Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

karma..;-)..mě vztah starší žena a mladší muž vůbec nepohoršuje:-P

0 0
možnosti
RE

Moje máma si vzala jednoho mého kamaráda, který je ještě o deset let mladší, než já. Jediný, kdo to nejdéle nemohl rozchodit, jsem byl já. Nakonec jsem si řekl, že je to třeba nejlepší počin v jejím životě a patřičně si ho užívá. Navíc je to třeba na Guinesse, ani o tom nevíme. Zase bychom měli v něčem ,,prvenství.":-))

1 0
možnosti
Foto

14 let je hodne malo. Prijde mi normalni, ze prichazi kritika nejen ze strany tech co nazyvate feministky. O vztahu mladych muzu a starsich zen se toho da napsat hodne, ale tento priklad neni nejstastnejsi ...

0 0
možnosti

Mimochodem, přečetla jsem si, o čem ta kniha Tampa má být. Ne v tom vašem odkazu,kde to zlehčují a dělají z toho Lolitu. Vy jste to zlehčil a udělal z toho románek... Vypadá to spíš na psychopatku s pedofilními sklony, takže sorry, takový vztah vážně není zdravý, aby dospělá ženská pronásledovala zajíčky, tabu to ale opět není, je to jenom kniha, která chce šokovat. Což se daří. Že někde protestovalo pár ženštin? Pche, to se dělo i u Harryho Pottera nebo 50 odstínů nudy. Neznamená to, že téma je tabu. Feministky by měly správně protestovat pro odpadu, jakým je 50 odstínů šedi, ale neděje se to....A myslíte, že muži jsou rádi za knihu, kde se píše o pedofilním hajzlovi? Autorka chtěla šokovat, šokovala. A vy jste si vybral sakra blbý příklad, abyste demonstroval vztahy starší žena a mladý muž.

1 0
možnosti

Já si nemyslím, že je to tabu. Akorát se to tak často neděje a to z důvodů různých. Vámi uváděný příklad asi není moc šťastně zvolený, musíte si uvědomit, že 14letý kluk je pod zákonem a 26letá žena je dospělá, navíc učitelka? I když je to vztah dvou lidí, kteří souhlasí, pořád tam hraje roli to, že ona selhala coby vyučující. Obraťte to a dejte 14letou dívku a 26letého učitele, vážně je to v pohodě? U holky je to ještě horší. Také musíte myslet na to, že jsou to Američané a ti jsou extra hákliví na sex a zákony. Vzpomínáte třeba na případ Mary Kay Letourneau? Chudák ženská šla do vězení. Ano, píšu chudák, také učitelka, také chlapec pod zákonem, ale trest a opovržení komunity bylo děsivé. Evidentně šlo o reálný vztah, nakonec se vzali, měli x dětí, ale americká komunita ji jednoznačně odsoudila. Podle mě neměla jít do vězení vůbec, ale ...jenže zase, když se podívám na stejnou situaci s dívkou? Ne, pohlaví nejsou stejná. Promiskuitní žena bude vždy lehká, promiskutní muž borec. Prostě to tak je. Není to o tabu, jde také o věk a situaci. Když si představím 18letého chlapce, který má poměr s 36letou ženou, sexuální poměr, fajn. Ale kdybych si měla představit syna na ženění, dejme tomu tak 25 let, také bych nejásala, kdyby přišel s 45 letou ženou. Proč? Protože stará žena není stejná jako starý muž? Protože muž může mít děti klidně v 90, ale žena stárne. Pokud chce mít děti, není to dobrá volba a další důvody raději nebudu zmiňovat. A proč není hodně vztahů starší žena mladší muž?  Především je to nepřitahuje. Jsou výjimky, ale je jich málo. Muž se starší ženou si musí odříct mnohem víc.

2 0
možnosti

Ne, ženy, které mají zajíčky, nejsou sexem posedlé stvůry, ale prostě je to výjimečně najít takový pár, zatímco u žen je to běžné. Ono nejde ani o feminismus. To je jenom zástěrka. Ženské mají často poměr s hodně starými muži. Inu, muži nemají tak kachní žaludek a pro vážný vztah to není stejné jako u žen a starších mužů. Ženské se dostávají do vztahů se staršími muži lehce, hledají otce, který v jejich životě nebyl, přitahuje je moc a síla (politik), přitahuje je slavný člověk (herec, zpěvák, fotograf), mají rády peníze (zlatokopky), líbí se jim sdílet tu slávu, tu moc a hlavně peníze. Ženské zůstanou s hodně starým chlapem pro peníze, spí s ním, mají s ním děti. Myslíte si, že Ivana Gottová je s Gottem pro jeho charisma? Ale obraťte to. Představte si 36letého muže, který má 70letou ženu. Vážně je to stejné? Tabu? Ne, není to v pohodě. Je to ještě víc na poklepání si na čelo než u ženy. Muž a žena jsou jiní, feministky to nezmění. Je jiné i vnímání takových vztahů koloušek starý pardál. Tampa to nezmění, lidi si přečtou románek, klidně. Ale vlastní dítě by neradi v takové situaci viděli.

1 0
možnosti
  • Počet článků 112
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1141x
Radek Blažek (*1991) je student žurnalistiky na Univerzitě Karlově v Praze, napůl konzervativec, napůl liberál, a rádoby umělec. Má rád staré filmy, jazz, swing, blues a pořád něco čte.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy