Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdravím, ani v době kdy jsem sám kouřil jsem nenechal nejen sebe ani ostatní chodit hulit před hosty. Kuchaři občas skutečně jsou jako otroci, ale tohle není úplně top případ, o hygieně když běhá někde venku v oblečení do kuchyně nemluvě...

1 0
možnosti
KL

Úplně nehorší je, když personál kouří venku s hosty.. to jsem dodnes neprekousla.. počkejte, dokourim, hned jsem u vás...

1 0
možnosti
Foto

V55í92t 37C28h98a13l77u80p91a

31. 8. 2020 10:44

Vždycky, když čtu tyto články, kde je zmíněno, že někdo ať už v době koronavirové či jiné práce, se musí bát, že přijde "ze dne na den" rozuměj tedy "hodinového padáku", vždy si říkám jak tito lidé vlastně pracují...načerno? nebo na dohodu? či brigáda? všechny tyto možnosti mi sedí tak někomu, kdo maximálně v kuchyni myje nádobí či zametá a vytírá podlahu, ale ne kuchaři-profíkovi.... Copak nemáme zákoník práce...odstupné, výpovědní doba? A to se potom zaměstnavateli jo setsakramentsky musí vyplatit řádně počítat, jestli takového člověka ˇřádně" propustím (tedy 2 měsíce lhůta + min.2-3 měsíce odstupné a někdy i více dle odpracovaných let), když ho za nedlouho budu shánět jako sůl...

0 1
možnosti
Foto

V49í39t 44C11h63a19l62u44p22a

31. 8. 2020 10:45

oprava: "v době koronavirové či jiné krize" nikoliv práce :-)

0 0
možnosti