Co má společné půda v Americe a voda v České republice?

Aniž to tušíme, tak mnohé. V roce 2010 se soudce posuzující proces vedoucí k vytunelování okresní vodárny zeptal účastníků sporu, zda chtějí k věci a k provedenému dokazování co dodat.

„Pane,

to, co probíhá v České republice je v podstatě totéž, co proběhlo, když Kolumbus přistál u břehů Ameriky. Kapitán vystoupil u břehu Ameriky. Indiáni uviděli boha - bílého muže, který rozdával dárky - korálky, zrcátka a ohnivou vodu. Poté náčelník, pod vlivem ohnivé vody a zkouřený z dýmky míru, dostal ve vhodnou chvíli možnost vrátit bílému muži jeho dary tím, že podepíše smlouvičku, kterou celé území předá do rukou „bílého muže“, který se pak již o vše ostatní postará. Náčelník neuměl číst a nevěděl, co znamená, když otiskne na smlouvičku prst. Netušil, že připravil svůj kmen o půdu, kterou vlastnil jeho lid stovky let.

Tyto praktiky jsou dnes realizovány u nás. Opět přichází bílý muž jako bůh s know-how ze Západu. Místo korálků nabízí zastupitelům inflační růst ceny vody, že zjistí dotace z EU, že bude investovat namísto obcí. To vše, když se podepíše smlouvička, když celý prodej vodu bude předán do rukou „bílého muže“, který se již o vše ostatní postará.

Výsledek je stejný, ale rozdíl mezi námi a Indiány existuje. U nás náčelníci na radnicích číst a počítat umí. Takže to, že připravují města o postavení prodejců vody a o zisky z vody, není neznalost ani pouhá hloupost. Jde o záměr. Náčelníci na radnicích velmi dobře ví, co podepisují a lidem i zastupitelům očividně lžou.

Dle mého názoru jde o tunel za bílého dne, všem před očima a proto se tomu bráním žalobami, protože jedině justice, může protiprávní tunelování vodáren zastavit.“

Soudce prohlásil celý proces, kterým proběhlo schválení "smlouvičky" za pokoutný, nemravný a protiprávní.

Celý proces, který v okresní vodárně proběhl a vedl k vyvedení zisků z vody na koncern, si můžete projít zde. Najdete zde i obsah usnesení soudu, kde soudce celý proces popisuje a hodnotí.

 

 

 

Autor: Radek Novotný | sobota 15.8.2015 17:41 | karma článku: 29,74 | přečteno: 1042x