Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Známá novinářka Petra Akesson se rozhodla prolomit tabu a provedla rozsáhlý sociologický průzkum mezi mladými muslimy žijícími ve Švédsku. Její zjištění jsou naprosto šokující. Muslimové si o Švédech, kteří je přijali ve své zemi a projevují k nim nekonečnou toleranci a štědrost v podobě sociálních podpor, nemyslí nic dobrého a naopak jimi hluboce opovrhují. Novinářka se ptala muslimů na ulici, proč páchají kriminalitu. Je třeba podotknout, že téměř 90% krádeží je pácháno gangy a prakticky všichni členové gangů jsou barevní cizinci. Muslimové odpovídali, že tím vedou "válku proti Švédům". Tento výrok byl opakován 

mnohokrát různými muslimy. Další muslim sdělil: "Mít moc pro mě znamená, že Švéd se na mě podívá, lehne si na zem a políbí mé nohy". Další muslim řekl : "Okrást Švédy je tak snadné, tak snadné. Švédové nic nedělají, prostě nám všechno odevzdají, jsou tak slabí."

hodik*blog*idnes*cz/c/481455/imigranti-povazuji-evropany-za-podlidi-a-poradaji-na-ne-hony.html

7 1
možnosti
Foto

Ano takový aktualní nezávislý zdroj.

1 7
možnosti
Foto

Nevím, co chtějí nebo nechtějí druzí. Za sebe musím říct, že tu uprchlíky nechci. Mám k tomu několik důvodů. Svých problémů máme až nad hlavu a nejsme schopni je zvládnout. Řešíme, že spousta lidí žije na hranici bídy, řešíme, že některé děti nemají na obědy, řešíme nedostatek peněz pro důchodce, pro sociálně slabší, atd. Vlečeme s sebou obrovský státní dluh. Z čeho budeme uprchlíky živit, když nejsme schopni zajistit obživu ani pro místní? Dalším důvodem je nepřizpůsobivost uprchlíků, přijdou a mají jen požadavky. Více než 60 let bez výsledků bojujeme s integrováním menšiny. Nejsme schopni to zvládnout, co bychom si počali s uprchlíky, které nebudeme schopni ani začlenit ani uživit?

10 1
možnosti

Momentálně - 30/10 v 22.57 je pod Polického článkem 413 příspěvků - až na vyjímky vesměs nesouhlasných. Karma pouze 15,78. 

Je vidět že autor se stal otloukánkem českého internetu;-D

Jen tak dál....

7 1
možnosti
Foto

Co do věrohodnosti považuji karmu za dost neobjektivní ukazatel;(*) viz vysokou karmu rusofila Jaromíra Petříka(**), jakož nízkou karmu mnoha pěkných blogů.

Mnohem větší vypovídací hodnotu mají plusy/minusy u diskusních příspěvků. I když ani zde není možné posuzovat přímočaře (mnoho plusů = kvalita a vice versa); hodnoty tohoto posuzování ovšem považuji za objektivnější (méně neobjektivní). Nu a podle toho nejvíce minusů obdržel i udělil notorický lhář a odpůrce pravdy, tedy lhář Polický.

---

(*) Problém karmy je mj. v tom, že zohledňuje počet lidí, kteří si daný blog otevřou, jakož skutečnost, že karmu může naklikat kdokoli, aniž by byl registrovaný a mohl se zde zapojit do diskusí.

(**)  který sice patrně nebyl v KSČ, ale svou glorifikací všeho komoušství se vybarvuje dost průkazně.

2 2
možnosti

E43v16ž92e57n 84P15o80l53á22k

30. 10. 2015 20:31

Kdo máte žaludek, sledujte prosím, jak pečlivě si Polický vybírá, na co odpovědět a na dotazy, které míří do černého, umí odpovědět jen mínusem. Alespoň vhodně slouží jako ilustrace neschopnosti proinvazistů argumentovat.

7 1
možnosti

On mínusuje i v případě, že s ním člověk v podstatě (v nějaké zcela konkrétní věci) souhlasí. To je už diagnóza. ;-D Viz jeden můj příspěvek o něco níže.

6 1
možnosti
Foto

Tak máte něco k věci, nebo umíte jen minus? Nelžete, že mě ignorujete, protože to není pravda. Jste opakovaně usvědčený lhář  usvědčujete se ze lži každý kliknutím na minus. Proč lžete, Polický?

5 1
možnosti

Nevím, pane Polický, zda Vám tím prospěji, ale musím zkonstatovat, že s Vámi naprosto souhlasímR^R^R^. Přiznávám bez mučení (to ostatně víte z mých původních blogů, kdy jsme se přeli i my dva), že zde uprchlíky NECHCI. Kéž by se dalo vrátit v čase a zařídit, aby tato situace nenastala. Ale ona nastala a jak to vnímám já, prohlášení typu "nechci", "nepustíme", "nevěříme", "zavřeme hranice" jsou k ničemu. Navíc NEDOKÁŽI A NECHCI nikoho nechat trpět a strádat jen proto, že je odlišného původu, barvy pleti, vyznání či výchovy.

Jen zároveň věřím, že jak naše vláda, tak i vlády ostatních států přetvoří příslušnou legislativu a budou důsledně dbát na její dodržování tak, aby bylo možné soužití všech zúčastněných etnik.

Také věřím, že k tomu dojde dříve, než nenávist nejen vůči imigrantům, ale i "bratra vůči bratru", podněcovaná a burcovaná zde Vámi zmíněnými skupinami bude udusána dostatečně včas, aby nenapáchala více škody nežli těch pár imigrantů, kteří se zde rozhodnou požádat o azyl či uprchlíků, které přijmeme za účelem pomoci.

7 2
možnosti
Foto

Děkuji.

Pevně věřím, že češi mají dost rozumu a zmanipulovat se nedají.

2 5
možnosti
Foto

Tvrdíte zde v diskusi, že mě ignorujete. Jenže vy mě neignorujete. Proč lžete? Stále čekám na odpověď. Baví vás neustále dokazovat, že jste lhář?

1 1
možnosti
Foto

Záporné hodnocení: Radek Polický 61314

Polický opět dokazuje, že je lhář.

1 1
možnosti

E26v72ž43e17n 91P20o61l44á90k

30. 10. 2015 19:33

Já opracdu žasnu, čím vším je Ahmed Mínus schopen okecávat, jak Češi navzdory všem průzkumům miluji islám a imigranty, ale jakémukoli referendu se braní ze všech sil. Tak prezidentské volby mu z toho jaksi vypadly.

2 3
možnosti
Foto

Ahmed Mínus? Nádherné! ;-)R^

2 2
možnosti

"Paradoxem je, že Češi, kteří podle průzkumů odmítají uprchlíky zároveň patří k těm, kteří jsou ochotní pomáhat."

To není žádný paradox, jen jste to nepochopil.

Většina Čechů nemá nic třeba proti zasílání peněz syrským uprchlíkům do Jordánska.

Nebo poskytování lékařské péče od nás poslanými lékaři třeba v těch uprchlických táborech v mnou zmíněném Jordánsku.

Ale naprostá většina nesouhlasí s jejich přijímání u nás k trvalému pobytu.

Pokud vás kolega v diskuzi obmyslel inklinací k hitlerismu, nemusí být tak daleko od pravdy. Podívejte se jak dopadly nedávné volby v sousedním Rakousku - ti, kteří voličům vnucovali svůj názor - vysvětlovali, jak jsou imigranti prima a jak je mají mít rádi, velmi výrazně ztratili a ti, kteří vzali názory voličů vážně velmi posílili. A nejsou to zrovna strany ze kterých by měl člověk mít radost.

3 0
možnosti
Foto

Nejde (snad až na imho zanedbatelnou menšinu skutečných úchylů) o inklinaci k hitlerismu, to jste mě špatně pochopil. Jde jen o důsledek, jaký přivolává jednání takových „polických“.

3 1
možnosti
Foto

Tak si vyberte  – buď mě ignorujete, nebo mi dáváte minus. A i B nemohou platit současně. Pokud tvrdíte, že mě ignorujete, a zároveň mě neignorujete, opět dosvědčujete známou skutečnost, že jste lhář. Gratuluji.

1 1
možnosti
Foto

Vy jste ale kašpar, Polický, že to fakt není možné. ;-D  To vás baví, takhle se ztrapňovat? Je asi špatné smát se postiženým, ale fakt si nemůžu pomoct.

3 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.