Diskuse

Teplice

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P39a76v36e96l 61K98u56r66a57l

17. 8. 2015 20:30

Celým problémem toho "nočního klidu" je nechutná tolerance naší policie. 

Se podívejte na tu poslední "technopárty" 4000 lidí se rozuteklo na soukromé pozemky na kterých neměli co dělat (akce se měla konat cca na 3 hektarech jednoho soukromého pozemku - mimo ně neměli technopártisti co lézt)

auta parkovali na lesních cestách (což je porušení zákona která má být trestáno odtažením a pokutou).

co měli policajti udělat bylo zasáhnout a klidně všeh 4000 "mladíků" bez pardonu pozatýkat a kdyby se nechtěli nechat píoužít i střelné zbraně. 

Ve 22 hodin jim měli veškerou aparaturu (rušící okolní vesnice) prostě vypnout a na žádný názor se jich neptat.

Co potřebujeme je podstatně důraznější policie co bude vymáhat doslovné znění zákona bez jakékoliv tolerance proti komukoliv. Turistu neznalost zákona neomlouvá, stejně tak nesmí omlouvat ani uprchlíka ani místního. 

Policie která stojí a toleruje porušení zákona je na nic. Doufám že všech těch 16 policajtů co bylo na té technopárty a ktivně proti porušování zákonů nezasáhlo silou bude navždy vvyhozeno od police bez jakýchkoliv výsluh za neplnění povinností. 

to samé by se mělo dít i s těmi "sportovními utkáními" po 22 by policie jakýkoliv hluku měla nemilosrdně trestat velkou pokutou. JE li to nějaký dav pak ho silou rozehnat a zatknout individuálně.

Máme zákony a ty je třeba nemilosrdně vymáhat i po těch co je neznají. V první řadě to chce stanovit precedens že žádné, byť nevědomé, překročení pravidel nebude naprosto nikomu za žádných okolností tolerováno.

A Imigranti jsou tady jenom hosté - oni sxe musí zcela přizpůsobit a podvolit místním pravidlům - rozhodně by neměli držkovat že je jim naservírováno vepřové. Je to nejlevnější maso a kvůli jejich víře by stát zatěžovat rozpočet nákupem čekohokoliv dražšího vážně neměl.

0 1
možnosti
JD

Pane Polický, stále hlásáte že jediným požadavkem v multikulti společnosti je dodržování platných zákonů.

Co tedy říkáté na to, že v Británii se připravuje úprava, která umožní existenci dvojího dědického práva na základě (předpokládám) vyznání. Takže pokud se člověk (muž) rozhodne uzavřít závěť podle práva šaría, nevztahují se na ni běžné požadavky britského právního systému. Myslím, že by mohlo dojít k porušení pravidla rovnosti pohlaví. Co si o tom myslíte vy? Jak vás znám tak to určitě už máte nastudované.

http://www.rozhlas.cz/zpravy/evropa/_zprava/do-britskeho-pravniho-radu-se-poprve-dostane-islamske-pravo-saria--1330396

0 0
možnosti
Foto

A čtete vůbec články na které dáváte odkazy?8-o

"AKTUALIZACE: Nejednalo se o nový zákon, ale pouze o doporučení pro advokáty vydané cechovní organizací. To mělo usnadnit sepisování závětí, u nichž stále platí, že autor závěti může určit své dědice čistě podle svého uvážení – tedy možnost dát například menší dědický podíl ženám než mužům měli lidé i před kontroverzním návrhem. Britská organizace Law Society své kontroverzní doporučení v listopadu 2014 stáhla a omluvila se za ně. "

http://www.rozhlas.cz/zpravy/evropa/_zprava/do-britskeho-pravniho-radu-se-poprve-dostane-islamske-pravo-saria--1330396

0 0
možnosti
MN

Pane Polický svým dementním a zkresleným článkem jste prokázal že nevíte o tomto problému vůbec nic !!Rv

1 1
možnosti
JM

Ve videu z minulého pátku se tam jedna paní rozčiluje, že plní popelnice. Prý je to hrozné, odpadkové koše prý také přetékají;-D

1 1
možnosti
LN
Foto

Protože jste pane Polický evidentně dezorientován a zmaten, dovoluji si speciálně vám překopírovat názor pana Jana Krátkého z Prahy, který dnes zveřejnil pod článkem se stejným tématem na Seznamu:

"Jako Pražák jsem teplická naplavenina, znám tady poměry velmi dobře.

Jaroslav Kubera je primátorem na semeno. Už přes dvacet roků šéfuje Magistrátu a pod jeho vedením jsou Teplice výstavní, čisté město. Problémy jsou dva: Arabové a herny.

K muslimům. Jsou to lázeňští hosté, zejména z Kuvajtu, přičemž jeden postižený má s sebou celou rodinu včetně služebnictva. Lázně patří rodině Popovičů - otec byl ještě hluboko před ´89 až do cca 2010 generálním ředitelem Sklo Union Teplice (nyní AGC), syn generálním ředitelem Lázní Teplice, a.s. Jako majoritní vlastníci mají eminentní zájem na Arabech, jisté především proto, že oni tvoří zisk lázní. Teď si představme, že by primátor mluvil proti muslimům, mluvil by také proti Popovičům - a to si k miliardářské rodině ani senátor nedovolí.

Určitě je také nespokojen se stavem, ale co Popovičovi? To je ten problém...!" (+19 souhlasů s obsahem)

Jen - aby bylo všem jasno, za koho vlastně "kopete".. gratuluji.

4 1
možnosti
Foto

Jistě teď jste mě dostala

Pan Krátký z Prahy má zcela nepochybně jedinou nezpochybnitelnou pravdu a každý jiný je lhář;-D;-D;-D

A samozřejmě když s ním souhlasí 19 lidí  diskuzi tak to už je nezpochybnitelná pravda;-D;-D;-D

Mimochodem Lázně začaly lákat a orientovat se na Araby až v okamžiku kdy jim přestali jezdit němci a omezili cesty Rusové a nebyli vytíženi. Arabskká klientela nastoupila až po nich.

Teď když vím, že si tvoříte názor podle diskuzních příspěvků na internetu a podle počtu souhlasných tak jsou mi vaše tvrzení naprosto jasnáRv;-D

1 1
možnosti
MK

RvRvRv Jestli ten Polický není muslim, tak musí mít pořádně zaplaceno; takovou slátaninu nenapíše ani ten velmi zaujatý sluníčkový úchyl.

9 3
možnosti
Foto

Tak jsem rád, že jsem vám umožnil vyventilovat část akumulované nenávisti. Snad je vám už lépe, pokud ne tak si plivněte ještě párkrát a hned vám bude lépe;-D

3 5
možnosti
MK

Polický, již během mých studii profesor Ambros řekl jednu větu "Nemá smysl diskutovat s blbem a demagogem" Musím mu dát za pravdu a budu se velmi snažit, i když mi to nedá, nechodit pod tvoje články. Pro jistotu je nebudu ani číst. Ale jednu věc chápu, rád rozdáváš z cizího, zvláště, když žiješ na naše daně.

6 3
možnosti
Foto

Tak si nepovídejte sám se sebou a udete v pohodě;-D

2 5
možnosti
PT

P83e20t50r 91T70o39m67e70k

31. 7. 2015 15:24

Uprchlíci v Bělé demolují tamní ubytovací zařízení. Policie zasahuje. Co vy na to ?

5 1
možnosti
Foto

Co bych na to měl říkat? jak to souvisí s článkem?

Tam jsou ti, kteří byli zadrženi a budou deportováni.

Nejsou tam ani turisté ani žadatelé o azyl.

0 4
možnosti
MK

To je zase blábol. U nás kdyby kdokoliv dělal bordel v parku tak dostane tučnou pokutu, kdyby tam dělal bordel i po desáté hodině večerní, tak to bude řešit přestupková komise. Výjimkou jsou povolené akce, jako guláš fest, špalíček, gastrofestival, s tím, že pořadatelé mají povinnost dát do pořádku park a prostory, kde tyto akce jsou pořádány. Arabové tam dělají bordel každý den a ne jen když je konec Ramadanu, To si zase Polický hezky zúžil a navíc ani konec Ramadánu nebyl ohlášen, aby tam mohli dělat bordel a ten bordel si ani neuklidili. Jinak co se týče Arabů a nepořádku,. tak se o tom píše již několik let, to nějak Achmedovi uniklo.

11 1
možnosti
Foto

Tak to jste u vás vyjímkou v celé ČR když u vás nikdo po 22hodině nehlučí ;-DRv

Ano dělali co neměli stejně jako to dělali ti pejskaři, je potřeba měřit všem stejně.

O Telicích se píše ale až teď se tam začaly dělat protestní akce-to je právě vidět, že to Tepličákům zas tak moc nevadí, ale extremisti, kteří u nás zvýšili svou aktivitu toho zneužívajíRv

0 7
možnosti