Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Konópek

11. 3. 2012 18:51
Sparta

doma 4 góly nedostala :-)

2 0
možnosti
JA

100dukátů

12. 3. 2012 9:44
Re: Plzeň a Olomouc - najdi 4 rozdíly

Předběhl jste mě.

2 0
možnosti
X

xychteen

6. 3. 2012 9:42
Podle mne je hlavní aspoň chvíli vydržet...

...a neměnit pořád koncepci, protože soustavný přebíhání z levoboku na pravobok a zpátky rozhoupá i tu nejstabilnější lodičku... a druhá věc je, jestli na tu požadovanou koncepci budou k dispozici hráči - on by se správným typem lidí možná fungoval i předsametovej socialismus ;-D

:

A taky si nejsem jistý, jestli je na velké změny vhodná zimní přestávka. Pravda, byl tady ten náskok a podzimní suverenita, ale na druhou stranu - řešit fotbal v zimě... Košťál s Hřebíkem by o tom mohli vyprávět... :-)

0 0
možnosti
MW

peacefulwarrior

6. 3. 2012 5:04
???

1. sebevedomi - dejme tomu ze mas pravdu, ale ono sebevedomi dospeleho Limberskeho nebo 19leteho Prikryla je proste asi jinde.

2. Herni styl, Sparta hraje tento herni styl tri ostre zapasy a to jeste pocitam blatotlacku v Hradci. takze hloupost srovnavat. zjisti si procento drzeni mice, strely na branku nebo pocet faulu po prvnim polocase. 60 minut Sparta hrala hezky fotbal, po tretim golu odesla psychicky.

3.Krajni obranci, tam by se dalo souhlasit

4. Plzen ale nema defenzivniho zaloznika, ma dva zalozniky a jeden vzdy zautoci a jeden se stahne, oba operuji pred stopery, pokud zrovna neutoci. To zkousel i Holek, ale Matejovsky se za nej nevraci, protoze jsme hrali ze zacatku na 4 zalozniky vis. tudiz take hloupost.

5.Pokora, to nemyslis vazne, Jestli si nevidel zlepseni oproti Hradci nebo Slovacku, tak fotbalu asi moc rozumis co? a Reakce Pilare po zapase, to je pokora? Hasek to zhodnotil nahodou bez vymluv, stejne jako po hradci, kdy vyjadril ze to nemuze hodnotit slusnymi vyrazy.

0 0
možnosti
PK

Ricon

6. 3. 2012 11:21
Re: ???

R^ souhlas vždycky se lépe hraje na brejky než plných a zrovna v tomhle zápase mě naštvali hlavně tím, že po 3.gólu ukončili zápas, jinak to byl pěkný fotbal z obou stran (do té 60.min)

0 0
možnosti
JK

Kubri ml.

5. 3. 2012 23:36
Tak jsi slepý..

a neumíš číst. Hašek řekl, že díky nesehranosti a nezažitému hernímu stylu jsme na Plzeň prostě neměli. Takže se nevykrucoval. Beky srovnávat nemůžeš. Rajtoral a spol hrály v sobotu s týmem na brejky, proto se lépe uplatnili. Sparta se snaží o kombinační fotbal na malém prostoru, proto se logicky tolik beci nezapojí do hry a budou dělat spíše chyby, než si herní projev zažijí. Nebyl problém ani se záložní řadou. Naopak byl problém s obranou, kde prostě naši "starší" stopeři nestíhali a s útokem. Šlo vidět, že nemáme (my Sparťani) zažitý nový herní styl a proto se dostávali hráči do ouzkých a tak radši několikrát míč nakopli na samotného Lea, který to pak neměl komu dát.. Herní projev Sparty naopak byl příslib do budoucna. Snažili se o fotbal, ale sehraná Plzeň ten fotbal nakopávanými míči prostě rozbila.. byla lepší. Ale Sparta bude opět válec, toho se nebojím.

1 0
možnosti
MK

Miisha24

5. 3. 2012 15:11
Na první pohled...

...byly v televizi krásně vidět ty rozdíly, které jste tu popsal. Oceňuju, že i fanoušek Sparty umí být objektivní a přiměřeně kritický! R^

5 0
možnosti
JS

kelner

5. 3. 2012 12:58
Neodborník

Hra Sparty se mně líbila. Považuji to za příslib do budoucna.

0 0
možnosti
JP

johnpeters

5. 3. 2012 14:59
Re: Neodborník

8-o!!?

0 0
možnosti
LV

baloun

5. 3. 2012 12:37
Já jako slávista hlavně nerozumím tomu,

proč na podzim rozjetá Sparta najednou rozbila celý realizační tým a uprostřed nadějné sezóny udělá takovou rošádu?

Pochopil bych to u Plzně, kdyby se rozhodla, že po ukončení působení v Pohárech, které završilo úspěšné skoro 4leté budování mužstva, vytvořit nový základ pro nové úspěchy, prodat dobré hráče za slušné peníze a vytvořit nový tým.

Sparta na to měla ještě rok čas.

0 0
možnosti
JD

pedr64

5. 3. 2012 13:37
Re: Já jako slávista hlavně nerozumím tomu,

zajímalo by mě, který odborník na češtinec vymyslel termín "realizační tým". Ale k věci: že vyměnili trenéra brankářů a kustoda a maséra má na hru marginální vliv. Chovanec už nemohl tomu mužstvu dát vůbec nic, pokud vůbec někdy mohl.  Zůstal Hašek, který při vší úctě není trenérem pro špičkový klub(na naše poměry), ale tak pro Příbram nebo Žižkov. Nulové charisma, minimální zkušenosti.

1 0
možnosti
MK

wopi

5. 3. 2012 12:17
mám radost,

když vidím fanouška, který není fanatik a snaží se o objektivní vidění R^

2 0
možnosti
JB

Jarba

6. 3. 2012 10:47
Já také.

Dávám karmu s přimhouřením oka nad jedním gramatickým úletem. Zkuste si někde najít ono "alá" - třeba zjistíte, jak se to píše a uvozovky že tam nemají co dělat. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1571x

Seznam rubrik