Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Okna babyboxu dokořán

10. 7. 2012 16:31
Jste

naivní :-P

0 0
možnosti

carolusI

10. 7. 2012 15:05
Bohužel

navrhované řešení je naivní. Ještě si pamatuji, jak s podobnými úmysly někteří vstupovali do KSČ .  Vysledek byl katastrofální. Strana je semlela ke svému obrazu. To už radši nějakou malou stranu. Z té se muže velká stát.  Dokonce ani ty VV nebyly tak zbytečné. Přece jen trochu rozvířily stojatou zahnívající vodu. A dokonce i ta blondýna KK byla užitečná. Hodně lidem ukázala, jaká žumpa dnešní politika je. A snad se najde dost rozumných lidí, kteří budou mít odvahu proti tomu něco dělat. Je to těžké udělat ze sebe terč, ale jinak to nejde a pokud nechceme svým dětem a vnoučatům zanechat jen cestu do otroctví, musíme se tomu postavit.

1 0
možnosti

adibus

10. 7. 2012 15:12
Re: Bohužel

tady Vás teda nechápu, protože si protiřečíte. V jedné větě říkate, že "navrhované řešení je naivní", v další říkate že "snad se najde dost rozumných lidí, kteří budou mít odvahu proti tomu něco dělat"...ale vždyt to jsem přesně myslel, je to o lidech a jejich myšlení a jednání, kteří se  budou snažit jít proti proudu...

0 0
možnosti

hovn

10. 7. 2012 13:40
Nevím kolik je

natolik, ale naivní to teda jste. Už jen to, že čekáte spásu u nějaké všeobjímající strany hovoří jasně. Strany jsou jasně nutným zlem a jestli platí tento předpoklad, tak jakékoliv zlepšení může nastat jen zmenšením tohoto zla, tj. omezením jejich vlivu či významu a z toho pak plynoucí redukce významu státu. Pokud si většina obyvatel bude plést tyto struktury s dámským prsem, jako zdrojem kojení, je vaše optimistická naděje marná

1 0
možnosti

adibus

10. 7. 2012 13:45
Re: Nevím kolik je

Ne, nečekám spásu od nějaké strany, ale vidím naději v lidech, kteří budou mít jiné osobní preference. Omezení vlivu a následná redukce významu státu...to vidím jako utopii..

0 0
možnosti

Klapanec

10. 7. 2012 13:30
Dám vám dobrou radu.

Jestli jste opravdu tak nespokojen se svým životem v této zemi a ne jen ovlivněný titulky novin - odstěhujte se. Na výběr máte veliké množství států. Jen namátkou Řecko, Španělsko, státy bývalé Jugoslávie, Rusko, Ukrajinu, vlastně celou Afriku ...  Tam všude bude lépe.

Problém bude ale asi někde jinde. Většina z nás dává důležitost věcem, které si ji vůbec nezaslouží. Většina z nás závidí, a záviděla by i kdyby měla X krát více prostředků. Většina z nás zapomněla na dřívější časy.

Co takhle poohlédnout se spíš po jiných hodnotách.

1 0
možnosti

2cvlad

10. 7. 2012 13:59
Re: Dám vám dobrou radu.

jaké hodnoty

0 0
možnosti

2cvlad

10. 7. 2012 13:25
Hezký.

i když jste naivní musím souhlasit.:-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1571x

Seznam rubrik