Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky za zajímavé informace :-)

0 0
možnosti
JR

J34a57r77a 25R92a15n27k

13. 7. 2016 22:20

R^Pripadam si, jako bych sla s Vami:-), jen z meho maleho ostrova velikosti zhruba CR jezdi na Camino kazdy rok ca. 300 Kanadanu, mame klub Camina a schazime se (z cele Kanady to je par tisic).

O CR a drive CSSR jsou Kanadane dost dobre informovani, z vetsi casti diky Joe Schlesinger (najdete na wiki), ktery byl za svou praci hodnocen i kanadskou vladou. Jedno z deti zachranenych Sirem Wintonem se dostal do Kanady a vetsinu sveho zivota pracoval jako valecny reporter, take informoval v 68. - vim od kanadskych pratel a ja sama zazila jeho reportaze z Prahy v 89., kdy jsem byla s rodici v rakouskem Moerbisch, kam jezdili ze Svycarska (od 25.8.68) kazdy rok pro vino. Byli jsme tam v srpnu 89 a uz tehdy byly sipky k domum pro uprchliky, tehdy prevazne Madari, Polaci a vychodni Nemci. Vracela jsem se do Kanady koncem rijna a to se u nas stale nic moc nedelo, krome obsazene zapadonemecke ambasady.

Proto se Carol nedivim, ze mela zajem, zpravy z vychodni Evropy zde sly vzdy cele noci i diky BBC.

Jinak ve vetsine albergue bylo volne - by donation a Kanadane vetsinou davali okolo tech 8 Eu:-) Uzivejte si, ja jdu znovu pristi rok v kvetnu, ale z Portugalska.

1 0
možnosti