Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

locom

3. 11. 2011 17:44
Proc ?

Plzni jsem fandil, ale proc to kazdej bere jenom ze strany Plzne? Ze plzenskym fanouskum zkasil zazitek, ale fanouskum Barcelony prece ne !

Kdyby za to same vyloucil nekoho z Barcelony, taky by se tady resilo, ze zkazil fotbal ? :)

Mrzelo me to, trpel jsem zbyvajicich 70min., ale to jsou pravidla a to je fotbal. A Plzen udelala chybu, za kterou zaplatila. Tecka :)

0 0
možnosti

VikyCabadaj

2. 11. 2011 18:00
hloupost

Už jenom po přečtení prvních řádků mi bylo jasné, že článek bude nějaká stupidita. Autor by si měl ujasnit, který klub v ČR je nejlepší! A Plzeň to rozhodně není.

Nechápu na co si autor stěžuje. Že rozhodčí "zkazil" divákům zápas? Aha, takže rozhodčí si měl asi říct: "No, tak hrajou tu LM poprvý, není to žádnej velkoklub, tak na ně nebudu tak přísnej a písknu jenom penaltu bez karty". Trošku blbost, ne? Odpustil jim jednu penaltu po zákroku na Fabregase a oni za pár minut udělaj tu samou chybu. Nevim na koho se celá Plzeň zlobí.

0 0
možnosti

kili

4. 11. 2011 12:00
Re: hloupost

A který klub je v ČR nejlepší?

0 0
možnosti

AlesPresler

2. 11. 2011 15:48
Jste student pedagogiky,

alespoň to o sobě tvrdíte. Jakou známkou byste ocenil žáka, který by napsal podobnou slohovou práci? Překlep se dá omluvit, nikoli však tolik, kolik jich máte v textu vy! A slovo výjimka a vyjímka, to už je chyták od nepaměti. Raději neučte a svůj text si opravte. Jednou by se vám žáci mohli smát. Teda pokud nebudete vyučovat tělocvik...

0 0
možnosti

traktor.zetor

2. 11. 2011 16:14
Re: Jste student pedagogiky,

ja bych to tolik nehrotil...predne, autor je studentem socialni pedagogiky, ne pedagogiky jako takove, takze pravdepodobne nebude hodnotit slohove prace svych "sverencu"...zadruhe, lepsi preklepy, nez hrubky...lepsi 4 preklepy v clanku, nez jedna super hrubka, kterych je tu dnes a denne mraky (myslim tim treba spojeni "psi sly"). Ja bych to tedy tak moc nezkoumal, protoze dulezity je obsah a pokud nejde o chybu takovou, ze autor neumi cesky, ale o klasicky preklep (byt nekolik), tak mi to nevadi...

Co se tyce clanku, vcerejsek se opet priblizil otazce toho, co je "legalni", a toho, co je "legitimni"...legalne (tedy striktne podle pravidel fotbalu) jasna cervena, zmareni golove sance...ale legitimne, tedy s poukazanim na jakousi moralku, byla hodne prisna a kruta...penalta, u ni messi, barcelonsky kolos proti prtavemu klubu z cech, odehrano asi dvacet minut...nejspis to znovu otevre debatu o tzv. "dvojim trestu", tedy vylouceni + penalte(tedy skoro golu)...

0 0
možnosti

Kubri ml.

2. 11. 2011 15:47
Nevím, o co jde.

Nevím o co jde... Plzeň byla horší a proto nestíhala a tak faulovala... Takže karty jsou na místě. Jako fanoušek ani jednoho týmu to vidím objektivněji. Karty k fotbalu patří a ne jen tam.. At je to Rugby, Volejbal.. Všude jsou karty.. Proč je hned měnit u fotbalu? Jak by se cítilo miliony fanoušků Barcelony, kdyby ta penalta a karta nebyla? Byli by ukřivdění oni.. Koukejte na to jako diváci, ne jako fanoušci.

0 0
možnosti

petrs51

2. 11. 2011 15:30
Ještě horší

než vyloučení byl celý komntář v TV. Jako by na hřišti nebyl ani jeden náš hráč a reportéři si jen ucvrkávali do trenek, že tady hraje Barcelona

0 0
možnosti

Vím, že něco vím?

2. 11. 2011 22:28
Re: Ještě horší

Všichni tady,tak nějak česky,kňouráte,kritizujete sloh,hrůza.Pro takové diváky se hraje fotbal?Příště si pusťte raději nějaký seriál,nebo tu bednu vypněte.

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1571x

Seznam rubrik