Co jste ochotni udělat za 100 tis. korun měsíčně?

Za 100 tisíc korun měsíčně udělá řada lidí cokoliv, i když platí, že když někdo někomu dá 100 tisíc měsíčně, tak očekává, že ten obdarovaný bude jednat, jak chlebodárce píská. Budete říkat, hovno je růžové a voní?

Chlebodárci budou na oplátku svého "čertíka" za jeho jednání veřejně chválit, podpoří ho PR kampaní a různými prohlášeními.

Jednání zastupitelstva města Zlín dne 22.10.2015, mělo z tohoto pohledu velmi zajímavý průběh a velmi zajímavá byla i reakce lidí, kteří před volbami prohlašovali, že chtějí: Zabránit tunelu v okresní vodárně Zlín. Kdy, k překvapení všech, poprvé někdo z politiků města Zlín pravdivě pojmenoval, co se s vodárnou Zlín stalo a jaké to hovínko vlastně má barvu.

Dosadili do vedení vytunelované vodárny člověka, odsouhlasili mu vysoký plat. A on? Co se děje dál? Neuvěřitelné. Vedení vodárny se odvolává proti rozsudku soudu, které umožňuje tunel vodárny ukončit a tím umožnit vrátit vodu i zisky z ní zpět do rukou okresní vodárny, kterou vlastní města a obce. Vedení vodárny se dokonce snaží namotivovat a přemluvit žalobce, aby stáhli žaloby - tím by ovšem tunel ve vodárně pokračoval dál. A začíná mediální kampaň, která ma lidi přesvědčit, že:

 

Jak probíhá snaha o tomto lidi přesvědčit? To najdete podrobně popsáno na:

PRAVDA O VODĚ VE ZLÍNĚ

Autor: Radek Novotný | pondělí 26.10.2015 11:23 | karma článku: 20,75 | přečteno: 1138x