Diskuse

Odlišné děti

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Máte v tom pěkný guláš. Zřejmě jste ještě nezralá osobnost a vaše pseudomoralizování spíš vypadá jako těžko skrývaná závist. Asi by to chtělo pár let počkat a teprve potom se pokoušet něco psát.

0 1
možnosti
JZ

Páááni,co to tady vedete za debatu? 8-o "Vnitřní problémy autora" ??? "BOHUŽEL se budete starat o takové děti" ??? "Špatně maskovaná závist" ??? No tak to je české [>-] R^ ;-D A víte Vy,že tomuhle se říká ZRCADLO? Když "nahlas" takhle o někom smýšlíte,mluvíte o sobě... Já teda autora neznám,ale je mi moc líto všech,co musí ventilovat takovou HOŘKOST,jakou tady od Vás čtu. Mrzuté. Ale pokud se Vám ulevilo,díky Bohu za to,že jo? Tak snad aby jste příště četli něco,co pochopíte a byli důležití vkusně !!

2 0
možnosti
Foto

Nejdříve jsem si myslel, že je to o nezáviděníhodném osudu dětí bez rodičů, ale ono to opravdu bylo o nějakých vnitřních problémech samotného autora.   Jediné, co mě po přečtení napadlo, že tyto děti mají smůlu, že nežijí ve svobodné společnosti, protože ta by nezakazovala směnu těch, které děti mají a nechtějí se o ně starat s těmi, kteří je nemají a rádi by se starali.  Vše se musí odehrát přes trapného úředníka, který  je často neřešitelnou překážkou, aby tyto děti mohly žít lepší život.

0 2
možnosti

No pánbůh chraň děti, o které se jednou - bohužel asi profesionálně - budete se svými hlooupými názory starat a také ovlivňovat. Např: ..za vším zlem bývá muž a ženy ho jen hloupě a slepě následuje.. nebo že šikanují děti z bohatých rodin (velice častá bývá  šikana od tzv. sociálně nepřízpůsobivých), že děti z bohatých rodin dostávají vše, na co si vzpomenou (to si pletete s menším množstvím dětí z rodin primitivních zbohatlíků - což je rozdíl...)...

3 3
možnosti
  • Počet článků 141
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 731x
Každý den se může ukázat paprsek něčeho nového a zajímavého .

https://www.facebook.com/thomasaligher2023

 

 

 

Seznam rubrik