Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

MirekK1

25. 10. 2012 8:34
ODS chybí sebereflexe

Já vím, že sebereflexe je cizí slovo. Ale že ho v ODS nezná vůbec nikdo, to je divné;-D  R^

0 0
možnosti
JK

MirekK1

25. 10. 2012 8:35
Re: ODS chybí sebereflexe

A s tím pukavcem - to je móóóc krsáné přirovnání! R^

0 0
možnosti
DZ

Dan.Z

22. 10. 2012 18:01
Je vidět, že jste tradiční volič ODS...

takže uvažujete příliš zjednodušeně, schematicky a shovívavě ke své oblíbené straně. Lidem vadí nejen nadprůměrně vysoké procento zmetků v této straně, kteří se léta neštítí vůbec ničeho (a Nečas není výjimkou), ale také výsměch voličům - neplnění volebních slibů, respektive jejich převracení v úplný opak, protlačování jakýchkoliv řešení silou bez ohledu na všechno a všechny, absence soudnosti a zdravého rozumu - jestli je vidět, že něco nefunguje, budu to řešit jinak a ne stejně, bezohledně, navzdory všem a ještě s větší razancí (zvyšování DPH). A pochopte, že politika ODS je celou dobu výhodná jen pro naprostou menšinu zdejší populace a to, že na to tak dlouho řada voličů nepřišla, je jen vinou jejich mediální masáže a poblouznění pohádkovými vidinami, které se ovšem plní jen těm u koryta, běžní voliči ODS si po vhození hlasu do urny mohou vždycky zase jen nas*at... Tak se nedivte - nejvyšší čas, aby tahle strana konečně jednou provždy zmizela z povrchu zemského i se svými členy...

0 0
možnosti
V

VašekIV

19. 10. 2012 21:55
Nějak jste zapomněl na TOPku

A Kalouska se Šchwanzenbergem;-O

0 0
možnosti
PK

frux

19. 10. 2012 17:58
autore čoveče

Nečas jako leader a pukavčí klepeto se nemá koho zbavovat když je loutka, co je to za naivní článek

0 0
možnosti
JB

nametelka

22. 10. 2012 14:45
Re: autore čoveče

Nečas je loutka? A Vy, člověče, to víte z nějakých důvěryhodných zdrojů nebo jen spekulujete? Mně by to totiž samotného zajímalo, protože v tom nemám úplně jasno. Ale taky si dovolím spekulaci: víte prd.

A přidám vlastní názor opět nepodložený hlubší analýzou a rozhovory s dobře informovanými: Podle mě je Petr Nečas ve vedení to nejlepší, co potkalo ODS za posledních deset let. Ať už dopadly poslední volby jak dopadly.

0 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 37,00
  • Průměrná čtenost 1544x
Jsem altruista, táta a sedminásobný děda. Jsem také lyžař a vodák. Profesí jsem krizový manažer, stratég, a především podnikatel.
Pro potřeby čtenářů je asi důležitější, že jsem pravicový konzervativec. Svoboda jedince, právo rozhodovat o svém životě a nést za to odpovědnost jsou pro mne nejvyšší hodnotou.
Deset let pracuji pro české podnikání (zdarma), deset let podporuji malé podnikatele a živnostníky (nejen prací, ale i penězi). Před sedmi lety jsem založil Podnikatelské odbory, které dnes mají více než 15 970 členů.
Ohromný tlak, který vyvíjí na společnost EU i levice v USA, jejich ideologicky vedené projekty Green Deal, ESG, CBDC, AML, GDPR, LGBT+, diverzita a inkluze, vedou k likvidaci drobného podnikání, k likvidaci svobody. Proto budu vždy hájit práva a zájmy podnikatelů a živnostníků a všech slabých proti silnému státu.

Moje životní motto: No co, aspoň jsem to zkusil! (kdo uhodne autora, může si dát sklenku)