- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
P.S. Jsem zastáncem toho, že v gastru se čas od času drtivé většině vyplatí vyměnit i dobrého šéfa, bo dlouhodobý pobyt na jednom provozu=upadání do stereotipů....
stereotyp, bože to je hrubka
Díky za zajímavý blog.
Pro mě byl dobrý šéf ten, u kterého jsem věděla, že tomu co řídí, rozumí, má přirozenou autoritu, a není pes na podřízené. A to není každému dané.
Mám skvělého šéfa, ale nic moc peníze (které on výrazně ovlivnit nemůže) je to těžké se rozhodnout odejít jinam...
Jani, když máte slušné peníze a šíleného šéfa, stejně se seberete a jdete tam, kde je klidně méně peněz a funguje to normálně.
Ale odejít...to není jednoduché asi nikdy, vždycky nějak zapustíme kořeny.
Karma.... také jsem zažil práci u firmy, kde se vyvíjel neskutečnej tlak na pracovníky na všech pozicích.Jak to pak v době dnešního nedostatku pracovních sil vypadalo si jistě dovedete představit.Já ještě chápu tlak na managery a šéfkuchaře.... ale řadovej kuchař, nebo pomocník... číšník?? Chtějí si dobře udělat svou práci a nenosit si ji domů....
Ano, smysluplná práce a rozumný šéf, to jsou dva základy od kterých se vše další odvíjí. Naprosto s Vámi souhlasím, sama jsem, až na jednu výjimku měla šéfy skvělé nebo aspoň únosné. Zato ta výjimka stála za to...máte pravdu, některým lidem moc "nedělá dobře". Tedy - jim asi ano, ale pro okolí je to nešťastné.
Děkuji, po ránu jsem se s vámi zamyslela.