Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

ag_

19. 1. 2009 21:02
nevim

proc si porad lidi mysli ze je nutne najit tvoriveho zaloznika, a ze pak uz to urcite bude ten stary dobry tym z roku 2000 ???

zaprve bych rad pripomnel ,ze posledni sezony se nedarily ani rosickemu v narodaku, nema si to totiz s kym dat (to sam nekolikrat potvrdil)

Zadruhe, dukaz ze to jde i bez tvoriveho zaloznika mate treba v manchesteru, kde se uz leta drzi zasady, ze ve stredu hriste je potreba mit dva poradne rezniky. S touto taktikou vyhrali nekolikrat titul. V soucasnosti tam tvrdi muziku Fletcher s Carrickem a ani o jednom z nich se neda rict ze je aspon zpoloviny tak kreativni jako kovac nebo plasil.

zaver: nehledejme tam kde neni, a delejme s tim co je!!!

0 0
možnosti
JV

Ferdy

20. 1. 2009 21:31
Re: nevim

Můj souhlas R^ Ani už Rosický není to co býval.. 

Teď bych si jen položil otázku, zda zkoušet a zkoušet nové hráče, aby si i méně známí jednou kopli za repre a někdo se třeba i uchytil. Anebo stmelovat tým a zkusit hrát pořád v podobné sestavěa být trpělivý, že se chlapi časem sehrajou? :-)

0 0
možnosti
T

thufir

18. 1. 2009 14:16
.

1. Je-li podle tebe Samara za Uralem, tak ve svém profilu lžeš, protože sociální pedagogiku nestuduješ na UHK, ale minimálně v Čeljabinsku. Z našeho pohledu je totiž Samara před Uralem . Jinak Samara hrála v Rusku o poháry, takže má jistě větší kvalitu než cokoliv v GL.2. Případ Nedvěd. Jednak je z dlouhodobého hlediska blbost přemlouvat k návratu 36-ti letého hráče a jednak je blbost jej přemlouvat, když ho Brückner i dnes Rada mohli v klidu nominovat a on by musel hrát konec nekonec. Vtip je v tom, že fotbalové řády neznají nic jako konec repre kariéry a za jeden odmítnutý start za repre stojíš dva zápasy v klubu. Proot třeba Domenech povolával Makeleho s Thuramem dva roky poté co oba ohlásili konec reprezentační kariéry. Jinak souhlas s goldschmidchen.

0 0
možnosti
Z

Zaitsev

17. 1. 2009 19:55
Nedved!

"Pořád na Nedvěda" - když si ale pustím jak hraje za Juve a jak tam ten chlap lítá, tak prostě je to stále náš nejlepší hráč ve vší úctě ke všem ostatním. A navíc autor článku apeluje za návrat jeho osoby do klíčových zápasů, protože to situace vyžaduje. Osobnost, vůdce - zkušenost, zarputilost - a to má opravdu jen on.

0 0
možnosti
JK

quesh

16. 1. 2009 23:00
Nedvěd?

Při vší úctě, ten už má tay svý nejlepší léta za sebou..

0 0
možnosti
PZ

goldschmidchen

15. 1. 2009 19:55
hmmm...

Podle mě se měla tahle kvalifikace obětovat k tomu, aby se postavil zcela nový tým složený z mladých hráčů - i těch, kteří nehrají ve špičkových týmech. Ve fotbale je ale takový tlak manažerů a jiných zákulisních podrazů, že u nás budeme hrát pořád s "ozkoušenými" tvářemi a sem tam "povoláme" Pavla Nedvěda! Blbej článek...;-O  

0 0
možnosti
P

panca7

15. 1. 2009 18:20
nedveda ne

na co porad nedveda??? pred par rokama mozna...ted radej zkouset nejaky mlady kluky!

0 0
možnosti
MF

manas1008

15. 1. 2009 14:03
A proc nevzit prave Jana Moravka?

Ze hraje druhou ligu nemusi byt tak na skodu. Na rozdil od jinych zminenych adeptu alespon hraje, nehlede na to, ze je pevnou soucasti U20.

0 0
možnosti