- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Normálně bych nereagoval, ale vaše psaní mě inspirovalo. Před pár lety jsme byli ubytováni v Park Hyatt Zanzibar, přímo u pláže. Ale proč o tom píšu? Objednali jsme si místní pochoutku „nyama choma“, což je kozí maso na grilu. Dlouho jsem nic tak dobrého nejedl! Nechal jsem si zavolat ke stolu šéfkuchaře, byl vystrašený, ale po obrovské veřejné pochvale (ostatní hosté tleskali) nám osobně ke stolu přinesl nějaké sladké buchty, které dostal o manželky na svačinku.
Děkuji za Vaše články a těším se na další.
To je skvělé. Mám podobnou zkušenost. Taky jsem byl jednou na Zanzibaru u hosta, který mi chtěl poděkovat. A když zjistil, že jsem z Čech, musel jsem mu udělat následující den guláš s knedlíky a dukátové buchtičky. Byl jsem překvapen, že je Česká kuchyně známá po celém světe. Host byl tuším že ze Švýcarska. Děkuji za komentář. Moc si toho vážím.
Vy mě vážně hodně bavíte.
Má to švih, spád a čte se to jedním dechem.
Děkuju! :)
Já děkuju. Díky lidem jako vy mě to psaní baví o to víc. Díky a hezký den.
s těmi grilovanými krevetami jste mi ale udělal laskominy