Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky za zajímavé informace :-)

0 0
možnosti
JR

J14a60r56a 82R81a55n65k

13. 7. 2016 22:20

R^Pripadam si, jako bych sla s Vami:-), jen z meho maleho ostrova velikosti zhruba CR jezdi na Camino kazdy rok ca. 300 Kanadanu, mame klub Camina a schazime se (z cele Kanady to je par tisic).

O CR a drive CSSR jsou Kanadane dost dobre informovani, z vetsi casti diky Joe Schlesinger (najdete na wiki), ktery byl za svou praci hodnocen i kanadskou vladou. Jedno z deti zachranenych Sirem Wintonem se dostal do Kanady a vetsinu sveho zivota pracoval jako valecny reporter, take informoval v 68. - vim od kanadskych pratel a ja sama zazila jeho reportaze z Prahy v 89., kdy jsem byla s rodici v rakouskem Moerbisch, kam jezdili ze Svycarska (od 25.8.68) kazdy rok pro vino. Byli jsme tam v srpnu 89 a uz tehdy byly sipky k domum pro uprchliky, tehdy prevazne Madari, Polaci a vychodni Nemci. Vracela jsem se do Kanady koncem rijna a to se u nas stale nic moc nedelo, krome obsazene zapadonemecke ambasady.

Proto se Carol nedivim, ze mela zajem, zpravy z vychodni Evropy zde sly vzdy cele noci i diky BBC.

Jinak ve vetsine albergue bylo volne - by donation a Kanadane vetsinou davali okolo tech 8 Eu:-) Uzivejte si, ja jdu znovu pristi rok v kvetnu, ale z Portugalska.

1 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 531x
„Moje maminka ráda běhá a chodí na hory. Moje maminka je hodná. Ráda my kupuje LEGO...“ Cituji přesně, jak to o mě napsal můj tehdy asi 7letý syn, takže před 20 lety. Kromě toho lega to platí stále (hodná ale nejsem pořád:-) Jsem z Ústí n. Labem, z Brna a Ostravy. Mám ráda červené i bílé, čerstvý vzduch a myšlení, pohyb v přírodě, muziku se srdcem. Původní profesí knihovnice, posledních cca 15let mě živí soukromá výuka AJ a překlady.

Mé běžecké motto, ke kterému jsem se proběhala:

Běh je očistný.

A chodecké, ke kterému jsem se prochodila:

Chůze je osvobozující.

 

Seznam rubrik