Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pane Kovář, ta myšlenka vládnoucího viru je dobrá. Jenže se projevuje a vychází během času na jevo, že se nejedná o vir, ale jakýsi plánovaný restart světa. A to je ten problém, kterému máme čelit, pokud si chceme zachovat svobodu.

Vláda, média a jejich nohsledi provádějí hrozné věci, pravděpodobně se postavili proti nám všem. Nařizují nosení respirátorů a nevysvětlují dostatečně, jak je nebezpečné a jaké následky má takové jednání. Přidušení lidé ztrácí obranyschopnost a jsou náchylnější k nemocem dýchacích cest... Vylhaná čísla mrtvých a aktivních případů údajně nakažených vedou lidi k sebevražednému strachu. Velkým pohybem jednání jsou peníze - zdrav.pojišťovny platí mediálně potřebná čísla dobře. Když všude slyšíte o záchraně z očkování, proč tomu nevěřit? Vakcíny proti Kovidu 19 nejsou podle žádné vědecké metodologie bezpečné. Proto se nenechte očkovat vakcínou, vyrobenou tak nedbale a v tak krátké době. Toto jsou pokusy na lidech. Zdravotně-politická tyranie se sama nezastaví.

0 0
možnosti
Foto

Je obdivuhodné, jak jste se, ačkoliv jste jakkoli nesoudil faktické kroky v řešení probíhající situace, dopracoval k velmi rozumnému závěru a doporučení k řešení JEDNOHO z problémů z mnoha, které v hojném množství tato vláda sama vytváří.

0 1
možnosti
PB

Souhlas, karma.

A dám za vás i odkaz na ono tvrzení Babiše o těch plošných opatřeních v budoucnu:

Já bych možná ještě využil tu příležitost a okomentoval tu tzv. druhou vlnu, o kterou vlastně všichni mluví a nějak se strašíme. Ale myslím si, že bychom se neměli strašit.

Takže není potřeba nějak... I včera v Parlamentu, opozice chce od nás nějaký plán. No plán je takový, že každý den vlastně to sledujeme. Takže já jen chci říct, že já si myslím, že bychom se neměli už strašit s tou druhou vlnou, že jsme na to připravení. Takže toto všechno jde. Takže vůbec ani nechápu, co vlastně od nás opozice chce. Jaký plán. No, tak když budeme mít pocit, že je tady nějaký zvýšený výskyt, tak samozřejmě budeme reagovat velice rychle, ale už to nebude nikdy plošné opatření.

Premiér Andrej Babiš, tisková konference vlády 5.6.2020, zkráceno

0 1
možnosti
PN

Chtěli bychom, měli bychom.... tak nějak mluví opozice, sice neřeknou jak, ale to lidem nevadí takže asi máte pořádný kus pravdy.

Nebude odpověď na Vaší otázku v názvu vcelku jednoduchá? A je to vůbec pravda? Nebo je výrok Češi nevěří vládě jen zbožné a všem vnucované přání od těch kteří dodnes nezkousli výhru ANO ve volbách? Těch kteří v minulosti začínali rozhovor slovy " miliardář Babiš" a pak postupně přecházeli na zloděj a chaotik?

1 0
možnosti
JP

Ono by stačilo pouhé: nelhat a nekrást.

0 0
možnosti
ZZ

Protože si myslí že jejich političtí guru ODS, Pitátů, TOP, STAN, SPD ...... by to zvládli líp.

;-D;-D;-D

Nezvládli!

;-(;-(;-(

1 2
možnosti
Foto

Nezáživný, rozvláčný blog. Jediné jeho plus je, že mě vrátil o 32 let zpátky, když Rudé právo podobně mluvilo za Čechy. "Češi rozhodně odsoudili provokaci rozvratných sil na Václavském náměstí."

2 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1442x
<<<   ODKLADIŠTĚ ZBYTNÝCH TÉMAT