Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J33a73r87a 30R18a93n34k

23. 9. 2015 6:24

R^V jednom mesici jsme meli v Britske Columbii 219 horicich lesu, zimni sezona na lyzovani byla mizerna, v potocich a rekach strasne malo vody. Kalifornie take hori, upozornuji nas abysme nekupovali prilis mandloveho mleka, mandlove stromy a tedy aleje potrebuji spoustu vody....a neni. Lide v San Francisku jsou uz na setreni vody zvykli a upozornuji navstevniky. Kazdy uz ma davno vymenene zachodove misy na dvoji splachovani a v rodinach se domlouvaji ruzne na neodhazovani toaletaku do misy....pomalu se vsichni zaciname ucit.

0 0
možnosti
Foto

Vynechal jste důležitý fakt Za posledních padesát let vzrostl počet obyvatel Afriky čtyřikrát, Asie ještě o něco víc. V Evropě přibylo jen asi třicet procent obyvatel.

0 0
možnosti

Nadpis je opravdu jazyková perla.

0 0
možnosti
MS

Hmm ... zajímavé ovšem je, že jsou státy, které mají ještě méně vody, než například Sýrie, a žádný exodus se tam nekoná. Čím to asi bude ? :-P

1 0
možnosti
PN

P63e47t60r 51N49o88v76á81k

22. 9. 2015 13:06

Migrace do Evropy je důsledkem neschopnosti arabských a afrických obyvatel systematicky a tvrdě pracovat. Čest vyjímkám.

2 0
možnosti
Foto

Lidé trpí nedostatkem už celá staletí. Ovšem teprve nyní se vydali na cestu v tak masovém počtu. A je to paradoxně rozvoj naší civilizace, kdo jim dodal informace a umožnil cestu do Evropy.

1 0
možnosti
MK

Nedostatek potravin je způsoben zběsilým růstem populace v některých částech světa. Dokud toto nebudou řešit, lépe nebude.

6 2
možnosti

A nedostatek vody a potravin je dán především že se tam ti lidi nezřízeně množí...

no a na rozdíl od minulosti jim tam cpeme léky a "pomoc" aby tam neumírali hlady, žízní a epidiemiemi...

tím je příroda držela v rovnováze s jejich prostředím (na jejich úrovni schopností z něj získávat zdroje)... bohužel tamní populace se za kolonialismu nepřiměřeně nafoukla když najednou měli prostředky vysoce nad rámec svých schopností.

8 1
možnosti