Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě vám pane Polický doporučuji následující knihu: http://www.databazeknih.cz/knihy/bez-dcerky-neodejdu-65789?c=all . To jen abyste měl představu, jak to pravděpodobně bude vypadat v Evropě, až v ní muslimové převáží.

1 1
možnosti
Foto

Ano četl jsem, proč myslíte, že u nás převáží.

Srovnávat Irán s Evropou vzhledem k úrovni vzdělání je nesmyslnné

0 1
možnosti
Foto

Víte pane Polický, když Čech v totalitních dobách utíkal z Československa, nešířil pak totalitní ideologii v zemi, která ho přijala. Muslim, když uteče z totalitní země, šíří v zemi, kam se uchýlil, totalitní ideologii, která svazuje jeho rodnou zemi. To je ten podstatný rozdíl.

2 1
možnosti
Foto

Rozumim vam, ale nemate tak docela pravdu .. Cesi sice po svete nesiri svou ideologie, ale odvazi si s sebou sve zvyky, ktere mnohdy i oproti mistnim pravidlum se snazi dodrzovat a uchovat si je ... je to vlastne svym zpusobem podobne, jen to tak neskodi ;-)

1 0
možnosti
RB

Je príma znát svou pátou kolonu.

2 0
možnosti
Foto

....Skupiny typu IVČRN a jejich příznivci se snaží se tedy neustále zveličovat  závažnost tématu.  Snaží se vyvolat pocit, že jich je mnohem více než je jich ve skutečnosti a prezentují své názory jako názory většiny. Používají lži, manipulace a demagogii......

Asi chodíte na jiné demonstrace a čtete jiné články. IVČRN se nesnaží zveličovat problém ale upozornit na něj včas, tedy dříve než je nezvladatelný jako třeba ve Francii. Lži, manipulace a demagogii jsem zaznamenával hlavně u sluníčkářů, kteří se křečovitě snaží přistěhovalectví vylíčit jako naprostou marginálii.

6 2
možnosti
Foto

Jak je videt i nejen v teto diskuzi, ona to nakonec v tom srovnani veci, ktere nam skodi, marginalie mozna i je .... kazdy ma tendenci manipulovat, kdyz jde o to ziskat lidi na svou stranu. A kdyz uz na ni jste, vidite v argumentacnich nesrovnalostech druhe strany vzdy lez a umysl

2 0
možnosti
AH

Demagog zařval: chyťte demagoga a začal se třískat prasečí nožkou po zádech, aby demagog nevzal nohy na ramena a dědeček se Saturninem se shodli na tom, že všeobecně prospěšná činnost Kanceláře na uvádění románových příběhů na pravou míru musí i tady zjistit podrobnosti.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vážený pane! Váš dědeček a já doufáme, že uvedené ukázky Vás přesvědčily, že už byl nejvyšší čas, aby "Kancelář pro uvádění románových příběhů na pravou míru" vznikla. Práce, která nás čeká, je gigantická, ale my k ní přistupujeme s nadšením. Nic neujde našim bdělým zrakům, a všechny hříchy budou potrestány.

Budeme Vás pravidelně informovat o výsledcích své práce a ujišťujeme Vás, že budete překvapen. Dovíte se, že tři mušketýři nebyli čtyři, nýbrž dva. Podáme Vám přesné informace, jak to bylo, když nastaly deště (zatím se zdá, že celá ta senzace spočívá v tom, že pršelo). Budete nucen konstatovat, že ostrov nebyl tajuplný, a když, tedy jen pět neděl, a to ještě ne v balóně. Odhalíme, proč se ve třech mužích ve člunu o psu nemluvilo, a dokážeme, že na žádné dlani nemůže být městečko, ani když to maminka řekla. Váš Saturnin V

2 1
možnosti
LR

Tento text, omlouvám se, ale vzbudil u mne po ránu útrpný úsměv.

1.

Za nejvyšší hodnotu považujete svobodu slova, ale nevadí Vám, že islám a muslimové kdekoliv na to mají vliv, tak svobodu slova omezují až zruší včetně například vystřílení nepohodlné redakce, -chcete-li přinesu Vám opět odpovídající citát z koránu, hadís či šarie

2.

Všichni si ceníme demokracie, ve které rozhoduje (teoreticky) mínění většiny při respektování práv menšiny. Většina lidí si nyní přeje co nejvíce omezit přistěhovalectví muslimů a šíření islámu. (vláda zatím ze zbabělosti nekoná).

2.

Stále dokola opakujete frázi, že mé citáty z Koránu jsou vytržené z kontextu. Párkrát jsem přinesl i příslušný kontext. 

Už cca po 16-té Vás vyzývám, abyste prokázall, že kontext popírá výzvu k Vašemu zavraždění.

Pokud takový kontext nejste schopen přinést, je třeba další Vaše taková tvrzení jednoznačně označit za pustou lež.

6 1
možnosti
Foto

Nevim, jak pan Policky, ale ja nechapu souvislost vaseho bodu jedna s cimkoliv uvedenym. Myslim, ze pristup muslimu ke svobode slova nikdo nikdy nezpochybnuje, ani to neni vec, ktera by nikomu nevadila .... bod dva je to same jako vas bod tri, jen v opacnem gardu. Ono to s tou vetsinou je prave docela problematicke .. presto bych asi neoznacil takove vase tvrzeni za lez, byt myslim, ze to neni pravda ... vnimate ten rozdil?

1 0
možnosti
JB

"Snaží se znechutit člověka, který s nimi nesouhlasí."  

Citace z Vašeho nejnovějšího příspěvku. Jenže, pane Polický, myslím, že je málo blogerů, co na diskusní příspěvky odpovídá jediným způsobem - mínusováním. Žádné argumenty, nic, prostě mínus. Vy jste v tom přeborník. Takže kdo se snaží znechutit koho?

1 1
možnosti
Foto

Myslim, ze nemate pravdu - staci se podivat na pocet minusu versus pocet komentaru treba konkretne u komentaru pana Polickeho .. ale i me ;-) ... skore bude v prumeru tak 10:1 pro minusy bez jedineho slova

1 0
možnosti
Foto

V poho...a v klidu..."většina v diskuzi"...neznamená většinu :) R^

5 1
možnosti
MO

Většina lidí tu muslimskou imigraci jak ji vidíme na západ či jih od našich hranic nechce. Tím si buďte jist (pokud nevěříte, zajděte si mezi lidi a popovídejte si s nimi jak to vidí oni):-)

3 1
možnosti
MO

Milý pane Polický, píšete ,,umlčet se od nich nenechám". No - pokud jde o mne, já Vám přeji právo vyjádřit Váš názor. Vy sám musíte zvážit, nakolik má pro Vás smysl psát blogy, kde v diskusi většina lidí Vám dává najevo nesmyslnost Vašich názorů. Možná se cítíte jako hrdina, že jste,,proti všem" . Jinak Vaše blogy o vaření jsou docela fajn a právě kvůli těm děvčátkům, co máte na fotkách, bych Vám přál aby naše země nebyla zaplavena muslimskými imigranty jako některé země na západ od nás.

Přeji Vám příjemný den.

4 1
možnosti

Přát někomu s tak nebezpečnými názory cokoli dobrého nemá smysl. Takovému by k prozření pomohlo leda to, kdyby se děti rozhodly jet na výlet přes Afghanistán a Pakistán do Indie. :-/

2 2
možnosti
Foto

A ještě k islámu. Co třeba toto: Aplikace kolektivní viny je špatná, když  ji chcete aktivně použít pro útok,  ničení a obsazení území. Může být jedinou možnou cestou, když ji pasivně bez násilí užijete jako prevenci proti násilí, aby ji ti, proti kterým je bez násilí použita, ji nakonec jako prostředek násilí v rámci vlastní ideologie a víry aktivně nepoužili proti nám samotným a naše zničení a obsazení.

2 1
možnosti
Foto

Každé použití kolektivní viny je špatné-i to podle vás pasivní.

Představte si, že by někdo prohlásil, že všichni s krátkými vlasy jsou potencialně skinhedi a nepustili vás třeba do autobusu nebo do kina preventivně abyste nevyvolal konflikt.

Nebo by do restaurací po situaci v UB zakázali vstup lidem nad 50. Co kdyby to byl zase šílený střelec, nebo se zakázalo topení plynem tam kde žijí důchodci aby se předešlo situacím jako ve Frenštátě, nebo zakázat mladým mužům do 25 let řídit, protože statisticky páchají nejvíc dopravních nehod. ....

1 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.