Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

rojack

8. 4. 2009 22:40
nesouhlasím

Reprezentant je od výrazu reprezentovat a tak se má také chovat. Má být určitým vzorem pro naše děti. A to, nezlobte se, naši hoši nejsou. 

Chlast a děvky, to nepatří mezi vzory sportovců.

Nikdo jim jejich miliony, Ferrari a slečny v mini nebere. Ať si klidně užívají. Ale repre, to ne. Na to máme jiné hochy, pro které bude repre možná ještě ctí.

0 0
možnosti
MH

Helena1

8. 4. 2009 21:18
Dobytka se nezastávejte

Ale zase na druhou stranu, postřehl jste větu v televizi, která zněla asi takto: Sponzoři řekli, že když se skandál rázně nevyřeší, tak nebudou sponzorovat?

A vo co vám jde, vo co jim jde - o sport?;-D

0 0
možnosti
J

jirkaknop

8. 4. 2009 16:57
Mne by zajímalo jaká je hranice chlastání ,

návštěv bordelů , fetování , čůrání na veřejnosti atd. pro vrcholové sportovce? Třeba kolik hodin po utkání mohou chlastat? Deset , dvanáct? A mohou se opít do němoty? Vždy jsem myslel,že sport a chlast k sobě nepatří. Že jsem buď obyčejný člověk , který občas zajde do hospody nebo sportovec , který tak dá týdně 2 piva.Ale doba je jiná , fascinující simulace alkoholem evidentně zvyšuje výkonnost. Nemluvě o nakupování sexu.

0 0
možnosti
RD

Dvořáček,Ostrava

8. 4. 2009 17:15
Re: Mne by zajímalo jaká je hranice chlastání ,

Ta hranice je u všech vyjmenovaných činností různá, stejně jako je různá u jednotlivých účastníků. Podstatné však musí být připravenost na vlastní výkon a jeho provedení. To dokážou sladit pouze skuteční profesionálové ! Nebo si myslíte, že světoví špičkoví sportovci všech odvětví jsou svatoušci?

0 0
možnosti
BT

Barbarka_CZ

8. 4. 2009 16:49
opravdu?

Je zajímavé, že pokud se "chlastačka" konala až po ukončení reprezentačního srazu, tak že se daní hráči po tomto setkání vrátili zpět do hotelu Praha, který jim zajistil a platil svaz...

Mimochodem, já Jarolíma (Davida) taky moc nemusím, ale v zápase se Slováky odvedl nejlepší výkon. Možná by stálo za to dát mu pořádnou šanci, ne jen pár minut na konci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1571x

Seznam rubrik