Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Právě jsem si vzpomněl na film " Co je vám , doktore ? "

0 0
možnosti

tak Vy nejste populista...???...tak proč to trapno dáváte do blogu a chlubíte se s tím...Sobotka by byl dobrý premiér v době bez problémů...jak je jakýkoli problém je v tom případě největší problém ihned on...každý to vidí jenom Vy a pan Kopřiva;-D ne..i J.A..Komenský své růžové brýle nebral vážně...pokud jste tak rozhodný jako Sobotka ...tak bych Vám nechtěl pod nůž...měl bych strach ...aby ste mi náhodou místo červa nevzal ledvinu...hezký den všem...ZD...;-);-);-)

3 1
možnosti

Sobotka nemá chybu. Jaký má názor neví ani on.

4 1
možnosti

Pane Doktore, četl jsem váš blog dál a dál s nadějí, že se jedná o recesi, humor, jakousi nadsázku...Ani se mi nakonec nechtělo uvěřit, že to myslíte vážně. Vy to opravdu myslíte vážně? Pokud ano, žijete v této zemi uprostřed Evropy nebo někde jinde? Někde na pustém ostrově, kde není televize, noviny, internet? Jak můžete nevidět hrůzu, která se sem nezadržitelně valí a premiér Sobotka jí nejen nebrání, ale ještě drze napadá člověka-prezidenta naší republiky za jeho racionální přístup? Už jenom skutečnost, že jste nadchnul  pana Václava Kopřivu, vypovídá mnohé!

7 2
možnosti

Když už nic jiného, tak jste Zemanovce nadzvedl dokonale. Dokonce přinutit Salajku napsat příspěvek místo obvyklého mínusu, to už je výkon. Ač Sobotku nemusím, na rozdíl od Emanuela ctím ústavu. Za to máte karmu.

6 7
možnosti

Karma.

Zeman útočí na ústavní základy tohoto státu, jako prezident je katastrofa.

7 8
možnosti

Falešný doktor Doktor zase válí. ;-D;-D;-D

7 7
možnosti

P82e36t13r 57M52r20á61z62e77k

7. 12. 2015 13:09

Jako fór dobrý...pokud ne tak jste asi jediný kdo ještě Dluhoslavu Slibotkovi věří...:-P

6 2
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Lékař, který nepřestává být nadšencem těch dvou oborů medicíny, které si před lety zvolil. Milovník Bílých Karpat. Člověk, který chce, aby Česká republika byla lepším místem pro život.

Seznam rubrik