Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Obdivuji občany, kteří nevolili za prezidenta člověka, kterého vybrali v červnu 2008 na Bilderbergu a chudák se kvůli tomu musel znovu oženit v červenci 2008 s ženou, od které byl oddělen velkou řadou let.

-

Obdivuji ty občany, že nepodlehli mediální masáži. Kampaň pana KS, kdyby ji měl platit formou reklamy ve všech médiích by vyšla na miliardu.

0 0
možnosti
Foto

Proboha pane Bábku - měli jste v rukou propagandu, tisíce umělců a korytářských starostů, nadaných redaktorů a moderátorů, soudružky učitelky přičinlivě vymývaly mozky mládeži, bezdomovci nosili placky s Karlem. A přesto jste prohráli. To nebylo tím, že by někdo lhal. To bylo tím, že Váš kandidát, přes drtivou podporu propagandy, byl prostě slabý a na Zemana nestačil Rv

7 5
možnosti
Foto

Vidím to stejně, velmi dobrej článek. R^ Voliči Zemana, se ještě budou divit, řekl bych. Některým už zatrnulo, a bude hůř. Nejen vlajka EU na hradě, první slečna atd. V brzku se dočkáme i horších věcí. Z ústavy bude trhací kalendář. :-/Rv

4 7
možnosti
JJ

Zeman si jen čechrá peříčka. Premiéra si odvolá 2x a sněmovna vládě, kterou sestavil premiér jmenovaný Zemanem, nebude vyslovena důvěra. Na potřetí předsedkyně sněmovny určí Nečase a ten třeba tu důvěru zase dostane, když jí údajně má.

V tom bych neviděla problém, kromě Zemanova velkohubectví.

1 4
možnosti
JJ

S výsledky voleb se smiřme. Myslíme-li si, že to takhle dál nejde, zvolme ty zástupce, kteří zase přímou volbu prezidenta ČR z ústavy odstraní.

Další možností je nesmířit se s pruběhem volby a slalo-li se něco nezákonného a nebo proti duchu volebního zákona, nechť orgány k tomu určené jednají. Popud můžete dát přece i vy.

2 3
možnosti
IH

Je mi vás líto! Ale možná nevíte, že v tomhle státě existuje opravdu mnoho lidí, kterým se zvedá žaludek při zahlédnutí většiny koaličních politiků. Zkrátka pan Schwarzenberg měl smůlu, že je tak pevně navázán na jednoho z nich.

6 1
možnosti
JN

Navázán?  Pan Schwarzenberg jako místopředseda vlády je koaličním politikem.

A tím, že v období před druhým kolem voelb předstíral, že s tou vládou nemá nic společného, si možná u pár proťáčků ze svého fan clubu pomohl ale u do té doby nerozhodnutých si spíše uškodil.

5 3
možnosti
PV

Kdyby tenhle blábol napsal nějaký student gymnázia, tak ho s tím paní učitelka vyhodí. Tolik naivity se hned tak nevidí. Slova pravda, lež, poctivost.... pane, mluvíte tu o volbě prezidenta! To si vážně myslíte, že se na tohle hraje? Naopak, mi se zdálo, že to proběhlo až moc slušně. Svatá prostoto, už zanechte nářků. Kterýpak kandidát by splňoval tahle stupidní kritéria o čestnosti a pravdomluvnosti? Jedině je dovést z Marsu.

8 4
možnosti

Pokud jste schopen nadhledu, tak byste měl uznat, že volby ukázaly něco velmi důležitého. I přes masivní kampaň pro volbu KS se ukázalo, že ten plebs a socky nejsou tak snadno manipulovatelné jak se předpokládalo.

8 0
možnosti
JB

Anebo právě naopak - ukázalo se to znovu a krásně. Stačilo jim mávat před nosem cedulí s nápisem Kalousek a měli rudo před očima. ;-D Neobhajuji kampaň KS, mám k ní spoustu výhrad, ale označovat ji za "manipulaci plebsu" je nesmysl.

2 2
možnosti
AB

Milý pane, dokážete si představit, že většina občanů tohoto státu to má obráceně? Asi ne.

7 2
možnosti
KP

nerikam, ze tento clanek je nejaky spisovatelsky vykvet a nepolemizuji nad tim, zda se smirit ci nesmirit. spis me zarazilo, zepisete o vetsine obcanu??? to jste asi byl uplne u jinych voleb nez ja :)

2 4
možnosti
FS

Jak jinak by se měl vyjadřívat pan generální.Má možná obavy,aby neměl nad sebou Zemana,ale bachaře.

3 4
možnosti
MJ

No, co Vám zbývá autore, musíte se s tím smířit ale na druhou stranu mužete být rád, že když to nemáte v hlavě Vy, má to alespoń větší část národa, že si zvolila za svého prezidenta člověka, který je na rozdíl od Vašeho Karla , chytrý , vzdělaný, vtipný a hlavně není spřažen s chemikem.

19 7
možnosti
AK

Zato je spřažen s jinými někde vzákulisí.

4 14
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 37,00
  • Průměrná čtenost 1544x
Jsem altruista, táta a sedminásobný děda. Jsem také lyžař a vodák. Profesí jsem krizový manažer, stratég, a především podnikatel.
Pro potřeby čtenářů je asi důležitější, že jsem pravicový konzervativec. Svoboda jedince, právo rozhodovat o svém životě a nést za to odpovědnost jsou pro mne nejvyšší hodnotou.
Deset let pracuji pro české podnikání (zdarma), deset let podporuji malé podnikatele a živnostníky (nejen prací, ale i penězi). Před sedmi lety jsem založil Podnikatelské odbory, které dnes mají více než 15 970 členů.
Ohromný tlak, který vyvíjí na společnost EU i levice v USA, jejich ideologicky vedené projekty Green Deal, ESG, CBDC, AML, GDPR, LGBT+, diverzita a inkluze, vedou k likvidaci drobného podnikání, k likvidaci svobody. Proto budu vždy hájit práva a zájmy podnikatelů a živnostníků a všech slabých proti silnému státu.

Moje životní motto: No co, aspoň jsem to zkusil! (kdo uhodne autora, může si dát sklenku)