Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RN

PaneKloboučníku,

když přijela Internacionální pomoc z východu, tak přijela s tanky a každý sitoho všiml. Internacionální pomoc ze západu přišla bez tanků a vše na prvnípohled vypadá stejně, jako když voda byla v rukou obcí. To je záměr. Potichu, nenápadně.Jinak by to neprošlo.

Koncerny samy o sobě nejsou problém. Mohou chtít cokoliv, mohou nabízet horemdolem, ale dokud jim "politici" dveře k ziskům z vody zevnitř vodárenneotevřou, tak nevyinkasují od lidí ani korunu. To je třeba vědět a pochopit.

Když si to lidé uvědomí, pak je jasné, že "politik", který chceprivatizovat, nečiní to s tím, že z toho nic nemá nebo mít nebude. Pak jejasné, v čem je skutečný problém.

Co se týká reakcí, tak reakce od lidí, které nejsou nadšení, samozřejmě přichází,ale díky tomu, že jsem pomáhal řadu vodáren ubránit proti nájezdníkům a mám vrukou, údaje a důkazy.

Díky tomu, že jsem podal žaloby, mám také rozsudky a názory soudů.

Ti, kteří si stáhnou a zjistí, co se děje - Stanoviska soudců: http://pravdaovode.cz/co-musime-udelat/ vesměs svůj názor upraví.

Výzvu, kterou jsem zorganizoval s některými politikyhttp://pravdaovode.cz/vyzva-premierovi/ najdete všechny strany a mnohoregionů. Znám řadu rozumných politiků a vodařů.

Jsem toho názoru, že problém vody se nevyřeší, dokud se o něm lidé nedozví adokud nevznikne veřejné mínění - toto tady nechceme. Proto jsem vytvořilprojekt PRAVDA O VODĚ a informace mezi lidi šířím.

Co se týká jednotlivých "politiků", tak ty opravdu neřeším. Když jeněkdo schopen prohlašovat, že to je dobře a zná realitu, tak spoléhá na to, želidé stále neví. Ale lidé již ví a bývalí "politici" již v politicenejsou. Bohužel nám nechali - vodu, resp. obchod s vodou v rukou cizinců.Pro mne nemá smysl je poslouchat - je třeba věci popsat a říct, kde je problémukázat řešení a po těch nových politicích požadovat nápravu. A ta je možná.https://www.youtube.com/watch?v=t32rnIOAgeU

0 0
možnosti
ZK

Stále čekám, že na Vaše články bude reagovat někdo z protistrany. Mohlo mně to uniknout, ale zatím vnímám jen TICHO. Jenom snad pan Paroubek reagoval na Vaší kritiku a smlouvu Prahy s Veolií, u které jako pražský radní byl přítomen, označil jako pro město výhodnou. Možná se mýlím, ale to TICHO mně připadá jako strategie - hlavně se v tom moc nerejpat.

0 0
možnosti