Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DD

dudi003

13. 10. 2009 11:44
Nesouhas

Snad ani více nesouhlasit nemůžu. Ne proto že bych věřil že postoupíme, ale proto že schopnost bojovat do posledního okamžiku, i když situace se zdá beznadějná, je přesně věc která našim reprezentacím (a potažmo celému národu) chybí a často je i příčinou našich porážek.

Navíc nevím proč pisatel sleduje fotbal, případně sport vůbec. Vždyť je to o tom prožitku, o těch nervech, o tom uspokojení a také o zklamání. Pokud máme jezdit pouze na turnaje kde vyhrajem, tak teda nevím koho by bavilo se na to dívat.

Zmíněné ME před 5 lety, bylo pro mne jeden nejlepších diváckých zážitků. Vítězství nad Holanskem, Německem, ale i porážka s Řeckem.

Obávám se že autor chtěl zmínit porážku na MS před 3 lety.

0 0
možnosti
AR

adibus

13. 10. 2009 12:12
Re: Nesouhas

Jako optimismus je hezka věc ,ale všeho s mirou...To jako věříš na zázraky??....nejsou vánoce. Samozřejmě at fotbalisté bojují až do konce, bylo by i hrubě neprofesionální, kdyby tomu tak nebylo, ale nic to nemění na tom, že proste se do Afriky nepodiváme.  

  A maš pravdu v tom, že kvuli těm emocím stojí za to, na ten fotbal koukat, jen jsem tim chtěl říci, že mi zas tak nebude vadit, když si pro jednou dám pauzu a nebudu zažívat ty chvíle velkeho zklamaní. V poslední době je totiž to fotbalovéz klamani  vidět  na všech úrovních. Champions league, konkretně předkola, EL a ted i repre...

0 0
možnosti
AR

adibus

12. 10. 2009 15:44
RE:

Jenže ani výhra na Slovensku by nám nestačila, tze je jedno, jestli hrál Koller, Necid nebo Franta Vomáčka..:) Jinak některé tahy Haška nejsou uplně srozumitelny, třeba Papadopulos, to byl přehmat jako hrom..

0 0
možnosti
MB

buxus

12. 10. 2009 12:35
Souhlas i nesouhlas

S Ghanou na MS a Tureckem ME - to byly ostudné zápasy. Ale s Řeckem ne. To bych jim klidně odpustil. Měli smůlu, mohli dát několik gólů a nakonec se ti nekopové z Řecka trefili. A když připočtu kolik odpískal nás dobrodinec Collina Kollerovi útočných faulů (u tak velkého hráče se to klidně pískat dá), tak bych si dovolil nesouhlasit.

0 0
možnosti
VM

cheechoo

12. 10. 2009 12:27
Souhlasím

s autorem a mám k tomu jeden malý dovětek - viníkem nepostupu jsou samozřejmě hráči, VEDENÍ ČMFS, neschopný trenér Rada a potažmo i Ivan Hašek, jenž na SLovensku postavil na hrot osamoceného Kollera ! (kdo mu to poradil je nabíledni)...8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1571x

Seznam rubrik