Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

Luxintenebris

2. 5. 2008 12:54
Hnus

Taky jsem to bohužel viděl a nevěřil jsem svým očím. Moderátor zábavného pořadu si pozve svého kamaráda, aby mohl prosazovat svoje finační zájmy a to všechno za prachy daňového polatníka. Paradoxní na tom je, že oba ti šašci byli za propagaci vlastních prebend placeni jako účinkující zábavného pořadu. Co bude příště?Televizní komentátor  si pozve svýho kámoše ze svazu zahrádkářů, aby si ten mohl v rámci televizních zpráv stěžovat na zahrádkáře z dolní lhoty, že mají větší dotace? A co ti nebožáci, co nemají žádné kamarády v televizi?

0 0
možnosti
LH

Linde CZ

1. 5. 2008 14:36
No nevim..

..ale rekl bych ze symbioza CT-Kraus, pripadne Ponec-Kraus je vyhodna oboustranne. Nepochybuju ze by Krausovi dala stejny prostor libovolna jina televize nebo libovolne jine divadlo. A co s tim maji spolecne dotace divadla nebo CT, to uz mi mozek opravdu nebere.. Maji provozovat predstaveni ktera nikoho nezajimaji, ci co?

Cece, podejte to oznameni rade, at mate klid na dusi. Bude to lepsi, nez brblat neco o hnusu.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

1. 5. 2008 0:34
Dotace divadlům je veřejnoprávní záležitost

a nechápu proto, proč by se o ní nemohli na veřejnoprávní televizi bavit? A když to někdo pokládá za vtipné, proč ne třeba v zábavném pořadu? Pokud vím, Kraus si vybírá do svého pořadu lidi naprosto na politice nezávisle nebo lidi na politice závislé, ale pak z celého pol. spektra.

Je jen Váš problém, že jednoho člověka kritizujícího zrovna Vašeho oblíbence nebo někoho z Vaší oblíbené strany, Vy nekousnete.

Rada s tím nemá nic společného, ta má pouze dohlížet na dodržování zákona o veřejnoprávní TV, rozhodně nemá dohlížet na úroveń zábavných pořadů. Naštěstí.

0 0
možnosti
PS

xlb2

1. 5. 2008 16:10
Re: Dotace divadlům je veřejnoprávní záležitost

spis jde o skutecnost, ze pan Kraus vyuzil verejnopravniho media k propagaci vlastnich zajmu.

ostatne je velmi vtipne sledovat, jak si sefove prazskych divadel padaji letos kolem ramen, kdyz jim tece do bot. v predchozich letech se vzajemne osocovali ze vseho mozneho, jen aby urvali vic nez ti druzi. kdyz ted maji dostat vsichni stejne, tak se jim to zase nelibi...

0 0
možnosti
J

jirkan01

30. 4. 2008 23:43
Pan Kraus

má jednu nevýhodu. Naprosto exceluje a je vtipný s lidmi, které přesahuje svým intelektem. Jenže už mu docházejí.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

30. 4. 2008 21:16
Vy nevíte

že Janečkova televize je hlásnou troubou ČSSD (a tedy i KSČ/M/???

0 0
možnosti
D

deatomizator-treti-generace

30. 4. 2008 18:48
neni to nahodou naopak?

neni to nahodou tak ze Kraus jako zainteresovany clovek ktery je divadelnik do toho vidi vic nez ty nebo ja? ty profesi IT se asi nezajimas o divadelnictvi a tento problem jako divadelnici docela hadam. prej je to poprve co se Kraus do nekoho navezl jasne. Kraus se navazi do nekoho kazdy porad. Napriklad do prezidenta, kdysi ten vtip ze venku radila boure ale Jan si zalez do postele a uklidnilo ho cteni knizky Modra nikoli zelena planeta atd. Navic Kraus nic spatnyho o tom radnim nerek vsechno odrikal jeho host Kraus maximalne se navezl do nej v tom smyslu ze ma hezkou partnerku blondynku ze to souvisi s jeho IQ.

0 0
možnosti
S

Sampis

30. 4. 2008 19:49
Re: neni to nahodou naopak?

Vy jste si ještě nezvykl, že tady každý rozumí všemu?

0 0
možnosti
ZW

Lady62

30. 4. 2008 16:00
Též jsem prokoukla

a po minulém dílu už mě pořad nezajímá, ani kdyby tam byl host sebezajímavější... to co předvedl Kraus je za hranicí jakéhokoli vkusu a jen mě štve, že MUSÍM být plátcem 135,-Kč měsíc co měsíc na blby typu JK Rv

0 0
možnosti
H

hella.k

30. 4. 2008 17:37
Re: Též jsem prokoukla

Polož si sama sobě otázku, kdo je větší blb. Ty? nebo ten, o kterém jsi se tak dojemně vyjádřila. Babička vždy tvrdila, že "Podle sebe soudím tebe.";-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VZ

Vencast

30. 4. 2008 15:39
Jen tak

Nebyl Detektor lepší?;-D

0 0
možnosti
VZ

Vencast

30. 4. 2008 15:37
Jen tak

Nebyl by lepší Detektor?????;-D

0 0
možnosti
O

ozdoba

30. 4. 2008 14:32
nějak si odporujete..??

píšete, že jste se opět koukal na oblíbený pořad... a pak takový obrat ..??!!

Pro mě tento pořad není oblíbený a na toho blba nekoukám, snad již přes 2 roky. Jeho debilní výraz mi stačí připomenout, když opakují Dívku na koštěti, a mám po náladě...

Ale o tom to asi je. Někdo "prokoukne" dříve, někdo později...??!! R^:-)R^

0 0
možnosti