Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J70a71n61a 28M98a66j58o83v55á

11. 6. 2013 15:30

Taky mne kdysi zaujala uchazečka o práci, která přišla k pohovoru pozdě. Hodně pozdě - čekala jsem na ni a už jsem zvenčí zamykala kancelář. Na odchodu mi vysvětlila, že jestli ji na základě toho, že nemohla zaparkovat, nepřijmu, zatopí mi v novinách. Tak jsem ji poradila, kudy se jde k redakci 8-o...

6 0
možnosti

Spíše jste jí měla doporučit lekce řízení :-)

1 0
možnosti
OK

jen pockej, az ji napadne misto "demokracie" si stezovat u soudu na "diskriminaci zen" - pak ji budete muset zamestnat a navic s perfektnim platem - viz zkusenosti z multikulty statu.;-D

4 1
možnosti
RJ

R35a98d91e87k 52J76u50s17t

11. 6. 2013 13:46

Máte naprostou pravdu. Za článek dávám karmu a nesouhlasným reakcím mínusy. Nenést odpovědnost za svá rozhodnutí, je bohužel obecný trend, který je možné pozorovat od vládnoucí "elity", až po příjemce všemožných dávek. Je to důsledek socanských myšlenek na regulování života všem, protože oni jediní vědí co lidi potřebují a oni jediní jim to mohou zajistit. Pravicové myšlení, které preferuje osobní odpovědnost, je bohužel menšinová záležitost. Napomáhá tomu i fakt, že na naší parlamentní politické scéně žádná pravicová strana není. ODS a TOP 09 jsou pouze umírnění socani. Mimo parlament se minimálně jedna opravdu pravicová strana najde. Je to podle mne Strana svobodných občanů. Tak dávám k zamyšlení, zda by nebylo dobré, až budou volby, nenechat se zmasírovat názorem, že hlasy pro malé strany jsou vyhozené, protože stejně nemají šanci uspět. To je čítankový příklad demagogie, protože když ty hlasy nedostanou, tak samozřejmě šanci nemají.

5 1
možnosti
IF

Na to se nedá napsat nic jiného, než KARMA R^

9 1
možnosti
FS

Vzásadě souhlasím i když se mi zdá z pozice Vaší funkce takový jednostranný.

0 1
možnosti
PH

no problém je v tom, kdo by podobné názory měl referovat. Já osobně profesní zařazení nevidím na závadu.

0 0
možnosti
PH

a bude to časem pořád horší a skončí to, až nebude kde brát. R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 37,00
  • Průměrná čtenost 1544x
Jsem altruista, táta a sedminásobný děda. Jsem také lyžař a vodák. Profesí jsem krizový manažer, stratég, a především podnikatel.
Pro potřeby čtenářů je asi důležitější, že jsem pravicový konzervativec. Svoboda jedince, právo rozhodovat o svém životě a nést za to odpovědnost jsou pro mne nejvyšší hodnotou.
Deset let pracuji pro české podnikání (zdarma), deset let podporuji malé podnikatele a živnostníky (nejen prací, ale i penězi). Před sedmi lety jsem založil Podnikatelské odbory, které dnes mají více než 15 970 členů.
Ohromný tlak, který vyvíjí na společnost EU i levice v USA, jejich ideologicky vedené projekty Green Deal, ESG, CBDC, AML, GDPR, LGBT+, diverzita a inkluze, vedou k likvidaci drobného podnikání, k likvidaci svobody. Proto budu vždy hájit práva a zájmy podnikatelů a živnostníků a všech slabých proti silnému státu.

Moje životní motto: No co, aspoň jsem to zkusil! (kdo uhodne autora, může si dát sklenku)