Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

Ted jsem si přečetla, že jste slepý, tak to se omlouvám. Na gramatické chyby máte nárok. A je dobře, že píšete. 

Ne každý s Vámi sice bude souhlasit a bohužel, osobní útoky jsou tu na denním pořádku. Taky jsem se s tím na diskuzích musela popasovat.Rv

0 0
možnosti
JO

Psala jsem, že s Vašimi názory nesouhlasím. 

Ale své upozornění na chybu v profilu jsem nemyslela nijak zle ani ironicky. V diskuzi udělá sem tam hrubku úplně každý, to se stává pořád, ale Váš profil bude číst spousta lidí a neexistujícím slovem parádu neuděláte.

Takže máte tam: lidskoprávnidský. Když už, mělo by to být lidskoprávnický. Máte špatně koncovku. Ale uvědomte si, že slovo právnický a právní znamená pokaždé něco trochu jiného. Pokud tam tedy chcete nechat přídavné jméno, napište lidskoprávní. Ale zase, dá se napsat lidskoprávní organizace nebo předpis, ale lidskoprávní člověk asi ne. 

Opravte si to třeba na: zajímající se o lidská práva. 

Nebo si to neopravujte, ale píšu to v dobrém úmyslu, už Vás kvůli tomu otravovat nebudu, je to na Vás.

Připadám si, jako bych Vás poučovala, ale sama mám 2 kluky, které musím k učení gramatiky dokopávat, tak rozumím, že kluci nemusí být pravopisně příliš zběhlí.

0 0
možnosti
RP

Takže pro všechny

nevadí mi nesouhlas, když je projevován inteligentním způsobem, což se tady téměř neděje.

Jestli budou pokračovat osobní útoky, vztahující se k mému vzhledu, pozn. nemám žádný monokl, ale jsem nevidomý, tak od příštího článku neotevřu diskuzi.

Opakuji znova, že narozdíl od jiných nemám problém s jinými názory, ale nebudu trpět útoky, které směřují na moje zdravotní postižení. Přesněji řečeno žádné útoky.

1 1
možnosti
JZ

Nejdřív člověka nazvete rasistou a nenávistným xenofobem, a pak chcete inteligentně a slušně diskutovat? A ještě řeknete, že nemáte problém s jinými názory.

1 0
možnosti
JH

zkopírováno..Položím si řečnickou otázku: v čem těmto lidem vadí, že si dvě studentky nosí na hlavě šátek, čímž nikoho neomezují na jeho právech?

Protože asi žijete v hájence, dovolím si inf - nepřeji si, aby se ve zdravotnických zařízeních vyskytovaly sestry-perzonál v zasmrádlých šátcích. A ten se učí na zdravotních školách, povinná praxe v nemocnici. Až budou v hornickém učilišti, ať si chodí v čem chtějí, na to jim cvaknou už jenom přilbu a všichni budou spokojeni

2 0
možnosti
JV

No vidím, že kladných příspěvků moc není. Ale můj pohled.

Muslimský šátek není problém. Problém je ten, že v českých školách je zvyk chodit s nepokrytou hlavou. I ti věční pitomci si sundávají čepici. A jelikož školy jsou sekulární, nemá tam otevřená propagace náboženství co dělat.

Samozřejmě, že spousta lidí mi vmetne do tváře nošení křížků. Ale to není nic proti zvykům v naší kultuře.

4 0
možnosti
JZ

Křížek si člověk bez řečí sundá, například kvůli tělocviku, a neběží s tím do novin a k soudu. To ale aktivistům nedochází, že problém není šátek, ale přehnaná reakce na jeho sundání, které je prostě někde potřeba. Normální člověk o takových věcech nediskutuje a je děsivé, že někdo tu potřebu má. O islámu to vypovídá víc než by se řeklo a to právě proto, že je to tak bezvýznamná blbost.

4 0
možnosti
VA

No jako prvotina věru hodně nepovedené!! Jak se s vašim sluníčkářským postojem slučuje včerejší poprava dalšího amerického novináře8-o O problematice islámu a islamistu víte houby, tak raději snad pište o těch houbách:-P

6 0
možnosti
Foto

Takovou snůšku nesmyslů je zbytečné rozebírat, tak jen malý dotaz - jak do té autorovy teorie zapadá vztah Čechů k Vietnamcům?

6 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Levicový, liberální, proevropský a lidskoprávnidský. Takový jsem já a takový bude i můj blog.

Seznam rubrik