Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý den, ano souhlasím. Problém je v tom, že chybí dobré vzdělání. Školy šetří na mzdách a není dostatek mistrů a mistrových. Studenti vykonávají praxe v restauracích a hetelích bez osnov, bez základních pravidel co se mají naučit. Vštšina z nich celé 3-4 roky debarasují a k ničemu se pořádně nedostanou. U závěrečných zkoušek potom slavnostně oflambují palačinku a je to.

Přesně jak pane Omelko říkáte, stejně tak to platí u kuchařů. Mnohdy se divím, že má číšník tolik odvahy to vůbec odnést, co se z kuchyně vyprodukuje.

Celý ten článek má poukázat na to, že chybí odborníci, že je u nás školství ve špatném stavu, ale hlavně, že chybí pokora.

0 0
možnosti