Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Gastronomické problémy jsou jak jsem slyšel hlavně v extra restauracích v Praze. Tam kde se chlubí s udělenou tzv. Michelinskou hvězdou, tak ta jejich jídla prý nejsou k žrádlu a ještě jsou za astronomickou cenu;-D;-D8-o

0 0
možnosti
Foto

:-/ četl jste blog vůbec? je o něčem jiném. A s úrovní našich "Mišelinek" si starosti dělat nemusíte, to budte v klidu....

1 0
možnosti
SB

U Novotného tam chybí, že měl nesmírně rád strouhanou mrkev se strouhanými jablky a pomerančovou šťávou.

Vím to proto, že sám si to minimálně dvakrát do týdne také dělám, takže jsem se trochu zajímal o to jídlo a na nějakých internetových stránkách věnované právě tomuto pokrmu jsme to našel.

Ten Novotný to měl prý také alespoň dvakrát do týdne.

1 0
možnosti
PK

Pěkný přehled, i když nejsem prezident vybral bych si, jen mě překvapilo jako Západočecha, že tam nikdo neholdoval výslovně Plzeňské dvanáctistupňové;-D

1 0
možnosti