Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Přiznám se, že jsem od pasáže ... "Janukovyč překvapivě nepodepsal asociační dohodu s EU a politicky se přikonil k Rusku" .... četl blog jen vlažně a od konstatování o "nezpochybnitelných faktech" už jen jedním okem. Takže k "nezpochybnitelným faktům" se vyjadřovat nebudu. Ovšem k tomu politickému příklonu k Rusku ano. Pokud bych přistoupil na to, že Janukovič měl politické pohnutky (o čemž pochybuji) musel bych jen říci, že se rozhodl nehnat Ukrajinu do unijního socialismu, ale do oligarchického kapitalismu. Jeho pohnutky však byly mnohem prozaičtější a jednoduše to vyjádřil Alexandr Vondra v OVM. EU pozvala Ukrajinu na oběd a pak ji řekla, že si ten oběd bude muset sama zaplatit. Putin přispěchal s nabídkou, že ten oběd za Ukrajinu zatáhne. Výsledek známe. EU se "prohne" (to není srandovní lapálie s Řeckem) a ukrajinci si své sny o blahobytném životě musí o daších, tak 40 let, posunout.

2 1
možnosti
Foto

Tak vzhledem k tomu, že asociační dohodu spoludomlouval a pak si to z ničehomic rozmyslel tak to překvapivé bylo.

1 1
možnosti
Foto

Jsou to takové tendenční plky, ze kterých má vyplynout jasný závěr:

Majdan YES, Putin NO.

A komu se to nelíbí je zpátečník, ruďas atd.....

1 2
možnosti
Foto

Konkrétně co není pravda?

Já jsem někoho označil za zpátečníka, ruďase atd.?

Opět lžete jak jste zvyklý.

1 1
možnosti
Foto

A kdo ty zbraně zaplatí?

1 0
možnosti
LR

Pane kolego Polánecký,

vracím se ještě k Vašemu lhaní o islámském terorismu, kdy jste bez ověřování citoval lži z článku v LN. Psal jste tuším něco o tom, že podíl islámských teroristů je menší než 5%.

Zde jsem si tedy dal tu práci, a pro Vás tu zprávu Europolu vyhledal:

https://www.europol.europa.eu/sites/default/files/publications/europol_tsat14_web_1.pdf

Nemíním si ale dávat podruhé tu práci a znovu Vám tady vypisovat fakta a tabulky jako posledně.

Každý se tu může přesvědčit jak jste o islámském terorismu lhal (možná ovšem jen z nedostatku schopností si fakta ověřovat)

1 1
možnosti
JK

podil islamskych teroristu vuce cemu? populaci muslimu nebo teroristu jako celku?

0 0
možnosti
JK

Mily pane Cerny, Ukrajina by do EU dodavala zbozi vyrobene na Ukrajine. Co jineho, ze? a ropu/plyn by odebirala z Ruska. Nemyslim, ze to jsou jakkoliv prekvapive informace ;-)

1 0
možnosti
Foto

Jasně, více daní, více zbraní.  ;-D

0 0
možnosti
KD

Ale zbraně na Ukrajinu už proudí, třeba od českých firem. Ale před pár dny v londýnském litu TheTelegraph se objevila informace o prodeji 70 kousků obrněných aut typu Saxon na Ukrajinu, 20 ks už je tam. Tyto obrněnce Britové už v roce 2006 vyřadili jako naprosto nepovedená auta, která nechrání posádku ani proti střelám z pěchotních zbraní ( jen proti lukům a šípům ). Není to dar. Cameron je prostě lišák. Stejně tak USA budou chtít odprodat nevyhovující vojenský materiál.!!

1 0
možnosti
KD

Je vidět je to prvotina.;-D

1 0
možnosti
Foto

V Doněcku a Luhansku proběhla referenda, ve kterých se 90% vyslovilo pro pdtržení od Ukrajiny. Stejnou formou o samostatnosti rozhodla i v roce 1991 Ukrajina, když se trhala od SSSR i řada dalších svazových republik. Svět rozdrobení SSSR tleskal. Proč stejně nerespektují vůli autonomních republik Horní Karabach, Jižní Osetie, Abcházie, Podněstří a teď i Nového Ruska? Odpověď je jednoduchá. Rozdrobení SSSR oslabovalo Moskvu, zatímco tyhle státečky, ve kterých má vliv i podporu ji posilují.

4 2
možnosti
JK

Dohoda o rozpadu SSSR byla /tusim s vyjimkou pouze pobalti/ predtim nez jednotlive staty zacaly vyhlasovat samostanost

0 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.