Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takže to trochu shrnu s dovolením. Do USA jste přijeli ilegálně pracovat, chytili vás a vy teď naříkáte co si to dovolili.

Samozřejmě neznám ani nemohu znát podmínky všude. Nicméně vím, že ilegálové, zadržení při různých zátazích se umisťovali odděleně od vězňů. A oranžové vesty? S těmi byste přišel do styku až poté co byste byl odsouzen. Ovšem ve vašem případě byste byl převezen do internačního tábora. Tuším že jste pobýval podle vašich slov v Texasu, takže tento tábor se nachází v Louisianě.

1 0
možnosti
Foto

Jestli jste četl dobře můj blog, tak se jednalo o oranžové mundury, nikoliv vesty a nebyl jsem zavřen za nelegální práci a za to, že jsem se připletl hned první den mezi bandu zlodějů a bohužel jsem se svezl.

0 0
možnosti
Foto

To jsou drsný zážitky...

0 0
možnosti
Foto

Jsou. A dost sotva uvěřitelné. Alespoň pro mně, který v USA žije

1 0
možnosti
Foto

I80v23a55n 97M12a30r89e65k

13. 2. 2019 12:35

Nebyl to jen zlý sen ? ;-(

0 0
možnosti
Foto

I57v60a42n 59M52a62r81e11k

13. 2. 2019 12:36

Jo a Karma . R^R^R^

0 0
možnosti
LK

Objevil jsem nyní Váš blog a jedním dechem přečetl. Působí to jak noční můra a ty řetězy a kruhy na podlaze, hned mi to připomnělo galeje a román Bídníci. No jsem zvědavý na pokračování a děkuji za velmi zajímavý blog. Samozřejmě karma.

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den a děkuji. Už to tak hrozné nebude, ale pořád je na co se těšit.

R

0 0
možnosti
PK

Teda, buď máte skvělou fantazii, nebo Vás opustil váš strážníček - opatrovníček. Na každý pád se těším na pokračování.R^

4 0
možnosti
JS

Chlape, po tomhle musíte mít dnes nervy jak špagáty. Takový prožitek člověka úplně změní!

:)

Těším se na pokračování :)

6 0
možnosti
Foto

Dneska už je to sranda, ale tenkrát to moc sranda nebyla. Musím říct, že několik let poté jsem měl problém s řečí. Začal jsem zadrhávat. To se naštěstí srovnalo, ale sranda to nebyla.

5 0
možnosti