Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

simsII

10. 1. 2011 13:53
Ono je snadné

kritizovat, ale jestliže dobře posloucháte, tak lze slyšet, že kauza policejní prezident má přikrýt kauzu Drobil. Dále je potřeba vybrat někoho, kdo nebude ochotný odhalovat co se v policii dělo, co a jak se zametalo pod koberec. Řadoví vyšetřovatelé by mohli povídat. ;-)

0 0
možnosti
RH

Radek Hampl

10. 1. 2011 15:55
Re: Ono je snadné

Nejhorší je, že kauza "policejní prezident" vůbec nemusela být kauzou. Odvolat a zase vybrat (podotýkám kvalitního) policejního prezidenta není nic nenormálního. A je možné, že kauzu z toho udělali, jak říkáte, jako maskování kauzy Drobil... Je to sice jen fabulace, ale možné je vše...

0 0
možnosti
JV

jafava

10. 1. 2011 13:19
A Bože všemohoucí, zase jeden co pracuje ve státní

správě a neovládá českou gramatiku!

0 0
možnosti
RH

Radek Hampl

10. 1. 2011 16:03
Re: A Bože všemohoucí, zase jeden co pracuje ve státní

A jéje, zase jeden(a), co nemá věcné argumenty... Takoví jsou nejlepší a strašně rychle se množí... Mimochodem, mrknul jsem se na Vaše starší příspěvky. Bez chyb také nejsou... Takže pokud Vám chybka v nadpisu a možná ještě někde jinde nějaká čárka či přepis vadí, omlouvám se. Jen mi uniká logika spojení státní správa a neznalost české gramatiky... Opravdu si myslíte, že mimo státní správu je znalost české gramatiky lepší? Asi těžko...

0 0
možnosti
PH

petrph

10. 1. 2011 11:08
já bych to nenazval drobnou potíží

Asi si všichni vzpomínáme jak VV a pan John osobně slibovali před volbama boj proti korupci. Že po volbách,když usedli do svých poslaneckých a ministerských křesel, náhle zjistili že se proti korupci nedá dělat skoro nic, je smutné. Že osobně pan John, když už vypukly korupční afeŕy na nejvyšších místech (vzpomeňme nejen na pány Knetiga a Drobila, ale třeba i na pana Bartáka),  náhle "objevil" že to je věcí policie, a on jako ministr vnitra do toho vůbec nemůže zasahovat, je ještě smutnější.

Ovšem, když není ani schopen si najít a jmenovat kvalitního policejního prezidenta, který by toto vyšetřování měl zastřešovat, řídit a garantovat... Proč tam vlastně John sedí???

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3614x
Především člověk...