Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P81e15t73r 30N72ě64m79e93c

23. 11. 2012 13:21

Vsak bych je vsechny ze skoly vyhazel. Co si maji co stavkovat a jeste si k tomu zpivat zakazaneho Kryla. Kdo je vlastne ty pisnicky naucil, kdyz je zakazanej. Ze by rodice? Na ty si taky posvitime. A jestli si mysli, ze si vyjedou nekdy se podivat na zapad, tak at na to rychle zapomenou. Do konce zivota to u nich budeme mit napsany. 

Pracujici lid chce klid na praci! 

Verim, ze nova radni si vzpomene na dobu pred 25 lety podle toho s temi zivly zatoci. 

My delnici a rolnici zadajme Komunistickou stranu aby zakrocila!

1 0
možnosti
Foto

Dopustil jste se drobného omylu. Komunisty volili lidé ne kvůli jejich zločinům, ale proto, že si říkají - Tenkrát jsem měl jistotu, že mám střechu nad hlavou, dnes nevím jestli se mi podaří příští měsíc zaplatit nájem. - Tenkrát jsem měl práci a za tu práci plat, ze kterého se dalo žít, dokonce zbylo na to, abych vzal děti do divadla. Na to teď prostě nezbývá. ..... A víc podobných připomínek. Dokud si toto lidé neuvědomí, že to jsou věci, které komunistům získávají hlasy, tak se toho moc nezmění. Protože lidem vždy jde především o to, aby mohli rodině zajistit střechu nad hlavou a jídlo. Víte, proč kdysi Hitler získal moc?

2 1
možnosti

P54e45t40r 50N44ě25m50e74c

23. 11. 2012 13:22

Sice smradek, ale teplicko.

2 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 37,00
  • Průměrná čtenost 1544x
Jsem altruista, táta a sedminásobný děda. Jsem také lyžař a vodák. Profesí jsem krizový manažer, stratég, a především podnikatel.
Pro potřeby čtenářů je asi důležitější, že jsem pravicový konzervativec. Svoboda jedince, právo rozhodovat o svém životě a nést za to odpovědnost jsou pro mne nejvyšší hodnotou.
Deset let pracuji pro české podnikání (zdarma), deset let podporuji malé podnikatele a živnostníky (nejen prací, ale i penězi). Před sedmi lety jsem založil Podnikatelské odbory, které dnes mají více než 15 970 členů.
Ohromný tlak, který vyvíjí na společnost EU i levice v USA, jejich ideologicky vedené projekty Green Deal, ESG, CBDC, AML, GDPR, LGBT+, diverzita a inkluze, vedou k likvidaci drobného podnikání, k likvidaci svobody. Proto budu vždy hájit práva a zájmy podnikatelů a živnostníků a všech slabých proti silnému státu.

Moje životní motto: No co, aspoň jsem to zkusil! (kdo uhodne autora, může si dát sklenku)