Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Inu, je to jako vždy v lidech.

Když si fastfoodář usmyslí, že bude vydělávat na hambáři z mirkovlnky, tak to na hamburger grilovaný na uhlí nepředěláte.

A nesmíte žít v balvnce a svém uzavřenm světě velkých kuchyní. Jde I o lidi z druhé strna pultu - kupující.

Ne každý má na hambrger za 250 Kč ale ani na ten z profesionápního fastfoodu.;-)

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den. Mate 100% pravdu, ze ekonomická stránka některých lidi nedovoluje rodinám koupit dětem hamburgery za 200 Kč. Na druhou stranu bych jim v tom případě udělal ten rizek do alobalu. To je pro mě pořad přijatelnější než hamburgery z mikrovlnky. Navíc je to levnější

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, víceméně jste si v blogu sám odpověděl.... ano na festivalech vaří kuchaři jídlo. Sám občas rád na takových festech vzpomínám za grilem na mládí... Ukrajinská tetka na nádraží ve stánku ohřívá burgr za 35 korun v mikru. Kuchaře by tam nikdo neuživil.... Až bude český zákazník ochoten dát za pouliční jídlo pět euro, dostane taky něco lepšího. Curryvurst na dálnici je za taky peníze co stojí v Německu taky většinou slušnej odpad....

1 0
možnosti
Foto

Nechápu, proč naši stánkaři nezajedou do Německa a podívat se jaké šmakulády se tam nabízejí. Od vynikající rybiček v housce. Třeba takový Bismark to je syrová rybička v housce je něco vynikajícího. U nás stále dokola trdelník, pistácové klobásy, halušky a tak dál. Přitom v Německu je to v čistotě, je to chutné.

0 0
možnosti

No tak neváhejte a dojedťe na cibulový jarmark do Hořovic,tam ty klobásy jsou stále k dispo, jen budete muset počkat bohužel až do příštího října roku 2019, ale to snad přežijete?;-DMc DonaldRv

0 0
možnosti