Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

U nás na venkově byly ještě před pár lety nějaké malé venkovské obchůdky a hospůdky. Jejich provozovateli byli většinou důchodci a otevřeno měly pár hodin v týdnu podle potřeby. Byl to dobrý přivýdělek k důchodu, avšak náklady spojené s EET způsobily propad do červených čísel a dnes už neexistují.

Nyní zbyly opravdu už jen ty supermarkety. Tak hlavně ať na ně nyní koblihy nenadávají.

9 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti

No víte, proč by si měl někdo kupovat něco z toho obchůdku, který to stejně nakoupí v supermarketu, za 50 Kč, když stejný výrobek si může v tom supermarketu koupit za 40 Kč. Ten rafinovaný Babiš dokonce těm důchodcům zlevnil jízdné, takže i když nejezdí autem, vyplatí se jim jet tam, kde je levněji. Koblihy se tam nedávají. Ty se dávají jen Praze před volbami.

0 5
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti

Proč by kupoval? Třeba proto, že je sám důchodce a do toho supermarketu si s ohledem na svůj zdravotní stav nemůže dojet. Každý nemá auto a každý s ním nemůže jezdit.

Věřte tomu, že i vy budete jednou starý. Pak to možná pochopíte.

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

Pan Slavíček již odhalil svou absenci rozumných myšlenek. Nic nového v tomto směru už učinit nemůže a tak už je jeho zdejší přítomnost zbytečná.

1 0
možnosti

Už jsem sice zase přišel, ale naprosto souhlasím s tím, že má přítomnost je už zde zbytečná. Vzhledem k tomu, že jsem platil a platím daně musím občas také něco dělat.

0 0
možnosti