-)

A ano, řitní styk bez prezervativu JE ohavnost. Na takové zjištění ovšem nepotřebuju Blibli. :-P

0 0
možnosti
L

Livrak7

11. 8. 2011 16:33
Komedianti ze Zvrhlova

At jsou jaká jsou, at pracujou jak chtěj, to je tolerance, nikdo je nevěší, nepronásleduje, nestrká do koncentráku, prostě je tolerujeme. Ale nechápu proč to divadlo kolem, jak ukazujou zadky, strkaj si jazyk do pusy na veřejnosti a tyhle zvrhlosti dávaj světu na odiv, jako něco co je IN. Proč si to nenechávaj pro sebe? Copak heteráci takhle blbnou?

1 0
možnosti
P

petr01

11. 8. 2011 16:11
odpoved tolerantnimu cloveku II.

Co me take zaujalo, byl link u Vaseho blogu. Nejsem gay a kdykoliv mi podobna tematika nahodou vyskoci na minitoru, s klidem ji zavru a to je cele. Vy ne! Cele si to prohlednete abyste pak zhusene zvolal: "Podivejte se na to! Takove SVINSTVO se ma konat v nasem hlavni meste!? Fuj!!!"  Byl jsem se asi pred sesti sedmi lety na podobne akci podivat v Berline. Nic takoveho se tam po dobu me pritomnosti neodehravalo. Nevim, treba pozdeji ci jinde. No a co. Vy jste nikdy nesoulozil nebo neprovadel "sexualni cinnost" na verejnosti? Nikdy jste pri vecerni prochazce parkem nevyrusil milence v nejlepsim? Asi ne... (...a skoro mi je Vas tedy lito...)

Pak Vam tedy preji, at se Vam dari Vasi dceru uspesne izolovat i nadale a v dostatecne vzdalenosti od vsech deviantu a vseho, co neprospiva tzv. rodinnemu zivotu.

1 0
možnosti
L

Livrak7

11. 8. 2011 16:29
Re: odpoved tolerantnimu cloveku II.

Podívej, je to prostě nechutný a odporný, aby tohle chodilo po ulici a ukazovalo zadky a vodilo se to za péro. Tohle už je zvrhlost a myslim že je to už jako z tý bible Sodoma Gomora. Co ty děti? Co to vidí, co v tom vyrůstaj a vůbec, takhle si představuješ spořádanej svět? Aby takhle chodili v houfech a ukazovali se jak maškary?

1 0
možnosti
P

petr01

11. 8. 2011 16:09
odpoved tolerantnimu cloveku I.

Neda mi to na Vas prispevek nereagovat.

Cast 1.

To jak nejdrive x-krat zduraznite, jak jste tolerance sama, jak Vam lide jinak orientovani vubec nevadi atd. atd. abyste zahy pouzil tu nejprimitivnejsi a nejubozejsi minici, jak je zkritizovat. Vy, starostlivy manzel a otec by jste rad navstivil Prahu a ejhle, je Vam to znemozneno temi, ke kterym jste jaksi pouze a do jiste miry tolerantni. Pripomina mi to toleranci rasistu k barevnym (konkretne u nas k romum).  Tato tolerance je v prime umere k radiusu vyskytu Roma... Vase tolerance k homosexualum  se vycerpala vlastne drive, nez se tento radius jejich vyskytu mohl zmensit na velikost osobniho setkani, zahlednuti. Vy jste radeji zmenil plan ukonceni dovolene a navstevy Prahy a ironicky podekoval paradatelum, zastitovatelum a ucastnikum Prague Pride. Vase dcera bude sice docasne chudsi o zazitky z Prahy, ale zustane, asi take docasne, uchranena o jiste"otresny" zazitek z kontaktu s ucastniky teto akce.

Pokracovani nasleduje...

1 0
možnosti
JV

Jan Vrana

11. 8. 2011 14:04
Nenechte se zviklat

Autorovi gratuluji k verejnemu coming-out, ze je normalni clovek. K tomu je dnas zapotrebi hodne odvahy. Jen odvaha ale nestaci, nebot druha strana hraje velmi nekalou hru. Hystericky se stavi do pozice ublizenych a snazi se i v mirnych oponentech vzbudit vycitky svedomi. Uvedomit si taktiku protivnika je proto vysostne dulezite. Obecne schema takovehoto jednani je popsano v knize "Asshole No More" autora X. Crementa (v Cesku vysla v genialnim prekladu v nakladatelstvi Votobia pod nazvem "Vzpoura k*k*tů), kterou vrele doporucuji coby studijni material. Autor odhaluje pozadi agresivniho chovani jednotlivcu i zajmovych skupin vseho druhu v bezbrehe sobeckosti a touze po moci, penezich a sexu. Zajimave je, ze ctyri z ukazkovych skupin uvedenych v knize dosahuji prave v techto dnech vrcholu svych neblahych aktivit (ekologiste, homosexualiste,  "utlacovane mensiny" a bankovni manazeri). Holt, k*k*ti jsou nebezpecni a jen odvazni lide jako je autor blogu je mohou zastavit.

2 0
možnosti