Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P.S. Jsem zastáncem toho, že v gastru se čas od času drtivé většině vyplatí vyměnit i dobrého šéfa, bo dlouhodobý pobyt na jednom provozu=upadání do stereotipů....

1 0
možnosti
Foto

stereotyp, bože to je hrubka

0 0
možnosti

Díky za zajímavý blog.

Pro mě byl dobrý šéf ten, u kterého jsem věděla, že tomu co řídí, rozumí, má přirozenou autoritu, a není pes na podřízené. A to není každému dané.

1 0
možnosti
JS

Mám skvělého šéfa, ale nic moc peníze (které on výrazně ovlivnit nemůže) je to těžké se rozhodnout odejít jinam...

1 0
možnosti
Foto

J56a15n66a 48M47a63j97o14v28á

8. 11. 2018 10:10

Jani, když máte slušné peníze a šíleného šéfa, stejně se seberete a jdete tam, kde je klidně méně peněz a funguje to normálně.

Ale odejít...to není jednoduché asi nikdy, vždycky nějak zapustíme kořeny.

0 0
možnosti
Foto

Karma.... také jsem zažil práci u firmy, kde se vyvíjel neskutečnej tlak na pracovníky na všech pozicích.Jak to pak v době dnešního nedostatku pracovních sil vypadalo si jistě dovedete představit.Já ještě chápu tlak na managery a šéfkuchaře.... ale řadovej kuchař, nebo pomocník... číšník?? Chtějí si dobře udělat svou práci a nenosit si ji domů....

1 0
možnosti
Foto

Ano, smysluplná práce a rozumný šéf, to jsou dva základy od kterých se vše další odvíjí. Naprosto s Vámi souhlasím, sama jsem, až na jednu výjimku měla šéfy skvělé nebo aspoň únosné. Zato ta výjimka stála za to...máte pravdu, některým lidem moc "nedělá dobře". Tedy - jim asi ano, ale pro okolí je to nešťastné.

Děkuji, po ránu jsem se s vámi zamyslela.

1 0
možnosti