Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Ipswich

12. 6. 2012 10:13
Dost dobrý!

Velmi povedený a výstižný článek. Přesně stejný názor zastávám i já. Jen se obávám, že pan fanoušek Šíp (podle rádoby odborníků jen laik!) už do studia pozván za nekompetentí kritiku nikdy nebude. Škoda...Přitom ve světě je kritika naprosto běžná, u nás je to bráno jako rána pod pás.

0 0
možnosti
JB

Jarba

12. 6. 2012 7:35
Bílek jich má jedenáct

;-D;-D;-DR^R^R^

Už jen za toto karma. Nahlas jsem se vychechtal, díky za pěkné ráno.

0 0
možnosti
J

josefm

11. 6. 2012 20:41
Už na jiném místě blogu iDnes jsem napsal,

že současná reprezentace mi připomíná mančaft, který hrál na MS 1982 ve Španělsku. Přístupem k reprezentaci, přístupem k fotbalu samotnému... Nacházím paralelu s tím, co prohlásil pan Šíp. A nějak tak jsem rád, že to řekl...

A ještě něco. To jméno tu padlo jen okrajově, i když... Radka Druláka si nesmírně vážím.

0 0
možnosti
RT

Red_Dwarf

11. 6. 2012 14:15
.

Škoda že Šíp nemluvil trochu míň radikálně, protože teď všem stačí zakroutit hlavou, trochu se usmát a říct "k tomu se nebudu vyjadřovat". A ještě to vypadá cool. Ovšem kdyby to líp a kultivovaněji podal, tak by se z odpovědí tak snadno nevykroutili.

Jediné, co mě mrzí je, že se tak opíral do hráčů (vyměnit šest, baroš a tak). Tenhle zápas byl pouze a jedině trenérův problém. Žádná taktika (i když legendární flešky na samostudium přeci rozdal), nulová schopnost zareagovat na průběh zápasu, špatná střídání, bázeň vyndat starého mazáka po půl hodině,  když je nejhorší na place a očividně má problémy s pohybem (včera Trappatonni vyndal Robbieho Keana - a to je panečku v Irsku HVĚZDA, jako by u nás šel dolů Rosický).

My máme hráčskou kvalitu srovnatelnou s Rusama. Ale pekelný rozdíl je jinde.

0 0
možnosti
RT

Red_Dwarf

11. 6. 2012 14:20
Re: .

Nikdy až na výjimky jsme neměli superhvězdný tým, ale dlouhodobě se udržujeme ve špičce TAKTICKÝMI výkony. Jenže s Rusama jsme hráli jako nějaký africký tým v osmdesátých letech, hurá fotbal. Jak je to možné? To by se mělo rozebírat. Ne kolikrát Baroš spadnul nebo jestli je rychlejší Hubník nebo Sivok.

0 0
možnosti
PK

Ricon

11. 6. 2012 12:30
dneska ráno

jsem si konečně pustil ten slavný rozhovor se Šípem a docela mu tleskám - ne protože bych s ním ve všem souhlasil, ale protože si dovolil někdo konečně na plnou h..u říct svůj názor a světe div se i před asistentem repre trenéra a skvělým moderátorem diskuse (opravdu profík;-D)na kterém bylo krásně vidět, jak z toho na větvi. Jsem rád, že jsem něco takového slyšel, protože kdyby tam opět zaznělo "prohra 1:4 je lepší než 0:1" nebo "je dobré dostat facku", jak pravidelně zaznívalo od našich expertů během i po zápase s Ruskem, tak bych asi už monitor vyhodil z okna a to nechci, mám teď nový a líbí se mi.

2 0
možnosti
ZZ

Sidonie_11

11. 6. 2012 12:13
Šípa jsem slyšela...

... a byla jsem (mile) překvapená, že konečně někdo našel odvahu říct to nahlas, veřejně a zcela otevřeně a hlavně trefně.

P. S.: Na fotbal se dívám nezaujatě, je mi úplně jedno, jestli naši skončí ve skupině, nebo jestli nějakým zázrakem vyhrajou...

P. P. S.: Pane autore, prosím, opravte si tu hrubku " s rychlím přechodem"...

1 0
možnosti
RD

Dvořáček,Ostrava

11. 6. 2012 11:35
Bez ohledu..

na to co kdo po zápase říkal, za svoji osobu mohu říci, že když jsem se před utkáním oprostil od fandovství (taky bych rád víděl naše vítězství), zvážil jsem realitu a trenérské schopnosti do roku 2015 nasmlouvaného trenéra, který mimo jiné dosud nic s mužstvem nedokázal, vsadil jsem na Rusko, a že nám dají více než dvě branky. Bohužel (rád bych ty peníze oželel), jsem se trefil. Podle mého neodborného pohledu, ale naše mužstvo hrálo v poli jeden ze svých nejlepších zápasů za poslední dva roky. To, že tam B. strčil a bohužel navíc vedle sebe na levou stranu obrany, bez kondice a formy hrajícího K., který byl minimálně pětkrát po protisměrné kličce na pr...li, spolu se zmatkařem S., který svým vykrývaním prostoru přiváděl k zoufalství akorát tak spoluhráče bylo podle mě základní příčinou nedůstojného výsledku. No teď budu jen s hrůzou čekat co B. vymyslí za blbosti proti Řekům.

1 0
možnosti
DZ

DEJFFtm

11. 6. 2012 11:40
Re: Bez ohledu..

"ale naše mužstvo hrálo v poli jeden ze svých nejlepších zápasů za poslední dva roky. " přesně tohle se mi nevešlo do předchozího příspěvku. Celkově naprostý souhlas.

0 0
možnosti
DZ

DEJFFtm

11. 6. 2012 11:35
Přijdete

Přijdete mi jako jeden z tradičních trenérů mezi fanoušky. A držíte se hesla "Když se prohraje, tak je prostě všechno špatně, když se vyhraje, tak to šlape, jen Baroš a Bílek budou vždy ti špatní." Nechápu, proč to zastánci těchlech krátkozrakých pravd vůbec hodnotěj. Že to byl bezkrevný výkon? Ale kdeže. Hráči se snažili. Myslítě, že nechtěli vyhrát? Možná čekáte jízdu jako ve druhé anglické lize, ale to pak po nich nemůžete chtít, aby hráli pohledný fotbal. Někteří hráči jsou takoví a někteří takoví. Češi vždy vynikali chytrostí, ne bezhlavou bojovností. Že Baroš hraje špatně? Jo, hraje, ale není spíš chyba v taktice, kdy typicky brejkový hráč dostává všechny (doslova všechny) přihrávky do nohy, zády k brance? A mohl bych pokračovat... Ten zásadní problém je, že Rusko je jednoznačně kvalitnější tým, stejně jako řada dalších, ale s tím se Češi prostě nedokážou vyrovnat. A fandí jen, když se vyhrává...

0 0
možnosti
AR

adibus

11. 6. 2012 11:40
Re: Přijdete

tak za prvé, ja už na uvod zcela jasně řekl, že Rusko je kvalitou někde jinde. Poznamenal jsem i, že kdyby šlo jen o výkon a po zápase by bylo řečeno, že jsme na ně neměli, tak okej..

Co si myslím o skandování Baroš a Bílek ven, jsem neztratil ani slovo, jen jsem konstatoval, co znělo stadionem.

Pointa totiž je v tom, jak fotbalisté na kritiku reagují...možná to chce pečlivěji číst.

0 0
možnosti
AT

pája_

11. 6. 2012 11:32
A mně je to třeba úplně šumafuk

0 0
možnosti
JA

100dukátů

11. 6. 2012 12:50
Re: A mně je to třeba úplně šumafuk

Úplně asi ne, to by jste tu nebyl.

0 0
možnosti
JA

100dukátů

11. 6. 2012 11:29
Tak určitě,

naprostý souhlas.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1571x

Seznam rubrik