Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LG

Vážně je větší prioritou zachovat si dobrou pověst (u koho - u pokrytců?) než jednat podle zdravého rozumu a podle nejlepšího vědomí a svědomí?

Vážně je tak špatně, že "postoj většiny populace může ovlivnit postoj předních reprezentantů národa" - není to naopak právě další projev demokracie, přesně stejné, která teď proběhla hlasováním v EU? Nebo myslíte, že postoj reprezentantů lidu by měl být apriori opačný, protože postoj lidu je apriori špatný? A pokud ne, kdo posoudí, který postoj "reprezentanti" mají vzít za svůj a který ne? Vy?

Není to první váš text, který čtu a všechny byly velmi moralizující, ale argumentačně velmi prázdné, povrchní, pokrytecké. Je mi líto.Rv

2 0
možnosti
Foto

Dan Schueftana izraelský akademik, bezpečnostní expert apoltický poradce řekl :" Tolerance by měla skončit, tam kde někdo podzáminkou tolerance chce zničit samotný princip tolerance. Chcete-li vypadatdobrotivě, nedivte se, že se jednou probudíte a zjistíte, že je příliš pozdě. VAfrice žije silně jedovatý had, jehož název se překládá jako " přílišpozdě " Evropané se bojí říct, že jejichkultura, kde jsou ženy rovnocenné s muži, je nadřazená kulturám, které se kženám chovají jako k dobytku"RvRv

3 0
možnosti
JV

J28i14r75i 32V45r31a41b72e97c

23. 9. 2015 11:09

Presne napsano  karmaR^R^

0 7
možnosti
JN

J26i17ř25í 19N29o55s64e75k

23. 9. 2015 10:32

Tu špatnou pověst jsme měli odjakživa, určitě nás pomlouvali za husitství, kvůli Bílé hoře, kvůli národnímu obrození, no, a dál už to byla učiněná hrůza, prostě burani a primitivové, co?

Děkuju, TAKOVOU dobrou pověst mít nechciRv

5 0
možnosti
LG

Ano, to je velmi trefné R^

0 0
možnosti
JH

Fakt jste schopen tvrdit takovou hloupost, že lidé se řídí až tím, co jim řeknou politici ??? Zrovna u nás, kde je běžné na politiky nadávat už nějak z principu?

Tohle překonává i váš zřetelně projevovaný strach, že byste mohl mít jiný názor než většina.....

2 0
možnosti
JZ

Proč lžete? Česko je odmítlo přijmout povinně, od začátku tvrdí, že je přijme dobrovolně. A vězte, že mu to pověst v očích těch důležitých, kteří to nakonec násilím rozhodnou (tedy lidí, ne politiků) vylepšilo.

7 0
možnosti
Foto

Mýlíte se, pane doktore!

Včera večer se Česká republika postavila proti nesmyslnému a vyloženě škodlivému totalitnímu nařízení EU nemajícímu nic společného se skutečnou svobodou a demokracií a prohlasovanému bolševickou většinou bez jakéhokoli ohledu na skutečné zájmy nesouhlasících zemí a proti jejím občanům a bez ohledu na základní lidská práva a svobody.

Jsem hrdý na to, že si zde naše republika zachovala čest a navázala na své předválečné demokratické tradice a cítění a hlasovala proti něčemu takovému!

9 0
možnosti
Foto

Jestli jste fakt lékař, tak začínám mít z doktorů normálně strach...8-o

9 0
možnosti
Foto

O čem to mluvíš, Radime? Takový pocit máš při pohledu od Bílých Karpat? Já jsem v Bavorsku, a mám naprosto opačnou zkušenost. Česko, Slovensko, a nejvíce Maďarsko a jeho postup je podporován tak, jako nikdy.

9 0
možnosti
MK

Přesně tak. Například nejvíce čteným článkem v Německu byl článek na Faz, kde byl rozhovor s Klausem a také měl nejvíce doporučení a souhlasu. 

A Pehe a podobná společnost mohou prskat jak chtějí.

5 0
možnosti
MT

Pane, vy jste snad spadl z višně.. Rv

9 0
možnosti