Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Ewerell64

23. 1. 2011 16:41
Pubertou si musí projít každý

Já si myslím že slečna Záhrobská teprve teď zažívá odsunutou pubertu, kdy mladý jedinec po letech strávených pod rodičovskou kuratelou chce konečně sám na vlastní pěst zkusit zač je toho loket. A přitom si třeba i nabančit a jít potom pro pofoukání zpět k rodiči, ale zkusit si to je k nezaplacení. Kdy mohla ŠZ prožít pubertu? V 15 letech po ní její otec-trenér řval "makej" a ona tak mohla akorát špitnout "Ano tati". Žádný pubertální vzdor se nekonal...

ŠZ to přeju, ono se jí to v pozdějším životě (zejména v tom mimosportovním) bude náramně hodit.

0 0
možnosti
PH

petrph

19. 1. 2011 22:38
trochu patetické

Ona je otázka, zda ono "obětování se a dennodenní řeholi" platí i v dnešním více či méně komerčním sportu,kde jsou speciálně vybraní talentovaní a dlouhodobě cíleně trénovaní jednici podporováni silnými organizačně-technickými týmy.

Příkladem takové nedostatečné technické péče je třeba letošní konec Loprajze na Dakaru.Nikdo mu nemůže upřít vysoké schopnosti,tak i vůli  zvítězit. A stačila technická závada,v kombinaci s tím, že na rozdíl od komerčního Kamazu neměl dostatečný technický servis,a konec všem nadějím.

Obávám se,že ani v sportovním lyžování,kde o pořadí rozhodují setiny vteřiny to nebude jiné.Těžko lze očekávat,že by rozhodovalo,zda jí tatínek s láskou sám voskuje lyže,.A to hlavně proto, že nedávno popisované technické závady na lyžích jsou dosti závažné.Těžko si lze představit že by nějaký výrobce lyží vzal na triko reklamu "díky našim mizerným lyžích světová favoritka prohrává co může".Pokud k tomu skutečně dochází, indikuje to mnohem větší problémy v jejím podpůrném  týmu

0 0
možnosti
OK

Kurri22

19. 1. 2011 21:44
Já si hlavně myslím, že ...

... je to jen a pouze její věc. Jsou to její výsledky, její život, její rozhodnutí. Nikdo z nás do toho nevidí, takže je zbytečné se o tom vůbec vyjadřovat.

0 0
možnosti
J

jurneff

19. 1. 2011 21:37
no

8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1442x
<<<   ODKLADIŠTĚ ZBYTNÝCH TÉMAT