- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Kámoš teď dělá na restauraci od včerejška retrotýden, kuře broskev, kotleta se šunkou a sýrem, kaťák.... a nestíhají...
Jsem si tak vzpomněl. V článku určitě chybí odkaz na naše "národní jídlo" - smažák z hranolkama. Ten je tu pořád.
Karma Připomněl jste mi: Zapečený kuřecí plátek s broskví, tak na to jsem vždycky chodívala. Musím se příště podívat, jestli to ještě v některých restauracích vaří.
Ono je to moc dobré jídlo. Jen se musí udělat jinak než to ohřát v mrklovrnce. Vzít pěkné kuřecí prsíčko, udělat kapsu, do něj čerstvou broskev a třeba edam (já míval radši camembert). Krásně osmažit na pánví, přidat trošku vývaru, šťávu z broskví a to nejdůležitější - krapet chilli. A pěkně s tím na zeleninu. Mňam.
Nádhera, dějiny vařeni v Čechách v kostce. Já to nyní testuji po vesnicích ,bo jsem z prahy utekl do lesů. není to špatný,ale sorry nej šéfkuchařku mám stejně doma a to nejen do kvality a množství a o ceně už vůbec netřeba mluvit