Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

jáša

5. 6. 2011 23:42
Taky si myslím ,

že autor v článku použivá protimluvy a bláboly. Ono skutečně davat hlas malým , neznamým stranam je povětšinou jejich ztrácením , dělat další sametové převraty je neučinné a hloupé. Souhlasím s vypsaním nových voleb.Tato urputná snaha udržet vládu trojkoalice za každou cenu svědčí o jejich nedobrých úmyslech. To bychom neměli dovolit.

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

5. 6. 2011 19:12
Plný souhlas,

nevolit žádnou ze stran které tam jsou. A ani pseudonové strany.

Přečíst volební programy a vybrat. Na výběr je toho dost.

0 0
možnosti
T

terezav

5. 6. 2011 18:36
nejdřív bych se asi zeptala,

kam kráčíš Česká republiko, protože situace a chování lidí je tu přece jen o trochu horší než třeba ve španělsku, nehledě na to, že to je zem ve které žijete

0 0
možnosti
LM

lada222

5. 6. 2011 18:17
Tak tedy

vláda může padnout, mohou být nové volby, ale očekávat že se prosadí pidistrany z nichž mnohé víceméně nikdo nezná je naprosto nereálné. Jako nehoráznost mi připadá závěr článku, kde říkáte v podstatě, že když neuspějí vámi preferované nové tváře, tak je třeba vyjít do ulic. To je vskutku respekt k výsledku svobodných voleb k pohledání.

0 0
možnosti
C

certik_bertik

5. 6. 2011 17:26
hodně

štěstí v jiné zemi, ale politické šarvátky jsou něco naprosto normálního. V Jižní Korei se poslanci ve sněmovně fackují hlava nehlava normálně

0 0
možnosti
NTSND

na to se nedá dívat

5. 6. 2011 12:21
dekuju za krasny clanek

presne jste popsal, co si uz dlouho myslim.R^

0 0
možnosti
VH

Totedyne

5. 6. 2011 11:35
....

No vidíte a mne se celkem v EU líbí. Naši vývozci mají přístup na ohromný trh, občané mohou snadno cestovat, zemědělci dostávají dotace a nepatří mezi země vně společného trhu, kam v případě potřeby vyváží EU přebytek zemědělské produkce za silně dotované ceny (čímž ničí místní zemědělce- viz 90. léta u nás), obce, regiony i další mohou využít dotací, jichž jsme čistým příjemcem.

Nikdo nás nenutí do leteckých útoků někam na jih. Jde o suverení rozhodnutí některých států pomoci v složité situaci. 

Některé země např. USA byly silně zadlužené již náklady na 2. světovou válku i ohromnými náklady na poválečnou obnovu. A díky dluhům nezkrachovali. Ono to chce jen vědět, že se dluhy musí splácet prací, nikoliv škrtícím "šetřením" ala Kalousek.

0 0
možnosti
MTG

Mind The Gap

5. 6. 2011 11:32
Ta naivita

"A pokud by se to povedlo, první věc po volbách - vystoupit z EU. V Evropském sdružení volného obchodu jsme, v schengenu a NATO taky, nic moc by se pro začátek nezměnilo. " - tohle muze napsat jen nekdo kdo si neumi predstavit, jak funguje ekonomika. Pane proc by 26 statu nechalo otevrene sve trhy, kdyz by z nich CR dobrovolne vystoupila? Dochazi vubec euoseptikum, ze na obchod musi byt dve strany a pokud bychom zajmy ten druhe poskodili, tak nebude asi ochotna vybhodu co pro nas maji otevrene trhy ackeptovat? Je to jako rozvod, take to nefunguje tak, ze poslete manzelku do haje a bude chodit 7 tydne na teple veceri a sex, aniz byste ji cokoliv museli prispivat a aby mohla do cehokoliv kecat. Nebo snad rozvod funguje takto?

0 0
možnosti
N

NewDorianGray

5. 6. 2011 11:30
Omluvte mě, pane Hrabovský,

ale mně připadnete poněkud naivní. Pád vlády? Proč ne, ale co dál? Ti, kteří byli svolní udělat ten krok a volit malou stranu, se nyní rozdělí na dva proudy. Na ty, jimž skandály véčkařů nepřipadnou dost skandální, ti jim dají hlas opět, a ty, kdož by už znovu malé straně svůj hlas nedali, i kdyby "na chleba nebylo". Véčkaři to prostě malým stranám "podělali" minimálně na další čtyři roky. Netvrdím, že spáchali něco, co v ODS a ČSSD není normou, že jejich skandály nejsou jen produktem amatérismu... Ve velkých stranách, kde každý na druhého něco ví, to funguje lépe. Franta může prásknout Tondu, ale musí počítat s odvetou a nakonec by v tom kriminále skončili oba. Je hloupé uplácet poslance penězi v obálce, notabene ze svého, když máme tolik dozorčích rad, kde si loajální poslanec může přijít na "nějakou tu korunu". Raději už mlčím, tak se zamyslel a akorát jsem si zkazil neděli. :-)

0 0
možnosti
JN

Já, Claudius

5. 6. 2011 11:25
Ten pesimismus

vám vůbec nezávidím. Přestaňte číst noviny a věnujte s eněčemu rozumnějšímu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2319x
Samotář a introvert. Přesto občas mívám pocit nutkání ostatním něco sdělit. Zvláště o nepravostech světa lidí...