- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Zdravím, ani v době kdy jsem sám kouřil jsem nenechal nejen sebe ani ostatní chodit hulit před hosty. Kuchaři občas skutečně jsou jako otroci, ale tohle není úplně top případ, o hygieně když běhá někde venku v oblečení do kuchyně nemluvě...
Úplně nehorší je, když personál kouří venku s hosty.. to jsem dodnes neprekousla.. počkejte, dokourim, hned jsem u vás...
Vždycky, když čtu tyto články, kde je zmíněno, že někdo ať už v době koronavirové či jiné práce, se musí bát, že přijde "ze dne na den" rozuměj tedy "hodinového padáku", vždy si říkám jak tito lidé vlastně pracují...načerno? nebo na dohodu? či brigáda? všechny tyto možnosti mi sedí tak někomu, kdo maximálně v kuchyni myje nádobí či zametá a vytírá podlahu, ale ne kuchaři-profíkovi.... Copak nemáme zákoník práce...odstupné, výpovědní doba? A to se potom zaměstnavateli jo setsakramentsky musí vyplatit řádně počítat, jestli takového člověka ˇřádně" propustím (tedy 2 měsíce lhůta + min.2-3 měsíce odstupné a někdy i více dle odpracovaných let), když ho za nedlouho budu shánět jako sůl...
oprava: "v době koronavirové či jiné krize" nikoliv práce :-)