Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kámoš teď dělá na restauraci od včerejška retrotýden, kuře broskev, kotleta se šunkou a sýrem, kaťák.... a nestíhají...

1 0
možnosti
IB

I48v65o 48B27o67u95š46e

13. 11. 2019 13:29

To s tou broskví bylo strašný.

1 0
možnosti
Foto

Jsem si tak vzpomněl. V článku určitě chybí odkaz na naše "národní jídlo" - smažák z hranolkama. Ten je tu pořád.

0 0
možnosti
IL

I57v66a64n98a 52L52a74n90c44e

13. 11. 2019 11:26

Karma R^R^R^ Připomněl jste mi: Zapečený kuřecí plátek s broskví, tak na to jsem vždycky chodívala. Musím se příště podívat, jestli to ještě v některých restauracích vaří.

1 0
možnosti
Foto

Ono je to moc dobré jídlo. Jen se musí udělat jinak než to ohřát v mrklovrnce. Vzít pěkné kuřecí prsíčko, udělat kapsu, do něj čerstvou broskev a třeba edam (já míval radši camembert). Krásně osmažit na pánví, přidat trošku vývaru, šťávu z broskví a to nejdůležitější - krapet chilli. A pěkně s tím na zeleninu. Mňam.

0 0
možnosti
PK

Nádhera, dějiny vařeni v Čechách v kostce. Já to nyní testuji po vesnicích ,bo jsem z prahy utekl do lesů. není to špatný,ale sorry nej šéfkuchařku mám stejně doma a to nejen do kvality a množství a o ceně už vůbec netřeba mluvit;-DR^

3 0
možnosti